הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנה מול קנייה של גיינר

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

ראיתי שהרבה אנשים פה בפורום מעדיפים ללכת על אבקת חלבון ולתסף/לחזק אותה עם פחמימות כדי להעשיר אותה בקלוריות ולהפוך אותה לגיינר.
בגדול הגיינר הוא לא רק תוסף שעוזר לי מבחינה קלורית,אלא הוא מקל עלי משמעותית בעמידה בסה"כ הקלוריות היומיות שאני צריך לצרוך- אני עובד משמרות שהזמנים והימים כל פעם משתנים (בוקר,צהריים,לילה) היום יחסית לחוץ ואין תמיד זמן לשבת ולאכול והגיינר הוא בדיוק מה שאני צריך.

בגדול לאלה שמכירים ולאלה שלא עד עכשיו צרכתי חצי מנה (2 סקופים) של הגיינר הזה
"Mass Muscle gainer Elite Labs USA"

קל'- 500
חלבון- 30
פחמימה- 87
שומן- 2
קריאטין- 2.5

( שק של 9 קילו ב 560 שקל)

בגלל שהרבה אנשים תומכים בדעה שאבקת חלבון עדיפה,הן מבחינת איכות החלבון, והעניין שאתה קובע איזה פחמימות אתה מכניס לשיק,ולא מכניסים לך "פחמימה זבל" כמו שמכניסים לרוב הגיינרים , וגם העניין שאבקות החלבון זולות יותר ברוב המקרים.

מה שרציתי לדעת זה:
1. על איזה אבקת חלבון כדאי ללכת- מבחינת(מהחשוב לפחות חשוב):
א. מחיר
ב. כמות חלבון מרבית
ג. איכות- טעם,עירבוב,קצף,ריח לוואי וכו'
ד. שהערך הקלורי שלה לא יהיה נמוך מידי שיהיה לי קל להגיע(השאיפה היא לעבור את המצב הקיים) ל 500+ קל'

2. לאלו שכן מכינים גיינר בצורה שכזו מה אתם נוהגים לשלב בגיינר, איך להכין אותו בצורה שבה הוא יהיה גם עשיר בקלוריות,גם משתלם מהבחינה שאם אני יחבר את כלל המצרכים שאני קונה יחד עם האבקת חלבון, אל מול הגיינר כמוצר מוגמר יהיה לי משתלם עדיין להכין את הגיינר עם אבקת חלבון, ואחד הדברים הכי חשובים איך לא הטעם שלו.!

בגדול האבקה שלי עומדת להיגמר ואני פתוח להצעות אז חבר'ה תגיבו!

תודה לעוזרים

הייתי משתמש בגיינר הזה כתוספת לגיינר בייתי. לא משתלם בגדול, אמנם מוסיף הרבה קלוריות אבל לי זה היה גורם לרוץ לשירותים מה שאומר שהרבה מזה סוכר.

אני מכין כיום גיינר בייתי עם תוסף אחד בלבד והוא סיבים תזונתיים, כל השאר זה מצרכים שאני קונה בנפרד. 3 כוסות חלב. 3 כוסות שיבולת שועל. 4 כפיות חמאת בוטנים טבעית. 5 כפיות שמן זית, סירופ מייפל שוקולד ו2 כוסות ברנפלקס. אחרי שאני יוצר מרקם אני שופך את זה לתוך תבנית ומבשל עד שמתקבלת עוגה (למי שיש את הגריל של ג'ורג' פורמן זה מעולה כי הוא יכול לשפוך לתוך התבנית העמוקה בלבד בתנאי שהוא מוריד כוס חלב מהתפריט), מחלק לכמה חלקים שווים בשביל שאני יכול לחשב כמה בדיוק אני אוכל ו-וואלה יש לך גיינר בייתי ב20 דק' לשבוע שלם והרבה יותר חסכוני. ככה זה נראה בסוף עם קצת מייפל שוקולד, זאת הארוחות בוקר שלי מדי יום. 1000 קלוריות במכה.
52dbe861eaa85.jpg

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה.
אחד החסרונות הבולטים זה ההתעסקות עם הבישול,זה לא שאתה מכין איזה שיק מהיר, יש פה קנייה של מוצרים-אז זה לרוץ לסופר כל פעם שנגמר,יש פה את העיניין של ההכנה- טחינה של כל המוצרים ואפייה- זה זמן שאין לי ופה מתחילה הבעיה, אין לי הרבה זמן להתעסק עם בישולים....

העיניין האחר זה הטעם,אומנם מדובר בחלבון ופחמימות ממקור טוב אבל ההתעסקות,הזמן והניקיון שאתה צריך לבצע אחרי כל דבר כזה והשילוב של כלל המוצרים האלה ביחד נשמע לי יותר מידי מוגזם- גם שיבולת גם ברנפלקס גם חמאת בוטנים ,והשמן זית אחי לא יודע איך אתה שורד את העוגה הזו...

האמת שזה אחד הפרונות טובים לאשים שצורכים המון קלוריות אני היום צורך משו כמו 3500 בערך(שעבורי זה לא מאט,לא פשוט לאכול את כל זה אבל שורדים!).. אני יחכה לעוד תגובות ויכול להיות שאני אנסה פעם אחת ונראה איך זה מסתדר מה שמדאיג אותי בעניין זה הטעם....

עד רעיונות חברים!

נערך לאחרונה:
ת'כלס לוקח לי 20 דקות להכין את זה אחת לשבוע (זורק הכל לבלנדר ושופך לתבנית, מי ישמע איזה ''בישול'') וזה מחזיק אותי לכל השבוע. אני סטודנט שעובד במשמרות. את המצרכים אני קונה בערך כל חודש להוציא חלב כמובן. בעיקרון, אם אתה לא מוכן להשקיע שום זמן או מאמץ אין שום סיכוי שיהיה לך כוח להכין לעצמך ארוחות ואולי אפילו לשטוף את השייקר אחרי כל שימוש.

עדיף שתוותר כבר על הכל ותשאל את עצמך מה אתה רוצה באמת. האבקות האלו הן ממש לא פיתרון והן נורא יקרות, רובן בכלל לא מתעכלות כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון, אם אתה לא מוכן להשקיע שום זמן או מאמץ אין שום סיכוי שיהיה לך כוח להכין לעצמך ארוחות ואולי אפילו לשטוף את השייקר אחרי כל שימוש.

זה ממש לא העיניין,אני לא מחפש קיצורי דרך ואני יודע שצריך לאכול,משמע לבשל והרבה וכמובן לנקות. תתפלא לשמוע את השייקר אני רוחץ מיד בכל פעם שאני מסיים,וגם אני כמוך עובד משמרות אז גם אחרי לילה עייף ביותר אני לא מוותר על זה..
רוב מקורות המזון שציינת פה הם מקורות שנמצאים אצלי בתפריט על בסיס שימוש יומיומי אז צריך לראות איך משלבים את הכל כדי שלא ימאס,וגם לא רוצה להיות תלוי כל פעם באותו מקור מזון,המפתח הוא לגוון!

כמו שאמרתי אני חשבתי תוך כדי קריאה על מה שכתבת(על מה שקראתי) ויש מקום לתת לזה צ'אנס ולראות עד כמה זה כדאי,נוח,מסתדר וכו'...

מה שכן איך הטעם של זה,איך בדיוק אתה מכין את הכל-טחינה,אפיה-כמה זמן,כמה מעלות וכו'?, אתה מאחסן אותה במקרר?או שזה סטייל של עוגת שיש ששומרים אטומה עם ניילון נצמד במקום מוצל?...

הייתי משתמש בגיינר הזה כתוספת לגיינר בייתי. לא משתלם בגדול, אמנם מוסיף הרבה קלוריות אבל לי זה היה גורם לרוץ לשירותים מה שאומר שהרבה מזה סוכר.

