הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת Optimum Nutrition gild whey

• פותח/ת השרשור yahavk
  • פורסם בתאריך

yahavk

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
קניתי בפעם הראשונה אבקת חלבון , מתוך עניין של נוחות (אני בצבא והאוכל לא תמיד מדהים. הרבה פעמים אני מתאמן מאוחר וכבר אין מה לאכול אחרי)

מה שקניתי :
Optimum Nurition Gold Standard 100% Whey Double Rich Chocolate

האלות שלי :
1) איך המוצר ? למישהו יש נסיון רע?

2) לפעמים אני כן מתאמן לפני ארוחת ערב ואז אני יכול לאכול בכיף ביצים, גבינות ,טונה ,פחמימה ,ירקות כו'-
האם השילוב של מדי פעם שייק אחרי אימון ומדי פעם אוכל רגיל יכול להיות בעייתי?

תודה !

ממה ששמעתי הדאבל ריץ' שוקולד הוא דווקא אחד הטעמים הטובים של אופטימום.

יש חוות דעת על הטעם באשכול הביקורות - תסתכל שם, ותוסיף גם חוות דעת משלך.

האלות שלי :
2) לפעמים אני כן מתאמן לפני ארוחת ערב ואז אני יכול לאכול בכיף ביצים, גבינות ,טונה ,פחמימה ,ירקות כו'-
1)מבחינת עירבוב-מעולה,בלי גושים.
פחות התחברתי מבחינת טעם,אבל זה רק אני.
2)העיקר שתגיע בסופו של יום לערכים הרצויים,אין חשיבות לתזמון הארוחות או מה אתה אוכל עם מה.

נערך לאחרונה:
אני כרגע משתמש במוצר, אני לא אוהב דברים מתוקים מדי ובגלל זה הוא סבבה, עם מים הטעם חלש מאד, עם חלב מרגיש כמו אחלה שוקו.
וגם יש חתיכות שוקולד קטנטנות כאלה, לא מת עליהן.
אבל חוץ מזה מוצר מאד איכותי, תבדוק רק אם אתה מתחבר לטעם, אני מחכה שיגיע לי בטעם בננה נראה לי פגז..

אתה יכול אחרי אימון פעם אוכל רגיל ופעם אבקה אין בזה שום דבר פסול,וגם אני משתמש באבקה הזאת ממליץ לך לנסות את הטעם בננה אם עוד לא יצא לך זה לא רע בכלל

קניתי בפעם הראשונה אבקת חלבון , מתוך עניין של נוחות (אני בצבא והאוכל לא תמיד מדהים. הרבה פעמים אני מתאמן מאוחר וכבר אין מה לאכול אחרי)

מה שקניתי :
Optimum Nurition Gold Standard 100% Whey Double Rich Chocolate

האלות שלי :

תודה !

1. המוצר מצויין, חלבון מי גבינה מעובד בצורה איכותית, מכיל כמות יפה של BCAA, פפטידים של גלוטמין ואנזימים לעיכול. שורה תחתונה, הוא לא סתם BEST SELLER בארהב במשך שנים. מבחינת טעם, יש אבקות טובות יותר אבל זה עניין של טעם אישי, סה"כ בחרת את אחד הטעמים המוצלחים שלהם.

2. לא כ"כ הבנתי את השאלה, מה אתה חושב שייצור כאן בעיה? בכל מקרה אין בעיה לערבב תוסף חלבון עם אוכל "רגיל".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית