הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נודלס מקמח מלא ושאלה על חלבון

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
צהריים טובים חבר'ה..
היום לארוחת צהריים הזמנתי מלמון גראס אטריות מוקפצות מקמח מלא עם ירקות בלבד.. אולי היה קצת ביצה בפנים.. אבל בעיקרון צמחוני.
שקלתי את המנה (הזמנתי בטייק אווי) ועם הקופסא המנה שקלה 350 גרם.
כמה קלוריות אתם מעריכים שיש במנה כזאת? לא הוספתי שום רוטב מעבר למה שהם הקפיצו איתו..

ושאלה נוספת, ידעתי שבמהלך היום אני לא אגיע לסך החלבון שאני אמור להגיע אליו.. אז כשקמתי בבוקר שמתי לי בשייקר 2 כפות של פרו קומפלקס עם חלב ומעדן וניל 0 אחוז.. זה יוצא כ-70 גרם חלבון על הבוקר בארוחה.. (המשקל שלי 52)
האם זה בסדר לדחוף כמות גדולה בארוחה אחת ובשאר היום לאכול מינימום חלבון?

תודה לעונים 😃

אין לי זמן להריץ חיפוש בפורום מה גם שאני יודע שזה נכון......
בוא תגיד לי אתה מה יקרה אם אני ישתה עכשיו 100 גרם WHEY שזה החלבון שנספג הכי מהר בגוף? אתה הרי יודע הגוף לא יכול לספוג 100 גרם חלבון בשעה והגוף לא יכול לאגור חלבון נכון? אז מה הגוף יעשה עם זה אם לא יהפוך את זה לשומן?

אתה יודע שהגוף יכול לספוג 1.3-10 גרם חלבון בשעה?
אז מה יקרה אם תקח מנה אחת של WHEY?לפי מה שאתה אומר שאתה תספוג רק 1.3 גרם חלבון וכל השאר יהפוך לשומן?
אם אתה לא רוצה "להריץ חיפוש" אז אל תצפה שיאכילו אותך בכפית ויסבירו לך.
גם אם תאכל 100 גרם חלבון בשעה ואם תאכל אותו ב10 שעות,הדבר היחיד שישתנה זה זמן הספיגה,אבל כולו יספג בסופו של דבר.

אין לי זמן להריץ חיפוש בפורום מה גם שאני יודע שזה נכון......
בוא תגיד לי אתה מה יקרה אם אני ישתה עכשיו 100 גרם WHEY שזה החלבון שנספג הכי מהר בגוף? אתה הרי יודע הגוף לא יכול לספוג 100 גרם חלבון בשעה והגוף לא יכול לאגור חלבון נכון? אז מה הגוף יעשה עם זה אם לא יהפוך את זה לשומן?
על תהלכי עיכול שמעת? על ערך קלורי שמעת? אם אני לא יאכל כלום באותו היום וישתה במכה 300 גרם חלבון מאבקת חלבון WHEY (מי גבינה) = 1200~ קלוריות, התחזוקה שלי = 2000 יש לי פה גירעון של 800, איך אני בדיוק אשמין או אעלה במשקל?

במקרה כזה של צום הגוף ישתמש בחלבון לאנרגיה ולא יהפך לשומן אבל אני מדבר כמובן על מצב נורמלי שאתה אשכרה אוכל משהו, אני לא מדבר על מיקרים קיצוניים כאלה.

ולבחורצ'יק מלמעלה אין לי מושג איך הגעת למסקנה שהגוף יכול לספוג 1,3 גרם בשעה ואין לי שום כוונה ש"יאכילו אותי בכפית" כי אני עוסק בתחום כבר הרבה שנים ויודע מה אני אומר אז אם אתה רוצה להסתמך על מה שילדים כותבים פה בפורום......

במקרה כזה של צום הגוף ישתמש בחלבון לאנרגיה ולא יהפך לשומן אבל אני מדבר כמובן על מצב נורמלי שאתה אשכרה אוכל משהו, אני לא מדבר על מיקרים קיצוניים כאלה.

ולבחורצ'יק מלמעלה אין לי מושג איך הגעת למסקנה שהגוף יכול לספוג 1,3 גרם בשעה ואין לי שום כוונה ש"יאכילו אותי בכפית" כי אני עוסק בתחום כבר הרבה שנים ויודע מה אני אומר אז אם אתה רוצה להסתמך על מה שילדים כותבים פה בפורום......
אז למה אתה גולש פה וקורא פה? הרי פנינות חוכמה גם ככה אין לך ואתה "הרבה זמן בתחום" משמע אתה יודע הכל.

במה אתה עוסק?
וכשכתבתה את זה,
איזה שטויות הגוף לא צריך כל כך הרבה חלבון בבת אחת זה יהפוך לשומן, צריך לאכול חלבון לאורך כל היום

על מה אתה מסתמתך?

רפרנס:

* תולדות ספיגת החלבון בגוף גיליון יוסף המעופף 2009; בית ספר גו אקטיב ת"א; ד"ר למכונאות רכב; יוסף יד 50

אני עוסק בפיתוח גוף ומסתמך על מומחים, מקצוענים בעיקר וניסיון שלי ושל הלקוחות שלי, אני לא יודע הכל ולמה אני גולש פה זאת שאלה טובה, עוד שאלות? 👑

אני עוסק בפיתוח גוף ומסתמך על מומחים, מקצוענים בעיקר וניסיון שלי ושל הלקוחות שלי, אני לא יודע הכל ולמה אני גולש פה זאת שאלה טובה, עוד שאלות? 👑
וואו, קודם חשבתי שאתה ליצן, אבל אם אתה גם ליצן וגם גונב כסף מאנשים בשביל לשתף אותם בליצנות שלך, אז זה כבר משהו אחר לגמרי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית