הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 175X8 - RDL 80X10

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
Squat 175X8:
לא כזה גרוע. אני מתחיל להתרגל לסביבת העבודה החדשה, הכלוב, המוטות והפלטות שכנראה יותר מדויקות ממה שהיה לי באוניברסיטה ובמכון במתנ"ס. לפי המחשבון זה קצת יותר טוב מה-180X7 של השבוע השני בסבב הקודם. מה שכן, התחלתי למרכז את המוט כמו שצריך על הגב. עד עכשיו זה היה יושב לי 2-3 ס"מ שמאלה כי ככה זה מרגיש לי מאוזן, אבל עכשיו החלטתי לא להמשיך יותר עם זה ולתקן את עצמי כי אני מרגיש שזה מתחיל לפתח לי חוסר איזון בשרירים (duh...). מרגיש מאוד מוזר ולא מאוזן, אצטרך להתרגל.

RDL 80X10:
פעם ראשונה, אשמח לביקורת ולהכוונה. לקח לי זמן עד שמצאתי את הנקודה הנכונה. ברוב המוחלט של החזרות אני נשען על החלק האחורי של העקב וכמעט נופל אחורה וזה מה שקורה גם בחזרה ה-11.

יפה מאוד וטכניקה יפה.

ביצעתי לא הרבה RDL וניראה בסדר גמור. אולי המעידה זה משהו הגיוני לאחר 10 חזרות.
חזק מאוד!

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד וטכניקה יפה.

ביצעתי לא הרבה RDL וניראה בסדר גמור. אולי המעידה זה משהו הגיוני לאחר 10 חזרות.
חזק מאוד!

תודה רבה 😃 מעדתי כי המשכתי לדחוף את האגן כמה שיותר לאחור ובנקודה הזאת מרכז הכובד כבר הפיל אותי לאחור, לא מעדתי ככשל או משהו כזה.

אני נדרש לחלק עוד מוניטין..
תתחדש על הרצועות. של איזו חברה?

תודה תודה 😃 התכוונת לשרוולים? titan.

בתור מה אתה מבצע RDL? התרגיל הוא לא תרגיל כוח לפחות לדעתי, ותשכח מדדליפט רגיל כשאתה מבצע אותו, ההתרכזות בתרגיל הזה היא במתיחה כלומר בחלק שהמוט למטה , ולא בנעילה והתיישרות , שלדעתי לפחות היא הנקודה בה אתה יותר מתרכז בביצוע התרגיל.
מה גם שלא עושים אותו עם משקל שכזה

• פותח/ת השרשור
בתור מה אתה מבצע RDL? התרגיל הוא לא תרגיל כוח לפחות לדעתי, ותשכח מדדליפט רגיל כשאתה מבצע אותו, ההתרכזות בתרגיל הזה היא במתיחה כלומר בחלק שהמוט למטה , ולא בנעילה והתיישרות , שלדעתי לפחות היא הנקודה בה אתה יותר מתרכז בביצוע התרגיל.

לא יודע למה אתה מתכוון ב"תרגיל כוח". בצעתי אותו והחלטתי לשלב אותו בתכנית כתרגיל עזר לעבוד על ההאמס. אני התרכזתי במתיחה של ההאמסטרינגס. לא יודע למה התכוונת בזה שלא עושים עם משקל כזה. זה היה ניסיון ראשון, חפשתי משקל קל שיאפשר לי לבצע מספק חזרות לתרגל טכניקה ראשונית, מכאן ה-80X10. בהמשך כנראה אבצע 3X5 (או 5X10) ואתקדם במשקלים כמה שיותר.

אלי אם אתה מבצע דדליפט אם 40 קילו פחות לא הגיוני שתבצע גם רומני אם הרבה פחות משקל?
בשבילו זה משקל ממש קל...
ולמה התכוונת? שצריך לעצור למטה במתיחה?
ד״א מוניטין על הסקוואט 😃

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

זה לא ברור שזה תרגיל עזר? וההתרכזות לא צריכה לדעתי ליהיות במתיחה, המתיחה היא רק שלב בתרגיל לפני הכיווץ והנעילה.
וכנראה לך המשקל נראה גדול אבל לא לו.

זה לא ברור שזה תרגיל עזר? וההתרכזות לא צריכה לדעתי ליהיות במתיחה, המתיחה היא רק שלב בתרגיל לפני הכיווץ והנעילה.
וכנראה לך המשקל נראה גדול אבל לא לו.
התרגיל הזה עובד על האמסטרינג, ההתרכזות היא במתיחה של ההמאסטרינג.. כיווץ ונעילה לא מתקשר כבר להאמסטרינג יותר לגלוטס וגב תחתון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית