הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרע בגיד באצבע .

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
אהלן חברה .

בכל מקרה קרעתיע את הכיד באצבע בזרת וכנראה לא אוכל להיתאמן בצורה טובה .

אם אשתדל לאכול מספיק חלבונים ... ואולי אנסה איכשהו לעשות פעמיים בשבוע קצת שכיבות סמיכה ואולי משקולות אבל ממש משקלים קטנים .... זה יעזור איכשהו לישמור על מסת השריר ?

ואם אני ירים נגיד משקולות של 10 קילו לכל מיני תרגילים בבית כמו פרפר בשכיבה או ליד קידמית ואחורית כתפיים .... מי בלי שהאצבע איכשהו תיהיה מעורבת ... אחרי ניתוח זה יכול להיקרע לי שוב?

אהלן חברה .

בכל מקרה קרעתיע את הכיד באצבע בזרת וכנראה לא אוכל להיתאמן בצורה טובה .

אם אשתדל לאכול מספיק חלבונים ... ואולי אנסה איכשהו לעשות פעמיים בשבוע קצת שכיבות סמיכה ואולי משקולות אבל ממש משקלים קטנים .... זה יעזור איכשהו לישמור על מסת השריר ?

ואם אני ירים נגיד משקולות של 10 קילו לכל מיני תרגילים בבית כמו פרפר בשכיבה או ליד קידמית ואחורית כתפיים .... מי בלי שהאצבע איכשהו תיהיה מעורבת ... אחרי ניתוח זה יכול להיקרע לי שוב?

מתי עברת ניתוח?

• פותח/ת השרשור
מתי עברת ניתוח?

כרגע הרופא בבית חולים אמר שעדיף בלי הניתוח .... ושם לי חבישה כזאת ואמר 6 שבועות שהאצבע תיהיה מכובעת .
אמר לי לא לנסות להזיז את האצבע בכוח כי הגיד יכול להיקרע שוב ...

בכל מקרה אני לא רוצה להפסיק לגמרי .... השאלה האם אפשר עדין להיתאמן איכשהו נגיד מי בלי מוטות אלה לרק משקולות ותרגלים אם משקלים לא גבוהים .?

כרגע הרופא בבית חולים אמר שעדיף בלי הניתוח .... ושם לי חבישה כזאת ואמר 6 שבועות שהאצבע תיהיה מכובעת .
אמר לי לא לנסות להזיז את האצבע בכוח כי הגיד יכול להיקרע שוב ...

בכל מקרה אני לא רוצה להפסיק לגמרי .... השאלה האם אפשר עדין להיתאמן איכשהו נגיד מי בלי מוטות אלה לרק משקולות ותרגלים אם משקלים לא גבוהים .?

אתה לא חייב להפסיק לגמרי , אבל לא לאמץ את היד כרגע.
שים לב שהגידים של האצבעות מתחילים מהשליש הרחוק של האמה , ככה שגם עומסים שלא בכף היד עצמה יכולים לפגוע בגיד.
http://img.sparknotes.com/figures/E/eb57ee3c0bbce61d887722fc5931002b/muscles_of_the_hand_dorsal.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב להפסיק לגמרי , אבל לא לאמץ את היד כרגע.
שים לב שהגידים של האצבעות מתחילים מהשליש הרחוק של האמה , ככה שגם עומסים שלא בכף היד עצמה יכולים לפגוע בגיד.
http://img.sparknotes.com/figures/E/eb57ee3c0bbce61d887722fc5931002b/muscles_of_the_hand_dorsal.jpg

לא לאמץ את היד כרגע זה אומר כמה זמן לדעתך ? ואיך אני כן יכול להיתאמן אם זה מתחיל המאמה ...
אני רוצה לציין שהמקום בו יש קריעה של גיד היא בזרת חלק הקטן שלה ... שמה ממש בפס הזה האחרון ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית