הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה נקייה

אופירי

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
מישהו מכיר את המושג? כאילו, אני מבינה מה זה פחות או יותר, והייתי רוצה להתחיל בתזונה של אכילה נקייה אבל אני לא בטוחה כמה לאכול מה בדיוק לאכול ואיך זה בדיוק עובד... עזרה מישהו? 😁

לדעתי במושג "אכילה נקייה" מתכוונים לכך שצריך לאכול כמה שפחות ג'אנק כמו המבורגר, פיצות, שוקולדים עוגות עוגיות גלידות וכד' שזה כביכול מה ש"מלכלך" את התפריט שלך.

בנוגע ל-מה, כמה ולמה יש לך מספיק מידע באתר, וגם ב"נעוץ" שבפורום נשים, תעיפי מבט.

זה מונח של חו"ל לדעתי, נתקלתי בו המון באתרים ווידיואים ואינסטגרם בנושאי כושר... מקביל לתזונה נכונה לדעתי, פשוט לא מדובר פה על ספירת קלוריות אלא על תזונה שהיא מאוזנת, בריאה, מכילה פירות וירקות וחומרים טבעיים - בלי ג'אנק פוד, אוכל מתועש וכו'

כל אוכל שיש לו פרסומת אל תאכלי.
הכלל הכי פשוט

• אהבתי
Reactions: SPF
מישהו מכיר את המושג? כאילו, אני מבינה מה זה פחות או יותר, והייתי רוצה להתחיל בתזונה של אכילה נקייה אבל אני לא בטוחה כמה לאכול מה בדיוק לאכול ואיך זה בדיוק עובד... עזרה מישהו? 😁
הייתי ממליץ על "תזונה קדמונית" או "פליאוליטית", תוכלי לבדוק את סוג הדיאטה עליה קיים חומר רב, אני משוכנע שלא תצליחי למצא טיעונים מבוססים השוללים את היותה נקייה.

זה פשוט לאכול אוכל לא מעובד
פחמימות- מהסוג המלא יותר כמו קינואה, אורז מלא ופירות
חלבונים- דלים בשומן כמו חלבון ביצה, חזה עוף, טונה במים
שומנים- מהיותר בריאים, שמן קוקוס, חמאת בוטנים, טחינה

כל דבר שאת מוסיפה לו אקונומיקה

זה פשוט לאכול אוכל לא מעובד
פחמימות- מהסוג המלא יותר כמו קינואה, אורז מלא ופירות
חלבונים- דלים בשומן כמו חלבון ביצה, חזה עוף, טונה במים
שומנים- מהיותר בריאים, שמן קוקוס, חמאת בוטנים, טחינה
חלבונים דלים בשומן?...
אני חולק עליך בנוגע לשאלת הקיום של חלבונים דלי שומן.
עכשיו בלי להתחכם, הרי ברור למה התכוונת, מדוע יש לצרוך חלבונים ממאכלים דלי שומן? דווקא ההיפך.
@Doron Milner

חלבונים דלים בשומן?...
אני חולק עליך בנוגע לשאלת הקיום של חלבונים דלי שומן.
עכשיו בלי להתחכם, הרי ברור למה התכוונת, מדוע יש לצרוך חלבונים ממאכלים דלי שומן? דווקא ההיפך.
@Doron Milner

לא אמרתי שאני תומכת בזה.. זה פשוט המשמעות של clean eating...
וכן, כמובן שהכוונה הייתה חלבונים ממזונות דלי שומן...😛

לא אמרתי שאני תומכת בזה.. זה פשוט המשמעות של clean eating...
וכן, כמובן שהכוונה הייתה חלבונים ממזונות דלי שומן...😛
אני עדיין חושב ששומן לא פוגע בהגדרת הניקיון, בעצם גם את.
אני רק טוען שצריך לרשום בחלק השומן : חמאה, שמן קוקוס וסטייק אנטריקוט (והופ... נכנס גם חלבון איכותי) ועדיין לאכול נקי.

Back
למעלה תחתית