אני מכין כיום גיינר בייתי עם תוסף אחד בלבד והוא סיבים תזונתיים, כל השאר זה מצרכים שאני קונה בנפרד. 3 כוסות חלב. 3 כוסות שיבולת שועל. 4 כפיות חמאת בוטנים טבעית. 5 כפיות שמן זית, סירופ מייפל שוקולד ו2 כוסות ברנפלקס. אחרי שאני יוצר מרקם אני שופך את זה לתוך תבנית ומבשל עד שמתקבלת עוגה (למי שיש את הגריל של ג'ורג' פורמן זה מעולה כי הוא יכול לשפוך לתוך התבנית העמוקה בלבד בתנאי שהוא מוריד כוס חלב מהתפריט), מחלק לכמה חלקים שווים בשביל שאני יכול לחשב כמה בדיוק אני אוכל ו-וואלה יש לך גיינר בייתי ב20 דק' לשבוע שלם והרבה יותר חסכוני. ככה זה נראה בסוף עם קצת מייפל שוקולד, זאת הארוחות בוקר שלי מדי יום. 1000 קלוריות במכה.
52dbe861eaa85.jpg
נראה טוב, אתה לא מוסיף לזה אבקת חלבון?

זה די טעים, אני אוהב להוסיף סירופ מייפל או שוקולד בשביל מתיקות. צריך לזכור שאתה מרוויח ארוחה בריאה של 1000 קל' בכלום זמן וכסף למשך שבוע. אני מערבב את זה בבלנדר עד שזה ניהיה מרקם אחיד, לפעמים זה יוצא נוזלי יותר ולפעמים פחות תלוי בסדר שהכנסת את המצרכים. בכל מקרה אחרי הבישול זה יצא באותו אופן. אני אופה עד שזה משחים ומתעבה מספיק מבפנים בשביל שיהיה אפשר לחתוך עם סכין. בדיוק כמו מאפה רגיל שלא מתפורר. אחרי זה, שם בחוץ שזה יתקרר שקית רגילה ולמקרר. זה הכל.

אפשר להוסיף אבקת חלבון בשביל תוספת חלבון, הייתי מוסיף לזה גיינר בזמנו. ממליץ להוסיף סיבים תזונתיים בשביל שיתעכל יותר טוב. ואל תשכח שאפשר לקחת את התבנית ולהכניס להקפאה. זה יוצא יותר טעים, ממש כמו גלידה, אבל פחות נוח לאנשים כמונו מבחינת ניידות שצרכים לשלוף את זה באמצע נסיעה לעבודה ולאכול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על איזה חלב מדובר 3% או פחות? באיזה ממרח חמאת בוטנים אתה משתמש? אתה יכול להגיד מהם הערכים לכל התבנית.. ובאיזה גודל תבנית אתה משתמש?

אני משתמש ב3%, חמאת בוטנים B&D. זה תלוי כמה מצרכים שמת בסופו של דבר, לפעמים אני מוצא את מוסיף דבש וביצים ככה שזה מוסיף כמה מאות קלוריות בשקט. אתה צריך לרשום בדיוק מה הכנסת בפעמים הראשונות, ולחשב במחשבון קלורי. לפי זה אני חותך את העוגה (כמובן שזה לא מדוייק, אבל זה קירוב טוב מאוד). שכחתי לציין שאחרי שאני מוציא את זה מהמקרר, כלומר בבוקר, אני מחמם את זה חצי דקה במיקרוגל.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש ב3%, חמאת בוטנים B&D. זה תלוי כמה מצרכים שמת בסופו של דבר, לפעמים אני מוצא את מוסיף דבש וביצים ככה שזה מוסיף כמה מאות קלוריות בשקט. אתה צריך לרשום בדיוק מה הכנסת בפעמים הראשונות, ולחשב במחשבון קלורי. לפי זה אני חותך את העוגה (כמובן שזה לא מדוייק, אבל זה קירוב טוב מאוד). שכחתי לציין שאחרי שאני מוציא את זה מהמקרר, כלומר בבוקר, אני מחמם את זה חצי דקה במיקרוגל.

קודם כל תודה אחי!
2 החתיכות האלו הם בקירוב שוות ערך ל- 1000 קל'?..
כמ החלבון?פחמימה?שומן? -למנה שכזו...

ואיך אתה מרגיש מבחינת תחושת שובע?וכבדות? אין כאבי בטן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית