הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני ממשיך מפה?

ממשיך במה בדיוק ? תקוע במה ?

ממה שנראה אתה צריך להתחיל בתקופת מאסה רצחנית, תתחיל להתאמן כבד ותוסיף על עצמך שריר אתה רזה.

תחפש במאמרים כתבות על מאסה ותכנית SS להעלאת מאסת שריר ופיתוח כוח.

• פותח/ת השרשור
ממשיך במה בדיוק ? תקוע במה ?

ממה שנראה אתה צריך להתחיל בתקופת מאסה רצחנית, תתחיל להתאמן כבד ותוסיף על עצמך שריר אתה רזה.

תחפש במאמרים כתבות על מאסה ותכנית SS להעלאת מאסת שריר ופיתוח כוח.
אני דווקא חשבתי על סוג של ירידה במשקל.. אני לפי דעתי יש עלי שומן לא יגיד לך חבית אבל שמן..
SS אני חושב שיהיה קצת בעיה כי אני מתאמן בבסיס.. ( או שעדיין אפשרי לדעתך? )

ממשיך את מה? מה היה לפני?

אתה צריך תוכנית אימונים בסיסית, תתחיל לאכול מסודר עם דגש על מאזן קלוריות חיובי. תראה איך אתה נראה אחרי חצי שנה ומשם תמשיך. כרגע אתה SKINNY FAT מובהק. ואם תעשה חיטוב אתה תראה כמו מישהו שיצא ממחנה ריכוז. עם כל הכבוד, 66 ק''ג זה משקל של בחורה, אתה תסיים על 58 ק''ג במקרה הטוב. תתחיל להתאמן חזק ותראה תוצאות די מהר בגלל שאתה מתחיל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממשיך את מה? מה היה לפני?

אתה צריך תוכנית אימונים בסיסית, תתחיל לאכול מסודר עם דגש על מאזן קלוריות חיובי. תראה איך אתה נראה אחרי חצי שנה ומשם תמשיך. כרגע אתה SKINNY FAT. אם תעשה חיטוב אתה תראה כמו מישהו שיצא ממחנה ריכוז.
הפסתי להתאמן לפני בערך 3-4 חודש עקב בעיית לימודים.. ורציתי לרדת במשקל קצת אבל אם אתם אומרים לעלות מסה מקובל מאוד.
אני יתחיל ת'תוכנית SS בחצי שנה הקרובה יהיה לי זמן

אני הייתי ממליץ על AB שלוש פעמים בשבוע, הקלאסית שבפורטל.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממליץ על AB שלוש פעמים בשבוע, הקלאסית שבפורטל.
הקטע הוא אחי שהתחלתי לקרוא את המאמר של הSS והוא צודק לגמרי אני הייתי מתאמן יותר משנה וחצי לפני הצבא שמע אני לא יגיד לך לא התפתחתי אבל אני רואה אנשים בשנה עשו פי 2 ממני

SS היא תוכנית טובה, אבל הייתי ממליץ לך ללכת על AB. פחות תובענית, יותר מתאימה לך מבחינת כמות האוכל וסגנון החיים כחייל. אני גם בדעה שאפשר לגדול יותר מהר על תוכנית נפח. אם עשית אותה בעבר אז אין סיבה שתחזור עלייה שוב. הדבר הכי טוב בתוכנית של ריפטו שלומדים לבצע את התרגילים המורכבים כמו שצריך. מעבר לזה, היא סתם עוד תוכנית טובה. אם אתה בכיוון של טווח חזרות קטן לך כבר על 5X5. היא מעולה לנפח.

• פותח/ת השרשור
SS היא תוכנית טובה, אבל הייתי ממליץ לך ללכת על AB. פחות תובענית, יותר מתאימה לך מבחינת כמות האוכל וסגנון החיים כחייל. אני גם בדעה שאפשר לגדול יותר מהר על תוכנית נפח. אם עשית אותה בעבר אז אין סיבה שתחזור עלייה שוב. הדבר הכי טוב בתוכנית של ריפטו שלומדים לבצע את התרגילים המורכבים כמו שצריך. מעבר לזה, היא סתם עוד תוכנית טובה. אם אתה בכיוון של טווח חזרות קטן לך כבר על 5X5. היא מעולה לנפח.
לא הבנת אותי נכון,אמרתי שהייתי עושה פעם AB/C אבל SS לא עשיתי עדיין
אני יודע איך לעשות Squat לדוגמא עשיתי את זה אחרי כמה חודשים של אימונים ( הייתי מקשיב למאמן שלי,בזמנו לא הכרתי תאתר הזה )

לא משנה מה עשית ... לא אכלת נכון וזה שווה לכלום אחי .
אתה צריך להתחיל תקופת מאסה כי אתה 66 קילו על 175 ...

תזונה זה הדבר הכי חשוב באימונים אז תקרא על מאסה באינרנט ותתחיל לעשות SS או FBW 3 אימנוים בשבוע ומישם תתקדם .

בהצלחה.

Back
למעלה תחתית