עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי ממליץ על "תזונה קדמונית" או "פליאוליטית", תוכלי לבדוק את סוג הדיאטה עליה קיים חומר רב, אני משוכנע שלא תצליחי למצא טיעונים מבוססים השוללים את היותה נקייה.מישהו מכיר את המושג? כאילו, אני מבינה מה זה פחות או יותר, והייתי רוצה להתחיל בתזונה של אכילה נקייה אבל אני לא בטוחה כמה לאכול מה בדיוק לאכול ואיך זה בדיוק עובד... עזרה מישהו? 😁
זה תלוי בהגדרה של "נקיה"...אני משוכנע שלא תצליחי למצא טיעונים מבוססים השוללים את היותה נקייה.
זה תמיד נכון...זה תלוי בהגדרה של "נקיה"...
שמן קוקוס נחשב בריא רק אם אתה נמנה עם עדת ה"שומן רווי זה טוב".שומנים- מהיותר בריאים, שמן קוקוס, חמאת בוטנים, טחינה
😱שמן קוקוס נחשב בריא רק אם אתה נמנה עם עדת ה"שומן רווי זה טוב".
מישהו מכיר את המושג? כאילו, אני מבינה מה זה פחות או יותר, והייתי רוצה להתחיל בתזונה של אכילה נקייה אבל אני לא בטוחה כמה לאכול מה בדיוק לאכול ואיך זה בדיוק עובד... עזרה מישהו? 😁
חלבונים דלים בשומן?...זה פשוט לאכול אוכל לא מעובד
פחמימות- מהסוג המלא יותר כמו קינואה, אורז מלא ופירות
חלבונים- דלים בשומן כמו חלבון ביצה, חזה עוף, טונה במים
שומנים- מהיותר בריאים, שמן קוקוס, חמאת בוטנים, טחינה
@יהושע60 לעולם לא מפסיד..(חוץ מההימור על דנבר 😉)😱
אתה רוצה שנפתח בוויכוח פליאו?
(רמז : אתה תפסיד...😉)
@יהושע60 לעולם לא מפסיד..(חוץ מההימור על דנבר )
אלא אם הוא יסכים שבאמת אין כאן על מה להתווכח...😉@יהושע60 לעולם לא מפסיד..(חוץ מההימור על דנבר 😉)
חלבונים דלים בשומן?...
אני חולק עליך בנוגע לשאלת הקיום של חלבונים דלי שומן.
עכשיו בלי להתחכם, הרי ברור למה התכוונת, מדוע יש לצרוך חלבונים ממאכלים דלי שומן? דווקא ההיפך.
@Doron Milner
אני עדיין חושב ששומן לא פוגע בהגדרת הניקיון, בעצם גם את.לא אמרתי שאני תומכת בזה.. זה פשוט המשמעות של clean eating...
וכן, כמובן שהכוונה הייתה חלבונים ממזונות דלי שומן...😛
בכיף, אבל בוא נחכה קצת לפני שנתחיל אותו. אני מציע לחכות 30 שנה 😃אתה רוצה שנפתח בוויכוח פליאו?
טפי, חשבתי כבר שיעבור עלי בוקר אחד בלי בכי, והנה אתה קופץ ומזכיר לי את זה...🙁(חוץ מההימור על דנבר 😉)
שתדע לך,שאני מאוכזב בדיוק כמוך..(אפילו יותר)טפי, חשבתי כבר שיעבור עלי בוקר אחד בלי בכי, והנה אתה קופץ ומזכיר לי את זה...