הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב-שלב 2

מישקה 12

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
התחלתי חיטוב לפני 3 חודשים, הורדתי בחודשיים הראשונים 13 ק"ג (מ-94 ל-81).גובה כ-1.7 מ'
בחודש האחרון אני לא מצליח לרדת יותר במשקל אלא שומר עליו.
מתאמן (תוך כדי שמירה על מסת שריר) אירובי 5 פעמים בשבוע (6 ק"מ ריצה ב-29 דק'+20דק' שק איגרוף וחבל), אנאירובי 5 פעמים בשבוע(תוכנית ABC בסיסית).
תפריט יומי: כ-110 גר' חלבון (טונה, קוטג', 200 גר' חזה עוף, שתי ביצים)
3 כפות אורז\כוסמת
קוואקר+סלט+פרי (בננה\תפוח\אבוקדו)

מה עליי לעשות כדי להמשיך לרדת במשקל (אחוזי שומן)?
תודה 😃

קרה לי אותו דבר בדיוק והייעוץ עזר לי בזה וגם למדתי המון. ממליץ.

קרה לי אותו דבר בדיוק והייעוץ עזר לי בזה וגם למדתי המון. ממליץ.

מצטרף. כרגע לדעתי אתה צורך מעט מאוד קלוריות ליום. שומנים בכלל לא דיברת..העמסות לא עשית (?)
היעוץ יעזור לך מאוד לעשות את השינוי ולהמשיך בירידה נכונה

אם אתה רוצה להמשיך לרדת במשקל אתה צריך לצאת למאזן קלורי ניטראלי לשבועיים ואז תמשיך לרדת במשקל

אם אתה רוצה להמשיך לרדת במשקל אתה צריך לצאת למאזן קלורי ניטראלי לשבועיים ואז תמשיך לרדת במשקל
בדיוק. שחכתי להזכיר שזו הסיבה שגרמה לי מלכתחילה להרשם לייעוץ. אין כמו ליווי מקצועי צמוד. באמת ממליץ.

בדיוק. שחכתי להזכיר שזו הסיבה שגרמה לי מלכתחילה להרשם לייעוץ. אין כמו ליווי מקצועי צמוד. באמת ממליץ.
איזה באסה שידעתי את זה רק לפני שבוע (לפני חודשיים נתקעתי במשקל ולא ידעתי למה והייתי מתאמן פי 9 יותר קשה וחשבתי שזה יעזור)

איזה באסה שידעתי את זה רק לפני שבוע (לפני חודשיים נתקעתי במשקל ולא ידעתי למה והייתי מתאמן פי 9 יותר קשה וחשבתי שזה יעזור)
פסדר לא קרה כלום.. גם אני גיליתי את זה מאוחר ו"בזבזתי" הרבה שבועות על אימונים אינטנסיבים והרעבה עצמית. אם הייתי עובד נכון, הייתי מסיים את החיטוב המחורבן הזה עוד בקיץ, עם פחות עבודה וסבל. אבל תתחיל לעבוד מסודר מעכשיו ויהיה בסדר..😃

פסדר לא קרה כלום.. גם אני גיליתי את זה מאוחר ו"בזבזתי" הרבה שבועות על אימונים אינטנסיבים והרעבה עצמית. אם הייתי עובד נכון, הייתי מסיים את החיטוב המחורבן הזה עוד בקיץ, עם פחות עבודה וסבל. אבל תתחיל לעבוד מסודר מעכשיו ויהיה בסדר..😃
ביום ראשון אני חוזר לחיטוב 😃

Back
למעלה תחתית