הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בדדליפט 120

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון

120 קילו.
מזכיר למי שלא יודע, יש לי כאבים כרוניים באגן שמקרינים לגב ככה שאני רוצה לוודא שהטכניקה שלי סבבה.
אמנם זה לא המשקל שיא שלי (הצלחתי 130 קילו במשקל גוף הנוכחי) אבל בגלל תנועה לא טובה לא יצא לי לעשות דדליפט כבד 3 שבועות, אז מבחינת השייפ שלי, תחשבו שזה כמו PR.

for the love of god למה הצלם שלך מסתובב כאילו הוא בסרט? הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו מהמעט שניתן להבין מהסרטון זה שאתה נשען יותר מדי קדימה מבחינת מרכז הכובד, ז"א כל הגוף נוטה קדימה. תעלה סרטונים יותר ברורים.

אתה מתחיל את התנועה עם התחת נמוך מדי
חוץ מזה, שים לב שאתה קודם מיישר את הרגליים ואח"כ מתיישר עם הגב, התנועה אמורה להיות אחידה, לנתק את המוט מהרצפה (עם לחיצה של הרגליים את הקרקע) ואח"כ להתיישר באופן אחיד עם הרגליים והגב ביחד, כמו פה:

יהיה לך יותר נוח לשמור על מנח צוואר נייטרלי ובאמת האגן מתחיל נמוך מדי, אם המשקל היה כבד יותר (PR אתה אומר? 😃) היה אפשר לראות את התחת מתרומם למקום שהוא אמור להיות בו בלי שהמוט יזוז מהרצפה.

אם תשמור בסטאפ שההמסטרינג יהיה מתוח (האגן יהיה גבוה יותר ממה שהוא עכשיו) ותדחוף עקבים חזק לרצפה הכל אמור להסתדר, בכל מקרה אני לא רואה משהו בטכניקה שיחמיר את הכאבים באגן, אבל אני לא רופא ולא יכול לייעץ בנושא.

מלבד הכפפות, הכפפות יכולות להרוג אותך.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה! !
אני לובש כפפות כי במשקלים גבוהים האחיזה בורחת לי ( כולל אחיזה הפוכה עם אחת הידיים)

אני איישם את מה שרשמתם ואני אזמין רצועות

סבבה תודה רבה! !
אני לובש כפפות כי במשקלים גבוהים האחיזה בורחת לי ( כולל אחיזה הפוכה עם אחת הידיים)

אני איישם את מה שרשמתם ואני אזמין מגנזיום

תיקנתי לך 😃

אין לי בעיה עם רצועות לתרגילי עזר, אבל לא לדדליפט. אתה רוצה לחזק גם את האחיזה.
אתה יכול לקחת קצת מגנזיום ממישהו במכון ולראות את ההבדל, אנשים כל הזמן לוקחים ממני בשביל להתנסות.

• פותח/ת השרשור
תיקנתי לך 😃

אין לי בעיה עם רצועות לתרגילי עזר, אבל לא לדדליפט. אתה רוצה לחזק גם את האחיזה.
אתה יכול לקחת קצת מגנזיום ממישהו במכון ולראות את ההבדל, אנשים כל הזמן לוקחים ממני בשביל להתנסות.
אני צריך לבדוק עם המדריכים/בעלים של המכון בקשר למגנזיום

אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שעושים דדליפט במכון.

מזכיר לי את החד"כ שבו התחלתי לעשות SS (הולמס פלייס פרמיום בגרנד קניון בחיפה), במשך שנה שלמה לא ראיתי אפילו אדם אחד עושה דדליפט.

בכל מקרה, המגנזיום הנוזלי יכול להיות פתרון טוב אם החד"כ עושה בעיות.

יהיה לך יותר נוח לשמור על מנח צוואר נייטרלי ובאמת האגן מתחיל נמוך מדי, אם המשקל היה כבד יותר (PR אתה אומר? 😃) היה אפשר לראות את התחת מתרומם למקום שהוא אמור להיות בו בלי שהמוט יזוז מהרצפה.

אם תשמור בסטאפ שההמסטרינג יהיה מתוח (האגן יהיה גבוה יותר ממה שהוא עכשיו) ותדחוף עקבים חזק לרצפה הכל אמור להסתדר, בכל מקרה אני לא רואה משהו בטכניקה שיחמיר את הכאבים באגן, אבל אני לא רופא ולא יכול לייעץ בנושא.

איך אפשר למצוא את המיקום הנכון שלך הישבן ?

איך אפשר למצוא את המיקום הנכון שלך הישבן ?

הסטאפ אמור להרגיש מאוד לא נוח, אם הישבן נמוך מדי ההמסטרינג לא יהיה מתוח.
במשקלים גבוהים קל לראות מה המיקום הנכון של הישבן - אם האגן נמוך מדי, המוט לא יתרומם מהרצפה בתחילת ההרמה לפני שהאגן יזוז לגובה הנכון.

בכל מקרה, המחשבה הראשונה שצריכה להיות לך בתחילת ההרמה זה לדחוף את העקבים לרצפה כמה שיותר חזק, או לדמיין שאתה לא רוצה להרים את המוט אלא לדחוף את הרצפה למטה.

• פותח/ת השרשור

עבר שבוע, הוספתי 2.5 קילו, הורדתי את הכפפות.
הרגשצי הרבה יותר קל וטוב כשהעלתי את התחת יותר גבוה.
האי נעימות שהייתה לי בגב אחרי דדליפט דיי נרגעה.
מה שכן בגלל שזה קרוב לp.r. והאחיזה עדיין רגילה אז עיגלתי את הגב. כמה זה גרוע?
סט לפני עשיתי 100קילו וזה הרגיש בדיחה והגב היה ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית