הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה

Ezra Yosef

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם שמי עזרא ואני קצת חדש בכל האימונים התחלתי עם מאמן פרטי ואחרי חודש וחצי פרשתי מאימונים פרטיים והתחלתי להתאמן לבד בעקבות המחיר היקר מאוד בכל אופן אחזור על זה ואומר שאני מתאמן כבר חודש שלישי או רביעי ואפשר לומר שישנם תוצאות בין אם זה אני רואה את זה המשפחה שלי החברים וכו אבל זה לא מה שציפיתי לו אני גבוה מאוד משהו כמו 1.91-1.92 והמשקל שלי נע בין 96.8-97.5 (בן 23 נושק ל24 במידה וזה רלוונטי)
אני אשמח לדעת מספר דברים ע"פ ניסיונם של מתאמנים התותחים בתחום הנ"ל
א.אשמח לדעת מהו אחוז השומן בגופי ע"פ המידע שרשמתי למעלה?
ב.אני מאוד רוצה תוכנית אימונים טובה אני די מבין בשמות המתקנים והתרגילים אז במידה ומישהו יוכל לרשום לי בקצרה מה כדאי לי לעשות וכמה זה יעזור לי המון..
ג.רציתי לדעת גם מהי אבקת החלבון הכי טובה והכי טעימה ויעילה לגוף (פשוט קניתי כבר כמה ואני מאוד מאוכזב מהטעם ומהיעילות של האבקות חלבון)
ד.איזה סוג של פעילות אירובית אני יכול לעשות בזמן הכי קצר וכמובן שהאפקטיביות של אותו הסוג תהיה היעילה ביותר
ה.אני נוטל שורפי שומנים במינון די גבוה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר והאם אני צריך לקחת את שורפי השומנים בהפסקות(כי אמרו לי משהו שהגוף מתרגל לזה)

חברים אני יותר מאשמח במידה ותוכלו לספק לי את כל האינפורמציה הזאת זה חשוב לי מאוד
תודה רבה רבה רבה מראש

א.אשמח לדעת מהו אחוז השומן בגופי ע"פ המידע שרשמתי למעלה
אין שום דרך לדעת רק מהנתונים.
ב.אני מאוד רוצה תוכנית אימונים טובה אני די מבין בשמות המתקנים והתרגילים אז במידה ומישהו יוכל לרשום לי בקצרה מה כדאי לי לעשות וכמה זה יעזור לי המון..
תכנית אף אחד לא יבנה לך כאן, תקרא בפורום, ובפורטל קילוגרם.
ג.רציתי לדעת גם מהי אבקת החלבון הכי טובה והכי טעימה ויעילה לגוף (פשוט קניתי כבר כמה ואני מאוד מאוכזב מהטעם ומהיעילות של האבקות חלבון)
מבחינת טעם יש את אשכול ביקורת המוצרים הגדול בנעוצים בפורום תזונה, תסתכל שם. מבחינת יעילות, מה הכוונה התאכזבת? למה ציפית מאבקת חלבון? זה כולה חלבון זה כמו להגיד שהתאכזבת מהיעילות של טונה.
ד.איזה סוג של פעילות אירובית אני יכול לעשות בזמן הכי קצר וכמובן שהאפקטיביות של אותו הסוג תהיה היעילה ביותר
אפקטיביות לאיזו מטרה? להורדת שומן זה עניין של מאזן קלורי, לכן לפעילות עצמה יש פחות משמעות אלא לשילוב תזונה מתאימה.
ה.אני נוטל שורפי שומנים במינון די גבוה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר והאם אני צריך לקחת את שורפי השומנים בהפסקות(כי אמרו לי משהו שהגוף מתרגל לזה
שורפי השומנים שיש בחנויות תוספים (חוקיים) לא יעילים, חבל על הכסף.

תיכנס לאתר kilogram.co.il ותתחיל לקרוא מאמרים, אני חושב שתמצא לא מעט דברים ללמוד.

א.אשמח לדעת מהו אחוז השומן בגופי ע"פ המידע שרשמתי למעלה?

כמו שנכתב לא נוכל לנחש ע"פ הנתונים היבשים שנתת, אם תוכל להעלות תמונה גופנית שלך - נוכל לעזור לך להעריך את אחוז השומן.

ה.אני נוטל שורפי שומנים במינון די גבוה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר והאם אני צריך לקחת את שורפי השומנים בהפסקות(כי אמרו לי משהו שהגוף מתרגל לזה)

הדבר היחיד ששורף שומן "ישרוף" לך זה את הכסף בכיס. רוב השורפים(החוקיים שביניהם) מורכבים מקפאין גווארנה ועוד כמה מרכיבים בכמות מאוד קטנה ועל זה מתמחרים אותם בלא מעט כסף. מה שאתה כן יכול לעשות זה לקנות טבליות קפאין שיתנו לך מרץ ועוררות באימון.

כפי שנרשם - זה סה"כ חלבון, כל עוד אתה משלים את הערכים היומיים שלך(חלבון, שומן, פחמימות וקלוריות) שום דבר אחר לא צריך לשנות לך.
יש לך שרשור ב"נעוץ" של פורום מתחילים בתזונה ואימונים של משתמשים מהפורום שקנו אבקות חלבון שונות ודירגו אותם. כנס לשם ותבדוק.

ב.אני מאוד רוצה תכנית אימונים טובה אני די מבין בשמות המתקנים והתרגילים אז במידה ומישהו יוכל לרשום לי בקצרה מה כדאי לי לעשות וכמה זה יעזור לי המון..

כנס לפורטל קילוגרם("רמז": יש לך בחלק העליון של האתר כפתור כתום בשם "מאמרים") וקח משם תכנית בסיסית ומשם נוכל לעזור.
@yujinius איך מגיעים לתכניות שכתבת בעבר(במידה ואני לא מתבלבל בינך למישו אחר בשם THE TANK, כבר לא זוכר) ?

@Tank נכנסים לפרופיל של הטנק ומוצאים אץ הקישור בחתימה שלו

Back
למעלה תחתית