הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ

מילקי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי !
אני בת 27 שוקלת 66 על מטר 73 .היקף המותניים 89 וירכיים 99 . לדעתי אחוז השומן בגופי עומד בערך על 30 . התזונה שלי בניחוש פרוע לא עוברת את האלף200 אבל אני שותה 2 בקבוקי דיאט בירה שחורה ביום. אתמול למשל אכלתי ביצה טונה במים וסלט בבוקר לאחר מכן 3 שעות אחרי כוסמת ובערב סלט ופרוסת לחם עם כף טחינה .

בגדול זה בערך התזונה היומית שלי פלוס מינוס וכמובן שתיתי 2 בקבוקי בירה שחורה (דיאט) . אני לא ממש מתאמנת אבל כן הולכת מדי פעם חצי שעה כמה פעמים בשבוע .

אני ממש גרועה בלספור קלוריות , אין לי סבלנות לזה אני רק מקפידה לאכול פחמימות כמו קינואה דוחן כוסמת ומדי פעם לחם שיפון או לחם דיאט עד 3 פרוסות ליום וחלבון בעיקר טונה או חזה עוף וגם זה כמה פעמים בשבוע לא יותר .

אני רוצה לרדת 10 קג ב3 חודשים , מה הייתה ממליצים לי לשנות מבחינת תזונה ואימונים ?

תודה מראש לכל העונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המשפט הזה:

אני רוצה לרדת 10 קג ב3 חודשים

והמשפט הזה:

אני ממש גרועה בלספור קלוריות , אין לי סבלנות לזה

פשוט לא הולכים ביחד..אין צורך ממשי לספור קלוריות כל יום ולמדוד כל גרגיר אורז, אבל כן צריך לשבת כמה שעות בהתחלה ולהבין את הדברים כמו שצריך, להרכיב תפריט תזונה טוב ולהכיר את החלופות לכל מרכיב בתפריט.

הייתי ממליץ לך להתחיל לקרוא מאמרים בפורטל, תקראי את אלו:

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

בגופי עומד בערך על 30
אני לא חושב שזה מדוייק. באיזה מכשיר נמדדת?

בניחוש פרוע
ניחושים בדיאטה בד״כ לא עובדים היטב.

אני רוצה לרדת 10 קג ב3 חודשים
את רוצה להגיע לכמעט תת משקל ב-3 חודשים? למה?

היי !
אני בת 27 שוקלת 66 על מטר 73 .היקף המותניים 89 וירכיים 99 . לדעתי אחוז השומן בגופי עומד בערך על 30 . התזונה שלי בניחוש פרוע לא עוברת את האלף200 אבל אני שותה 2 בקבוקי דיאט בירה שחורה ביום. אתמול למשל אכלתי ביצה טונה במים וסלט בבוקר לאחר מכן 3 שעות אחרי כוסמת ובערב סלט ופרוסת לחם עם כף טחינה .

בגדול זה בערך התזונה היומית שלי פלוס מינוס וכמובן שתיתי 2 בקבוקי בירה שחורה (דיאט) . אני לא ממש מתאמנת אבל כן הולכת מדי פעם חצי שעה כמה פעמים בשבוע .

אני ממש גרועה בלספור קלוריות , אין לי סבלנות לזה אני רק מקפידה לאכול פחמימות כמו קינואה דוחן כוסמת ומדי פעם לחם שיפון או לחם דיאט עד 3 פרוסות ליום וחלבון בעיקר טונה או חזה עוף וגם זה כמה פעמים בשבוע לא יותר .

אני רוצה לרדת 10 קג ב3 חודשים , מה הייתה ממליצים לי לשנות מבחינת תזונה ואימונים ?

תודה מראש לכל העונים
אני לא משוכנע שהיית מעוניינת לרדת 10ק"ג אם היית משוכנעת שירידה כזאת תעניק לך מראה מדולדל ורופס יותר.
אני די משוכנע שהיית מחבקת את ההצעה להמשיך בתזונה שאינה גרעונית קלורית ולהיראות הרבה יותר מעוצבת ואסטטית ועל הדרך גם לשפר את הבריאות (פיזית ונפשית).
תחת הדרכה מתאימה, תוספת של מעט אימוני כח (קלילים) במינון נכון עם תזונה תומכת ונקיה מלווים במאמץ אירובי הדומה לזה שאת כבר נוקטת בו יכולים להביא לגוף אסטטי בלי צורך ב"דיאטות רצח" ובתהליך בו גם ובעיקר בשלושת החודשים הראשונים רואים הכי הרבה תוצאות (ואפילו תוך שתיה של בירה שחורה דיאט.. 😉).

היי !

תודה מראש לכל העונים

במידה והתזונה שלך כפי שתארת, את מגרדת את תחתית ה700 קלוריות.

משמע, את בגרעון קלורי נוראי והגוף שלך פשוט נקלע לסיטואציה שבה הוא מנסה לשרוד. אם לא תכניסי שומנים איכותיים ותאכלי מסודר את לא תרדי במשקל, בקצב הזה את אוכלת לעצמך את השרירים ומחלישה את עצמך.

Back
למעלה תחתית