הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,
אני מעוניין לקנות חגורה לדדליפט וסקוואט,אבל אני לא יודע איזה סוג עדיף ואיזה מידה.
מישהו יכול לעזור לי? צריך למדוד את המותן?

הבנתי ש-rdx טוב,מה דעתכם

זה תלוי לכמה זמן אתה רוצה את החגורה וכמה כסף אתה מוכן לשים. אם אתה מתכנן להרים לכל החיים אז כנראה שאינזר פוראבר תהיה החלטה טובה. אם אתה לא סגור על עצמך וחושב שאולי תפרוש ואתה רוצה חגורה לאיזה 2-3 שנים נניח אז אתה יכול להביא איזה RDX

• פותח/ת השרשור
זה תלוי לכמה זמן אתה רוצה את החגורה וכמה כסף אתה מוכן לשים. אם אתה מתכנן להרים לכל החיים אז כנראה שאינזר פוראבר תהיה החלטה טובה. אם אתה לא סגור על עצמך וחושב שאולי תפרוש ואתה רוצה חגורה לאיזה 2-3 שנים נניח אז אתה יכול להביא איזה RDX

אני מעדיף בתור התחלה rdx.

אם אתה רזה יש לי חגורה ללא שימוש של RDX מידה S שיכולה להתאים לך למכירה.

הוא 89 קילו על 1.90... בספק אם חגורה S תעלה עליו..

90 יחסית רזה, אני אפילו מעיז לומר ממש רזה

אתמול מישהו הביא לי להשים חגורה rdx במידה xl,היא הייתה טובה עליי.

אז לא נראלי ש-small תהיה טובה חח

• פותח/ת השרשור
אפשר לקרוא לזה S כי הגרסא של המדיום שלי מעט קטנה יותר מאשר של מדיום רגיל. היא יותר גדולה מסמאל רגיל

איזה סיבוך אז יכול להיות שאני לא xl
יש מקום שמראה מידות לפי גודל המותן בחגורות rdx?

איזה סיבוך אז יכול להיות שאני לא xl
יש מקום שמראה מידות לפי גודל המותן בחגורות rdx?
תמדוד את הבטן\ מותן שלך ותעביר לאינצים(או שתפרסם כאן, ואז נעזור לך איזה מידה הכי רלוונטית אליך

http://www.ebay.co.uk/itm/RDX-Weigh...ip-/380480531036?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

יש לי את זאת. מידות שיכול להיות יהיו לך מתאימות זה או L שזה 32-36 אינץ(אינץ זה 2.5 ס"מ), וXL שזה 36-42 אם אני לא טועה.
תלוי במידות שלך איזה מידה לקחת. אישית לקחתי XL כי גם אם אני מתישהו יהיה קטן מ36 אינץ אפשר לחורר אבל אי אפשר להגדיל את החגורה..

אני הזמנתי היום ,תכתוב למוכר שאתה מתלבט בין מידות הוא יבקש ממך למדוד את ההיקף ויתן לך את המידה המתאימה
זה של rdx למרות שזה פחות קריטי במידה כי שה כמו חגורה שאפשר לסגור על איזה מידה שאתה רוצה ,אני הזמנתי עם קליפס של הסגירה ,שם יותר חשובה המידה ,בכל מקרה תמדוד את ההיקף הוא ימליץ לך על מידה ,אצלי זה על 90 מס לקחתי L

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית