עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי עלי אני ואתה בערך אותו גיל ואני תקוע בחיטוב 🙁שנה וחצי בערך..
חח תודה אחי, האמת לפני שבועיים ככה סיימתי חיטוב.. נכנסתי למסה 😃הלוואי עלי אני ואתה בערך אותו גיל ואני תקוע בחיטוב 🙁
תודה רבה גבר!פשש סחטיין.
אתה איתי במכון,ורואים את העבודה הקשה שאתה עושה,כול הכבוד!
סחטיין אחי אבל אתה בן 15.5 תפסיק לחשוב על חיטובים(קראתי שאתה אחרי חיטוב) אתה ניראה(לפי הרגלים)דיי חטוב אז ייאלה תפציץ במסה לפחות לאיזה שנה וחצי לדעתי בהצלחה
תודה, אל תדאג אני יודע מה אני עושה יש לי מאמן שמכוון אותי 😃סחטיין אחי אבל אתה בן 15.5 תפסיק לחשוב על חיטובים(קראתי שאתה אחרי חיטוב) אתה ניראה(לפי הרגלים)דיי חטוב אז ייאלה תפציץ במסה לפחות לאיזה שנה וחצי לדעתי בהצלחה
אין ספק.. התקופה הזו הייתה לי איזה חצי שנה בראש ובגלל התקופה הזאת איבדתי המון זמן יקר שהייתי יכול להכפיל את מה שאני עכשיו לפי דעתי.אם אני לא טועה הוא סיים חיטוב עכשיו לא?
והוא היה שמן ליפני אז הוא כנראה בחרדה מכול גרם שומן שהוא עולה.
לא אחי, אתה יכול להמשיך לקנאות.יש עוד קצת אפקטים לשים על התמונה?
לקנא* ילד תתבגר, תשים תמונה נורמלית בלי אפקטים כדי שנוכל להביא תגובה בהתאם.תודה, אל תדאג אני יודע מה אני עושה יש לי מאמן שמכוון אותי 😃
אין ספק.. התקופה הזו הייתה לי איזה חצי שנה בראש ובגלל התקופה הזאת איבדתי המון זמן יקר שהייתי יכול להכפיל את מה שאני עכשיו לפי דעתי.
לא אחי, אתה יכול להמשיך לקנאות.
לא זכור לי שביקשתי תגובה אישית ממך, אשמח שלא תגיב לי יותר בנושא.לקנא* ילד תתבגר, תשים תמונה נורמלית בלי אפקטים כדי שנוכל להביא תגובה בהתאם.
שוקל 80 אחוז שומן לא נמוך בכללאין מצב אתה שוקל 80...
רגליים לא רעות אתה מחוטב...
האמה שלך נראית כמו הזרת שלי
תעלה תמונה של פלג גוף עליון מעניין אותי...שוקל 80 אחוז שומן לא נמוך בכלל
גנטיקה טובה ברגליים כנראה
האמה במצב וזווית חרא, היא בסדר אצלי
בהזדמנות אעלה יש לי כמה בפייסבוקתעלה תמונה של פלג גוף עליון מעניין אותי...
כמה מרים בנץ'?(מעניין אותי בנץ כי אני גם בן 15 באלי להשוות)