הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין אופטימום

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
קניתי Optimum Nutrition Pre-Load Creatine Complex Mandarin Orange -- 4 lbs.
זה בסדר?
קראתי שצריכים וmonohydrate ושזה יהיה טהור. מה שקניתי הוא גם כזה? הוא טוב?
לפי מה שאני מבין עכשיו הוא לא טהור. מה זה אומר? זה בסדר? כמה לקחת כל יום?
הזמנתי מvitacost..
הייתם ממליצים על Dymatize Micronized Creatine? להזמין אותו?
מה לעשות בינתיים?

נערך לאחרונה:
הרגע הסברתי לך למה הקריאטין שלהם ממש לא "חלש", להפך. מה "חלש" באופטימן, שמן דגים ואמינו?😲
אני אתן לך תשובה ארוכה כי אתה נראה אחד שמחפש ללמוד על תוספי תזונה לעומק.
התשובה די ארוכה אבל אני מבטיח שלא תתחרט בסוף.

לגבי קריאטין :
מה הקשר בין CreaPure לבין זה שהוא מיוצר בגרמניה לבין האיכות של הקריאטין?
אוקי, זה שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר שהוא איכותי?
זה שהוא CreaPure זה אומר שהוא איכותי?
Creapure נבדק לזיהומים באמצעות כרומטוגרפיה נוזלית בלחץ גבוהה (HPLC).
Creapure זה לא Micronized ו- Micronized זה לא Creapure.
ב- Creapure יש 99.95% קריאטין מונוהיידרייט אך הדבר אינו אומר שהוא איכותי.
הקריאטין של ON לא נספג במלואו בתוך הגוף שלנו.
יש חברות שמפרקות את המולקולות של הקריאטין לחלקיקים מאוד קטנים כדי שהספיגה שלהם תהיה טובה יותר, כדי שרוב הקריאטין שנכניס יספג, ולא רק שליש או רבע מהכמות כמו הקריאטין של ON.

לגבי השמן דגים :
זה שהם מוכרים שמן דגים זה לא אומר שזהו יש שם שמן דגים.
בתוך השמן דגים יש EPA ו- DHA.
אתה צריך לשאוף לקנות שמן דגים שיש בו מינון גבוה של EPA ו- DHA.
שמן דגים עם EPA ו- DHA נמוך, הוא פחות איכותי.

בשמן דגים של ON יש 150 מ"ג EPA ו- 150 מ"ג DHA.
אלו מינונים מאוד מאוד נמוכים ביחס לחברות האחרות.
יש אומגה-3 של NOW שיש שם 500 מ"ג EPA ו- 250 מ"ג DHA.
יש אומגה-3 של חברה אחרת ששחכתי את שמה שיש בה כמעט 900 מ"ג EPA ו- 560 מ"ג DHA.
אז עכשיו בוא תעשה לי השוואה של השמן דגים של ON לשמן דגים של חברות אחרות.

לגבי החומצות אמינו :
המינון של החומצות אמינו של ON לא בידיוק מועיל.
צריך לקחת לפחות 2-3 מנות כדי שהחומצות אמינו של ON יועילו.
הם לוקחים לך מחיר של חומצות אמינו כמו חברות אחרות שיש להם חומצות אמינו יותר טובות.
כלכלית, ON לא משתלמת.

לגבי אופטי-מן :
מולטי-ויטמין לא מסתכם רק במינונים של הויטמינים, אלא גם המקורות של הויטמינים.
זה שיש לי ויטמין A במינון 200% לא אומר שאני מסודר.
ליד כל ויטמין יש סוגריים ורשום מה המקור ממנו הוא מגיע (בשפה הרפואית קוראים לזה "צורה").
לפחות 70% מהויטמינים והמינרלים שיש באופטי-מן, באים ממקורות חלשים ואפילו מזיקים.

