נק' מוניטין:
0
- 1
- 0
שלום לכולם שמי עזרא ואני קצת חדש בכל האימונים התחלתי עם מאמן פרטי ואחרי חודש וחצי פרשתי מאימונים פרטיים והתחלתי להתאמן לבד בעקבות המחיר היקר מאוד בכל אופן אחזור על זה ואומר שאני מתאמן כבר חודש שלישי או רביעי ואפשר לומר שישנם תוצאות בין אם זה אני רואה את זה המשפחה שלי החברים וכו אבל זה לא מה שציפיתי לו אני גבוה מאוד משהו כמו 1.91-1.92 והמשקל שלי נע בין 96.8-97.5 (בן 23 נושק ל24 במידה וזה רלוונטי)
אני אשמח לדעת מספר דברים ע"פ ניסיונם של מתאמנים התותחים בתחום הנ"ל
א.אשמח לדעת מהו אחוז השומן בגופי ע"פ המידע שרשמתי למעלה?
ב.אני מאוד רוצה תוכנית אימונים טובה אני די מבין בשמות המתקנים והתרגילים אז במידה ומישהו יוכל לרשום לי בקצרה מה כדאי לי לעשות וכמה זה יעזור לי המון..
ג.רציתי לדעת גם מהי אבקת החלבון הכי טובה והכי טעימה ויעילה לגוף (פשוט קניתי כבר כמה ואני מאוד מאוכזב מהטעם ומהיעילות של האבקות חלבון)
ד.איזה סוג של פעילות אירובית אני יכול לעשות בזמן הכי קצר וכמובן שהאפקטיביות של אותו הסוג תהיה היעילה ביותר
ה.אני נוטל שורפי שומנים במינון די גבוה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר והאם אני צריך לקחת את שורפי השומנים בהפסקות(כי אמרו לי משהו שהגוף מתרגל לזה)
חברים אני יותר מאשמח במידה ותוכלו לספק לי את כל האינפורמציה הזאת זה חשוב לי מאוד
תודה רבה רבה רבה מראש
אני אשמח לדעת מספר דברים ע"פ ניסיונם של מתאמנים התותחים בתחום הנ"ל
א.אשמח לדעת מהו אחוז השומן בגופי ע"פ המידע שרשמתי למעלה?
ב.אני מאוד רוצה תוכנית אימונים טובה אני די מבין בשמות המתקנים והתרגילים אז במידה ומישהו יוכל לרשום לי בקצרה מה כדאי לי לעשות וכמה זה יעזור לי המון..
ג.רציתי לדעת גם מהי אבקת החלבון הכי טובה והכי טעימה ויעילה לגוף (פשוט קניתי כבר כמה ואני מאוד מאוכזב מהטעם ומהיעילות של האבקות חלבון)
ד.איזה סוג של פעילות אירובית אני יכול לעשות בזמן הכי קצר וכמובן שהאפקטיביות של אותו הסוג תהיה היעילה ביותר
ה.אני נוטל שורפי שומנים במינון די גבוה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר והאם אני צריך לקחת את שורפי השומנים בהפסקות(כי אמרו לי משהו שהגוף מתרגל לזה)
חברים אני יותר מאשמח במידה ותוכלו לספק לי את כל האינפורמציה הזאת זה חשוב לי מאוד
תודה רבה רבה רבה מראש