הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תכנית האימונים שלי

david9995

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן,
האימנוים שלי מתחלקים לחזה יד קדמי,
גב יד אחורית,
רגליים כתפיים,

רגליים וכתפיים עזבו בצד לא קשור לשאלה , באימון חזה אני עושה 5 תרגילים לחזה ו 3 ליד קדמי, ובגב 5 לגב ו3 ליד אחורי,
עכשיו הגב והחזה יחסית לידיים גודלים פחות , מה כדאי לעשות , כדאי להוריד מהגב והחזה תרגיל אחד שיצא 4 לשרירים הגדולים ו 3 לקטנים ?

תודה

צר לי להגיד לך חבר, התוכנית שלך שגויה מהיסוד. אתה עושה תוכנית ABC תוכל להסביר לי איך היד קדמית שלך מצליחה להתאושש ולא פוגעת בביצועיך באימון של הגב שמצפה לך יום למחרת, כנ"ל היד אחורית ?

החלוקה הנכונה : גב - יד קדמית, חזה - יד אחורית, כתפיים - רגלים.

אחרי שתעשה זאת, אני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה והידיים יגדלו, אתה לא נותן להם להתאושש ולכן הם לא גדלות.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על הרצון לעזור , טעות שלי שכחתי לציין , אני עושה יום חזה יד קדמי , יום מנוחה , יום רגליים , יום מנוחה , יום גב יד אחורי

אז בחזרה לשאלה שלי למעלה

ו .. עדין זה מתנגש. אחרי אימון גב יד אחורית יש לך מנוחה יום ולאחריו מגיע אימון חזה יד קדמית, זאת התנגשות שפוגעת בך בביצועים באימון הבא חזה יד קדמית. במילים אחרות אתה עובד פעמים על ידיים פחות מ - 48 שעות, איך אתה מצפה שהם יגדלו?

בקשר לשאלה שלך : הידיים גודלות מתרגילי מפתח ובעיקר מאימון גב וחזה. דוגמא : ככל שהגב שלך יהיה יותר חזק היד קדמית שלך תתפתח בהתאם. זה שאתה מבודד יד קדמית באימון של החזה מכיון שתוכל להפיק ולהרים יותר משקל זאת טעות. תתמקד בלהרים כבד בחזה/גב והידיים שלך יתפתחו יופי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על הרצון לעזור , לא הבנתה את השאלה , הידיים אצלי כן גודלות יופי , הרבה יותר יחסית מהחזה והגב , זאת הכוונה , שהידיים כן גודלות יותר מדי יחסית למקומות אחרים , איך לאזן את זה

בגלל שאתה מאמן ככה גב יד אחורית וחזה יד קידמית אתה מתיש את הידיים מאימון לאימון, ואולי הן גודלות, אבל אתה לא מצליח להגיע לאותן תוצאות בחזה ובגב כי זה מוריד מהכוח שלהם (נשמע הגיוני?)
עצה שלי, תחליף לפיצול של חזה יד אחורית, רגליים כתפיים, גב יד קידמית ותראה מה קורה.
בהצלחה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית