הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר אימון ראשון של ss ומרגיש שזה לא מספיק

• פותח/ת השרשור neorex
  • פורסם בתאריך

neorex

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם , לאחר קריאה בפורום הבנתי שתכנית ה ss דיי פופולרית ושבעזרת השקעה אפשר לעלות משמעותית במסת שריר.
אני מתאמן מזה כשנתיים בתכניות שונות, ועד עכשיו ממוצע של כל אימון שהיתי מבצע היה בין שעה לשעה וחצי. היום כאשר התחלתי לעשות את התכנית החדשה סיימתי אותה תוך חצי שעה במשקל של 75% מהמקסימום . אני יודע שהתכנית פועלת באופן הדרגתי וייכח לפחות כמה שבועות עד שאני יגיע למשקל המקסימלי. אבל ההרגשה שלי שביצוע של שלושה תרגילים באימון זה פשוט לא מספיק. אני יודע שהתרגילים הם תרגילים מורכבים שמפעילים מספר שרירים, אבל אני פשוט חושב שאני יורד ברמה של האימון מאימון אינטנסיבי לאימון אינטנסיבי אבל מאוד קצר. האם זה רק מחסום פסיכולוגי או שאני אמור להוסיף תרגילים נוספים?

חכה חכה עוד חודש תעשה אימון כזה בשעתיים ותתלונן שזה יותר מדי....(גם נפח וגם משקל)...

חכה עוד חודשיים ויותר ואז תתלונן שקשה לך

אתה מצפה שמשקל שמשתמשים בו באימון התאוששות (אימון קל) יהיה לך קשה?
אתה במשקלים נמוכים מאד, חכה שתגיע ל3X5 של 100 קילו, או 120 או בכלל 140 ונראה מה תגיד.

ss לא קשה בכלל ב75%, גם לא ב80% ולא ב85%, אפילו לא ב90%. הוא קשה ב100%

Back
למעלה תחתית