הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דעה על תוכנית האימונים שלי

megadim

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים על תוכנית האימונים שלי ותענו לי כל השאלות

אני מיתאמן יום אימון כוח יום ריצה את כל התרגלים אני לאט לאט מעלה בסטים ובריצה בזמן

אימון כוח
3 סטים של 16 שכיבות שמיכה רגילות
3 סטים של 16 שכיבות שמיכה רחבות
3 סטים של 16 שכיבות שמיכה צמודות

אימון לרגליים 3 סטים כל רגל 20 (אני לא זוכר מה השם של זה אבל זה שורף את הרגליים)

3 סטים של 30 יד אחורית

3 סטים של 25 בטן יש לי בעיה עם הכפיפות בטן אני עושה אותם עם הרגליים באוויר כי אני לא מצליח לעשות רגיל ולהגיע לרגליים מה לעשות? למה אני לא מצליח? ועד כמה גבוה אני צריך להרים את עצמי?

מהיום התחלתי לעשות מתח
עשיתי 4 סטים של 5 ועוד סט של 4
אני מתחיל מלטה ולא קופץ בישביל שזה היה יותר קשה
בין סט לסט אני מחכה 50 שניות אם מספר החזרות שלי הוא טוב?
גם קראתי בכל מיני מקומות שאפשר לעשות אימון שפשוט כל פעם שאני עובר בדלת לעשות 10 מתח אז טוב? אפשר לעשות בכל יום מתח?

אימון ריצה

אני התחלתי השבוע ואני בנתיים די חלש אני עושה ריצה של 25 דקות רצופות מתוך ההגיון שריצת נפח תכניס אותי לכושר טוב,אני עכשיו לא בכושר טוב ועושה ב23 דקות 2500 מטר
משבוע הבא אני מיתכוון לעלות ל30 דקות
מה אתם חושבים? יש המלצות?

בנתיים אני מתגייס בעוד 8 חודשיים ומקווה שלא יזיזו לי את התאריך
אני מעוניין להיות בכושר שיא

תודה לעוזרים

כסף..
בעקרון לא חשוב לי כל כך ניפוח אלה רמת כושר גבוה כדי שהוכל לעבור גיבושים בצהל

אני לא יודע..אולי מישהו שכן מבין בעניין הגיבושים יכול לעזור לך.
למען האמת, נראה קצת דל

אני לא יודע בדיוק לאן אתה שואף להגיע בצבא..
הייתי ממליץ לך על אימונים אינטרוולים כמו hiit וכדומה. זה משפר את הסיבולת לב ריאה. אימון קצר ולעניין.
מבחינת הכוח, תנסה להגיע לכשל בכל אחד מהתרגילים שלך. ככה לפחו אתה מצליח להוציא את המקסימום מהם..לעתיד אני ממליץ לך ללכת למכון, כי זה לא יכול להמשיך ככה...לאן אתה אמור להתגייס?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע בדיוק לאן אתה שואף להגיע בצבא..
הייתי ממליץ לך על אימונים אינטרוולים כמו hiit וכדומה. זה משפר את הסיבולת לב ריאה. אימון קצר ולעניין.
מבחינת הכוח, תנסה להגיע לכשל בכל אחד מהתרגילים שלך. ככה לפחו אתה מצליח להוציא את המקסימום מהם..לעתיד אני ממליץ לך ללכת למכון, כי זה לא יכול להמשיך ככה...לאן אתה אמור להתגייס?

קרבי אבל אני עוד לא יודע לאן
תוכל להסביר או לתת לי קישור להסבר על אימונים וhit?

קרבי אבל אני עוד לא יודע לאן
תוכל להסביר או לתת לי קישור להסבר על אימונים וhit?

אימון שבוא אתה מבצע ספירט x מרחק שאתה קובע לך, ואז x זמן מנוחה שאתה קובע לך. זה לא אמור לקחת יותר מ20-30 דקות אימון ותאמין לי, אתה תצא גמור ממנו.
אתה יכול לחפש בגוגל על צורות שונות של אימונים אינטרוולים

Back
למעלה תחתית