הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי להתאמן, צריך עזרה..

raz2058

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם

אני בן 18 שוקל סביבות ה95-98, גובה 187+- ואני רוצה להרזות וגם לשמור על מסת שריר

בעבר הייתי שוקל 110 והרזתי ל90 מכך שלא אכלתי כלום ולכן אני בטוח שמסת השריר בגוף שלי כיום ממש נמוכה וכיום עליתי קצת הרבה במשקל.

התחלתי ללכת לחדר כושר ולעשות שם אירובי בעיקר, ריצה 30 דק' אחרי זה אופניים 20 דק' ואז הסקי הזה איזה 10-15 דק'
והבנתי שאני סתם מעמיס על הגוף שלי אירובי יותר מדי והגיע הזמן להתאמן במשקולות

הבעיה היחידה שאני לא מבין כלום במשקולות, איך לעשות, כמה משקל, כמה חזרות וכו'

אני לא רוצה לשאול את המדא"גים בבסיס שלי, כי כל אחד אומר לי משהו אחר ואני לא סומך עליהם כלכך

אשמח לעזרה שלכם בהסבר על תרגילים ומשקולות, על מה להתאמן יותר על מה פחות והכי חשוב איך, חח

אתה מבקש יותר מדי ובגדול מדי.
אם אתה יכול להיות טיפה יותר פרטני, כמו לאן אתה שואף, מה הא.ש שלך, ידע בסיסי במשקולות אתה אומר שאין לך, הייתי ממליץ לך או על אימון fbw או ss. חשוב גם לשמור על תזונה כדי לראות תוצאות.
מעבר לזה, יש מאמרים באתר kilogram.co.il וייעוץ אישי בתשלום שמשתלם כי הם לוקחים אותך אישית וכל שאלה, גם אם היא הכי מפגרת שיש לך, הם יתייחסו אליה כחשובה. הפורום יש פעמים שלא לוקחים שאלות מפגרות ברצינות.
חשוב מאד להתמיד ואתה תשתפר לאט לאט עם הזמן. (מסכים איתך שלמדאגים יש ידע של דג זהב בנוגע לחדכ)

• פותח/ת השרשור
אתה מבקש יותר מדי ובגדול מדי.
אם אתה יכול להיות טיפה יותר פרטני, כמו לאן אתה שואף, מה הא.ש שלך, ידע בסיסי במשקולות אתה אומר שאין לך, הייתי ממליץ לך או על אימון fbw או ss. חשוב גם לשמור על תזונה כדי לראות תוצאות.
מעבר לזה, יש מאמרים באתר kilogram.co.il וייעוץ אישי בתשלום שמשתלם כי הם לוקחים אותך אישית וכל שאלה, גם אם היא הכי מפגרת שיש לך, הם יתייחסו אליה כחשובה. הפורום יש פעמים שלא לוקחים שאלות מפגרות ברצינות.
חשוב מאד להתמיד ואתה תשתפר לאט לאט עם הזמן. (מסכים איתך שלמדאגים יש ידע של דג זהב בנוגע לחדכ)

אני שואף לגוף מחוטב/רזה לא רוצה להתנפח עם שרירים וכו', האחוזי שומן שלי ממש גובהים כי כפי שאמרתי הרעבתי את עצמי בעבר ולכן אני מאמין שהשריר נשרף גם אני משער בין 30-33 אחוזי שומן.

קשה לי כרגע יעוץ אישי בתשלום כי אני בצבא ואין לי הרבה כסף, לכן בקשתי קצת הכוונה

קשה לי להאמין 30 אחוז שומן, אבל אם זה באמת המצב אתה חייב תפריט. הייתי מנסה במקומך תוכנית fbw, של כל הגוף. שתכיר מכשירים ומשקלים. משהו כמו חודשיים. לאחר מכן ממליץ על ss.
יש תוכניות אימונים באתר.
גם דוגמאות לתפריטים.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין 30 אחוז שומן, אבל אם זה באמת המצב אתה חייב תפריט. הייתי מנסה במקומך תוכנית fbw, של כל הגוף. שתכיר מכשירים ומשקלים. משהו כמו חודשיים. לאחר מכן ממליץ על ss.
יש תוכניות אימונים באתר.
גם דוגמאות לתפריטים.

אם אני יעלה תמונה של הגוף, תוכלו לדעת כמה אחוזי שומן יש?

וזה שהרעבתי את עצמי בעבר יפגע בי כשאני יתחיל להתאמן?

1. כן
2. מבחינת משקלים? לא הבנתי כלכך את השאלה

1.אני כבר אצלם ויעלה
2.מבחינת עיצוב הגוף והורדה של שומן כרגע, וגם מבחינת מסת שריר
1.אני כבר אצלם ויעלה
2.מבחינת עיצוב הגוף והורדה של שומן כרגע, וגם מבחינת מסת שריר

אתה חייב חיטוב אם אתה באחוז שומן כזה גדול. אחרכ תמיד אפשר לעשות מסה. חבל לגרור כלכך הרבה שומן למסה שגם ככה תעלה יותר באחוז שומן.
מה זה אומר יפגע לך באחוז שומן? לרעה? זה רק יעזור לך בכל מובן

• פותח/ת השרשור
אתה חייב חיטוב אם אתה באחוז שומן כזה גדול. אחרכ תמיד אפשר לעשות מסה. חבל לגרור כלכך הרבה שומן למסה שגם ככה תעלה יותר באחוז שומן.
מה זה אומר יפגע לך באחוז שומן? לרעה? זה רק יעזור לך בכל מובן

זאת המטרה שלי, חיטוב והגוף

הנה התמונות של הגוף:

http://www.up2me.co.il/images/55359588.jpg

http://www.up2me.co.il/images/83517337.jpg

30 אתה לא. אני משאר שבסביבות ה24-25 אם למישהו יש אולי אינדיקציה טובה יותר..
לך למכון! תתנסה במשקלים. תראה מה המשקל שלך בכל דבר. אל תתבייש לשאול מדריכים(רצוי עם ותק ויותר ממדריך אחד! יש כאלה ששם רק כדי להתחיל עם מתאמנות והקשר שלהם למכון זה כמו הקשר שלי למנהל עסקים..)
תחפש תוכנית שתתאים לך הכי הרבה. רצוי להתחיל בfbw כדי להכיר את הגוף שלך ומשם..השמיים הם הגבול.
צריך להיות עם מוטיבציה ולחתור למטרה שלשמה התחלתה להתאמן. תאמין לי, ישתלם 😃

• פותח/ת השרשור
30 אתה לא. אני משאר שבסביבות ה24-25 אם למישהו יש אולי אינדיקציה טובה יותר..
לך למכון! תתנסה במשקלים. תראה מה המשקל שלך בכל דבר. אל תתבייש לשאול מדריכים(רצוי עם ותק ויותר ממדריך אחד! יש כאלה ששם רק כדי להתחיל עם מתאמנות והקשר שלהם למכון זה כמו הקשר שלי למנהל עסקים..)
תחפש תוכנית שתתאים לך הכי הרבה. רצוי להתחיל בfbw כדי להכיר את הגוף שלך ומשם..השמיים הם הגבול.
צריך להיות עם מוטיבציה ולחתור למטרה שלשמה התחלתה להתאמן. תאמין לי, ישתלם 😃

הדבר האחרון שאני יתבייש זה לשאול מדריכים, אבל אני בצבא ויש מדאגים והם לא מבינים שום דבר בחדר כושר..

אני יקרא על fbw וינסה ליישם, תודה 😃

Back
למעלה תחתית