אני אתן לך דוגמה אחת :
יש מקור של מגנזיום שנקרא Oxide, שזה המקור הכי גרוע שגורם לבעיות מסויימות בגוף.
הוא מביא יותר צרות מאשר תועלת.
יש מולטי-ויטמינים שמכילים מגנזיום שמגיע ממקור בשם Chelate, או Citrate.
אלו נחשבים מקורות טובים של מגנזיום, יש עוד כמה מקורות אבל אלו הכי נחשקים בשוק.
הרגע הבאתי לך דוגמה אחת אבל יש עוד 100, כל ויטמין \ מינרל עם הצורות שלו.
ב- Orange Triad יש מקורות מאוד טובים של ויטמינים.
ב- Animal Pak יש מקורות מאוד טובים של ויטמינים.
לא חסר, יש עוד הרבה.

------------------------------------------------------
עכשיו אתה מבין את העניין בתוספי תזונה?
זה שיש תוסף תזונה שמיוצר במדינה מגניבה זה לא הופך אותו למוצר מגניב וטוב.
זה שרשום על הבקבוק "טהור" לא אומר שכל מה שטהור זה טוב.
זה מזכיר לי פירסומת שעשו לגבי שמן "יש לנו שמן טהור, תקנו מאיתנו כי הוא טהור".
אבל כל שמן שעושים בארץ הוא טהור, גם השמן קנולה נחשב טהור.
אל תתן לפירסום להטעות אותך.
אלו רק שמות מסחריים ושיווקיים כדי לגרום לאנשים לקנות.
גם אל תתן למדינה להטעות אותך.
אז אם אתה תראה קריאטין micronized שמיוצר בסין, לא תקנה אותו? בגלל שהוא מיוצר בסין?
אני יכול לפתוח מפעל בערב הסעודית ולעשות חומצות אמינו יותר טובות, שמן דגים יותר טוב וקריאטין יותר טוב.
זה שפתחתי מפעל בערב הסעודית לא פוסל את איכות המוצר.
יש הרבה כימיה, ביולוגיה ומדע מאחורי כל התוספי תזונה.

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר? הקריאטין של אופטימום הוא הוא micronized עשוי מ-creapure. סה"כ לקרוא את תווית המוצר, לא מסובך.

האמת שאחרי מה שכתבת על הקריאטין הייתי צריך להפסיק לקרוא, אבל המשכתי.

לא יודע מה ריכוז חומצות השומן בשמן הדגים של אופטימום, זה לא מוצר שאני צורך ולא טרחתי להשוות למתחרים.

אופטימן זה מולטי לא רע.

האמינו(BCAA) שלהם בכדורים מוצר טוב, מן הסתם צריך לצרוך כמה כדורים בכל מנת הגשה. אישית אני מעדיף מוצרים מהדור החדש יותר שאפשר לשתות תוך כדי האימון כמו XTEND או AMINOX.

דבר אחד נכון אמרת, המחירים של אופטימום גבוהים ולפעמים ישנם מוצרים מקבילים משתלמים יותר. בגלל זה באופן אישי אני קונה חלבון דימטייז לצורך העניין.

אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר? הקריאטין של אופטימום הוא הוא micronized עשוי מ-creapure. סה"כ לקרוא את תווית המוצר, לא מסובך.

האמת שאחרי מה שכתבת על הקריאטין הייתי צריך להפסיק לקרוא, אבל המשכתי.

לא יודע מה ריכוז חומצות השומן בשמן הדגים של אופטימום, זה לא מוצר שאני צורך ולא טרחתי להשוות למתחרים.

אופטימן זה מולטי לא רע.

האמינו(BCAA) שלהם בכדורים מוצר טוב, מן הסתם צריך לצרוך כמה כדורים בכל מנת הגשה. אישית אני מעדיף מוצרים מהדור החדש יותר שאפשר לשתות תוך כדי האימון כמו XTEND או AMINOX.

דבר אחד נכון אמרת, המחירים של אופטימום גבוהים ולפעמים ישנם מוצרים מקבילים משתלמים יותר. בגלל זה באופן אישי אני קונה חלבון דימטייז לצורך העניין.
אני מניח שאין לך לוגיקה טובה כדי להבין "מדע" בסיסי מאחורי תוספי תזונה.
הבאתי לך הוחכות ואתה אחר כך זורק לי משפטים כמו "האופטי-מן זה לא רע".
כנראה שהמוח שלך לא יכול לעקל את הדברים האלו וזה בסדר, יכול להיות שאתה "אומני" ולא "ריאלי".
או שיש לך עודף חומצות חלב במוח שמונעות ממך ללמוד.
אוקי, תשתמש באיזה תוספים שאתה רוצה.

והאבקת חלבון של ON יותר טובה משל דימטייז ובצדק.
אני אפילו לא אטרח להסביר לך כי אתה תגיד "האבקה של דימטייז ממש טובה!" מבלי הסבר מדעי כלשהו.

ה-GOLD של אופטימום ו-ELITE של דימטייז דיי דומים בכל הפרמטרים, להוציא שהאופטימום מכילה גלוטמין שבור לפפטידים לא מצאתי פערים משמעותיים.

ונראה לי שהסברתי בדיוק למה הקריאטין של אופטימום הוא איכותי וטוב, כולל הטענה המגוחכת שלך שהקריאטין שלהם לא micronized.

להשוות בין אנימל פאק לאופטימן זה לא בדיוק נכון, שניהם מולטיויטמינים אבל לא באותו הקלאס(מבחינת תמחור וכו') בכלל.

חבל שאתה עורך את ההודעות שלך, ידעת שניתן לראות את זה?😃

לגבי קריאטין :
מה הקשר בין CreaPure לבין זה שהוא מיוצר בגרמניה לבין האיכות של הקריאטין?
אוקי, זה שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר שהוא איכותי?
זה שהוא CreaPure זה אומר שהוא איכותי?
Creapure נבדק לזיהומים באמצעות כרומטוגרפיה נוזלית בלחץ גבוהה (HPLC).
Creapure זה לא Micronized ו- Micronized זה לא Creapure.
ב- Creapure יש 99.95% קריאטין מונוהיידרייט אך הדבר אינו אומר שהוא איכותי.
הקריאטין של ON לא נספג במלואו בתוך הגוף שלנו.
יש חברות שמפרקות את המולקולות של הקריאטין לחלקיקים מאוד קטנים כדי שהספיגה שלהם תהיה טובה יותר, כדי שרוב הקריאטין שנכניס יספג, ולא רק שליש או רבע מהכמות כמו הקריאטין של ON.

CreaPure זה שיטת ייצור בלי שום קשר לאיפה שהוא מיוצר , הקריאטין המדובר לצורך העניין מיוצר בארה"ב.
זה תקן ייצור , כל החברות הגדולות שרוצות למכור קריאטין טהור ללא חומרים אחרים מסמנות על האריזה CreaPure. זה אומר שהקריאטין זה החמר הפעיל היחיד במוצר. בין אם זה קריאטין של אופטימום או של יוניברסל לדוגמה על שתי האריזות רשום קריאטין מיקרוני , לא זכור לי שיש אריזה שרשום בה קריאטין סופר סופר מקרוני . עד כה הכל טוב ויפה . השאלה היא מאיפה הבאת את זה שיכולת הספיגה של הקריאטין של אופטימום היא פחות טובה אם תקן הייצור וצורת האבקה הן הכי איכויתות שיכולות להיות ? הקריאטין המיקרוני של אופטימום , של יוניברסל , של אולטימט נוטריישן או של סבתא שלי זה לא משנה קריאטין מיקרוני הוא מיקרוני , זה הצורה שבה מגיע האבקה ולומר לך את האמת להגיד שחברה שאחוזי המכירות שלה בעולם לא הכי טובים מפרקת את הקריאטין שלה לחלקקים יותר קטנים משל אופטימום נשמע לי מגוחך.
אם יש לך בדיקות מעבדה , סימוכין או כל חרא אחר זה מאוד יעזור מעבר לנסיון שעשית על הגוף שלך , עם כל הכבוד...

CreaPure זה שיטת ייצור בלי שום קשר לאיפה שהוא מיוצר , הקריאטין המדובר לצורך העניין מיוצר בארה"ב.
זה תקן ייצור , כל החברות הגדולות שרוצות למכור קריאטין טהור ללא חומרים אחרים מסמנות על האריזה CreaPure. זה אומר שהקריאטין זה החמר הפעיל היחיד במוצר. בין אם זה קריאטין של אופטימום או של יוניברסל לדוגמה על שתי האריזות רשום קריאטין מיקרוני , לא זכור לי שיש אריזה שרשום בה קריאטין סופר סופר מקרוני . עד כה הכל טוב ויפה . השאלה היא מאיפה הבאת את זה שיכולת הספיגה של הקריאטין של אופטימום היא פחות טובה אם תקן הייצור וצורת האבקה הן הכי איכויתות שיכולות להיות ? הקריאטין המיקרוני של אופטימום , של יוניברסל , של אולטימט נוטריישן או של סבתא שלי זה לא משנה קריאטין מיקרוני הוא מיקרוני , זה הצורה שבה מגיע האבקה ולומר לך את האמת להגיד שחברה שאחוזי המכירות שלה בעולם לא הכי טובים מפרקת את הקריאטין שלה לחלקקים יותר קטנים משל אופטימום נשמע לי מגוחך.
אם יש לך בדיקות מעבדה , סימוכין או כל חרא אחר זה מאוד יעזור מעבר לנסיון שעשית על הגוף שלך , עם כל הכבוד...

"Micronized creatine is creatine that has particles up to 20 times smaller than normal creatine. The purpose of micronized creatine is that the smaller particles of creatine absorb better into your liquid. Then you won’t have clumps of creatine in the bottom of your glass that you can’t drink."

http://www.weighttraining.com/faq/what-is-micronized-creatine

זה בידיוק מה שקורה ב- ON.
הם טוענים שזה Micronized וכשאתה שותה את זה, יש לך הרבה גושים.
החלקיקים לא מפורקים מספיק 😃
ברגע שקניתי את של ARO, הוא היה הרבה יותר חלק, הוא היה כמו חול שמחליק בין האצבעות, נורא חלק וחלקיקים נורא קטנים.
ברגע ששמתי אותו במים כבר לא ראיתי אותו שם.
בניגוד לקריאטין של ON.

כאן מסתיימת הטענה שלי.

ה-GOLD של אופטימום ו-ELITE של דימטייז דיי דומים בכל הפרמטרים, להוציא שהאופטימום מכילה גלוטמין שבור לפפטידים לא מצאתי פערים משמעותיים.

ונראה לי שהסברתי בדיוק למה הקריאטין של אופטימום הוא איכותי וטוב, כולל הטענה המגוחכת שלך שהקריאטין שלהם לא micronized.

להשוות בין אנימל פאק לאופטימן זה לא בדיוק נכון, שניהם מולטיויטמינים אבל לא באותו הקלאס(מבחינת תמחור וכו') בכלל.

חבל שאתה עורך את ההודעות שלך, ידעת שניתן לראות את זה?😃
"הם נורא דומים בערכים".
שוב פעם, הערכים זה שום דבר לעומת מה מסתתר מאחורי זה.
יש הרבה מדע וביוכימיה מאחורי זה.
רק לקרוא את התווית לא יתן לך שום דבר.

בינתיים עד עכשיו אני זה שהבאתי לך עובדות ביוכימיות וריאליסטיות.
בניגוד אליך שאתה אומר "זה דווקא לא רע".
עד שלא תביא לי הוחכות ביוכימיות \ מדעיות, אני לא אתייחס אליך.
רואים שאין לך ידע עמוק בתוספי תזונה.
אתה סה"כ יודע להבדיל בין WHEY לבין AMINO ACIDS.
זה הדבר היחידי שאתה כנראה יודע.

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר?
אני בטוח שהוא לא. מי שכותב "יש חברות שמפרקות את המולקולות של הקריאטין לחלקיקים מאוד קטנים" לא יכול לשמש בתור מקור ידע, אלא אם כן אתה מתעניין באלכימיה.
CreaPure זה שיטת ייצור בלי שום קשר לאיפה שהוא מיוצר
לא נכון. אם תעשה חיפוש תגלה שזה שם מותג של חברה שמיצרת את הקריאטין (אכן, בגרמניה) ומוכרת אותו לכל אותן חברות שמעניקות לו את חותמת הכשרות שלהן ומוכרות אותו הלאה.
ליד כל ויטמין יש סוגריים ורשום מה המקור ממנו הוא מגיע
אה, כן גם זה לא היה נותן לו ציון עובר בקורס כימיה בסיסי.

התכוונתי על איפה מיוצר הקריאטין בכללי , יכול להיות להיות שהתקן ייצור הזה אכן שייך לגרמנים והם מוכרים אותו לחברות X אבל הקופסא של האופטימום בסופו של דבר יוצאת מהמפעל בארה"ב.

שהתקן ייצור הזה
זה לא תקן ייצור, זה שם של מותג. הם מיייצרים הקריאטין בכמויות ומוכרים אותו לחברות כמו אופטימום שאורזות אותו ומוכרות אותו הלאה (בנוסף לזה שהן משתמשות בו בתור רכיב אחד במוצרים שמכילים עוד חומרים).

"Micronized creatine is creatine that has particles up to 20 times smaller than normal creatine. The purpose of micronized creatine is that the smaller particles of creatine absorb better into your liquid. Then you won’t have clumps of creatine in the bottom of your glass that you can’t drink."

http://www.weighttraining.com/faq/what-is-micronized-creatine

זה בידיוק מה שקורה ב- ON.
הם טוענים שזה Micronized וכשאתה שותה את זה, יש לך הרבה גושים.
החלקיקים לא מפורקים מספיק 😃
ברגע שקניתי את של ARO, הוא היה הרבה יותר חלק, הוא היה כמו חול שמחליק בין האצבעות, נורא חלק וחלקיקים נורא קטנים.
ברגע ששמתי אותו במים כבר לא ראיתי אותו שם.
בניגוד לקריאטין של ON.

כאן מסתיימת הטענה שלי.

"הם נורא דומים בערכים".
שוב פעם, הערכים זה שום דבר לעומת מה מסתתר מאחורי זה.
יש הרבה מדע וביוכימיה מאחורי זה.
רק לקרוא את התווית לא יתן לך שום דבר.

בינתיים עד עכשיו אני זה שהבאתי לך עובדות ביוכימיות וריאליסטיות.
בניגוד אליך שאתה אומר "זה דווקא לא רע".
עד שלא תביא לי הוחכות ביוכימיות \ מדעיות, אני לא אתייחס אליך.
רואים שאין לך ידע עמוק בתוספי תזונה.
אתה סה"כ יודע להבדיל בין WHEY לבין AMINO ACIDS.
זה הדבר היחידי שאתה כנראה יודע.
עוד פעם הציטוט המפגר הזה? איפה רשום פה שזה לא נספג בגוף בדיוק?
הדבר היחיד שרשום פה שזה אמור להתערבב עם מים טוב יותר, ולא מעבר.
ניסיתי כמה חברות, כולל ARO, ולא ראיתי שום הבדל, לא בערבוב ולא בתוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית