הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 3 פעמים משקל גוף בדדליפט 210 קילו על 70

AviadTheCoach

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
240
83
0

סרטון חדש שלי, רק למען ההגינות נשקלתי אחרי הדדליפט 70.8 עם בגדים קצרים.
אשמח לתגובות.

אביעד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל, תודה לכל מי שעודד וגם למי שהעיר.
אני מאמין שלכולם יש כוונה טובה כאן. זה נורא קל להעיר ולהמליץ לעשות משהו לפי ספר כזה או אחר.
אני יודע טוב מאד מה כתוב בספרים.
ואני גם חושב שאני יודע מה צריך לשפר. אבל מעבר לזה כל שינוי קטנטן בתנועה יכול גם להוריד את המשקלים בצורה משמעותית. כרגע, במשקלים הכבדים מאד הגוף למד למצוא את איך שהוא חושב שיהיה אפשר להרים הכי הרבה.
אם אני רוצה שהגוף ימצא תנועה קצת אחרת, צריך לחזק את הנקודות החלשות. ולא להשתמש בתנועה של מישהו אחר עם פרופורציות אחרות ונקודות חזקות וחלשות אחרות.אני חושב שגם שיפרתי בקצת את התנועה, אם מסתכלים כמה חודשים אחורה.

לגבי הסקוואט , באופן כללי אני עושה, חודש וחצי אחרונים לא עשיתי בגלל סיבות שלא קשורות באימונים וזו הסיבה המרכזית שלא התקדמתי בחודש וחצי האחרונים אפילו שהשיא חדש בשבילי.
אבל אני מבטיח לחזור לעניינים ולהפיק לקחים מהחודש הלא מוצלח שהיה לי באימונים.

אביעד

היי אביעד
כפי שפעם אמרתי לך בפורום של תפוז, האגן עולה קצת לפני שהמוט זז . אני חושב שזה לא כזה נורא בסך הכל, הביצוע נראה די נקי לדעתי, במיוחד במשקל הזה.
אני בטוח שאם תשפר את העניין הזה אולי אף תוכל להרים יותר כבד 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי אביעד
כפי שפעם אמרתי לך בפורום של תפוז, האגן עולה קצת לפני שהמוט זז . אני חושב שזה לא כזה נורא בסך הכל, הביצוע נראה די נקי לדעתי, במיוחד במשקל הזה.
אני בטוח שאם תשפר את העניין הזה אולי אף תוכל להרים יותר כבד 😃

תודה, מבטיח להתקדם

מה כל-כך לא נקי בטכניקה שלו?
דווקא זה נראה ככה פחות או יותר RM1, ועוד במשקל כזה בייחס לגוף אז בכלל.
הזכיר לי את אנדי בולטון כאן ב0:52 ושל הבחור ההוא ב1:34 (ברח לי שמו)

בכלל, איך אפשר להגיע לRM1 מקס עם טכניקה מושלמת?
אם מישהו עושה טכניקה מושלמת במקס, אני לא חושב שזה המקס האמיתי שלו.

לפותח האשכול:
כבוד בן אדם, באמת מטורף בייחס למשקל גוף שלך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה כל-כך לא נקי בטכניקה שלו?
דווקא זה נראה ככה פחות או יותר RM1, ועוד במשקל כזה בייחס לגוף אז בכלל.
הזכיר לי את אנדי בולטון כאן ב0:52 ושל הבחור ההוא ב1:34 (ברח לי שמו)
http://www.youtube.com/watch?v=GXnbBhy1yKo

בכלל, איך אפשר להגיע לRM1 מקס עם טכניקה מושלמת?
אם מישהו עושה טכניקה מושלמת במקס, אני לא חושב שזה המקס האמיתי שלו.

לפותח האשכול:
כבוד בן אדם, באמת מטורף בייחס למשקל גוף שלך

תודה על המחמאה קודם כל.
קודם כל גם החבר'ה החזקים ביותר ממשיכים לעבוד על טכניקה ולנתח אותה עם משקלים יותר קלים.
אין דבר כזה טכניקה מושלמת לפי הספרים בתחרויות כאלה.
המטרה היא קודם כל טכניקה כזאת שתאפשר להרים מקסימום משקל בהתאם לחוקי התחרות + טכניקה כזאת שלא תגרום לפציעה ותאפשר להמשיך להתקדם.

בפאוורליפטינג המטרה היא להרים כמה שיותר משקל כמו שהזכרתי, הטכניקה היא חשובה מאד אבל היא לא הפרמטר הכי משמעותי בספורט הזה.
לעומת weightlifting שם הטכניקה היא הדבר הכי משמעותי כדי להגיע לתוצאות משמעותיות.
וגם שם אנחנו רואים שבנאדם שמניף משקל מעל הראש עם טכניקה מושלמת זה לא המקסימום שהוא יכול להרים מהרצפה (רק דדליפט).

לא אמרתי שטכניקה זה דבר שולי, יותר דיברתי על זה שאין צורך להיסתכל רק על טכניקה כשמדובר על RM1
אני באותה דעה כמו שלך ידידי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית