הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור כוח בלי לעלות במסה

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
ידוע שתכניות שמורכבות מהתרגילים המורכבים ביותר - סקוואט, בנצ', דדליפט וכ'ו בטווח חזרות של 3-5 יביאו לשיפור רכיב הכוח.
עכשיו הייתי רוצה לדעת איך אני משפר את רכיב הכוח, בעיקר המתפרץ, אבל שזה לא יתבטא בעלייה במסה.

ידוע שמה שקובע בסופו של דבר עלייה במסה או לא זו התזונה. אצלי יש טיפה בעיתיות כיוון שאם אני עובד חזק ולצד זה נמצא על תפריט נייטראלי העלייה במסה תגיע וגם העלייה במשקל, דבר שאני רוצה להימנע ממנו עקב הריצות ואם אני אהיה בגרעון קלורי לא יבוא שיפור בכוח, נהפוך הוא, ולכן חשוב לי לשמוע את הדעות של אנשים כמו משה, אלכס, עידן וכל השאר.
תודה.

תסתכל בסרטונים פה בפורום. כל החזקים נראים לך אנשים מאסיבים?
זה כמו שכל האנשים המאסיבים נראים לך חזקים כמוהם?

התשובה ברורה.

• פותח/ת השרשור
תסתכל בסרטונים פה בפורום. כל החזקים נראים לך אנשים מאסיבים?
זה כמו שכל האנשים המאסיבים נראים לך חזקים כמוהם?

התשובה ברורה.

בגלל זה אני שואל אותך את השאלה - איך צריך לעבוד ולאכול כדי להגיע למצב כזה, זה שזה אפשרי זה ברור כל המניפים האולימפיים לא נראים בכלל אנשים גדולים.

בגלל זה אני שואל אותך את השאלה - איך צריך לעבוד ולאכול כדי להגיע למצב כזה, זה שזה אפשרי זה ברור כל המניפים האולימפיים לא נראים בכלל אנשים גדולים.

תלוי באיזה קטגוריית משקל .
בכל מקרה הדבר היחידי שיקבע אם תעלה במשקל זה התזונה .
אגב אימוני ריצה + אימוני כח עצימים והכל בלי לאכול זה דרך מאוד טובה לגמור את עצמך .
אנשים שמתעסקים ברצינות באחד מהתחומים ולא שניהם צורכים כמויות רציניות של אוכל (הם עדיין על נטרלי ) אבל אצלך ממה שאני קורא פה יש בעיה יותר פסיכולוגית וקשה לי להאמין שתוכל לשלב בין שני הדברים .

לדעתי אתה צריך לעשות מה שאתה צריך לעשות, כוח ריצות וכו', תאכל כמה שאתה צריך וזהו, מה שיקרה יקרה.

• פותח/ת השרשור
תלוי באיזה קטגוריית משקל .
בכל מקרה הדבר היחידי שיקבע אם תעלה במשקל זה התזונה .
אגב אימוני ריצה + אימוני כח עצימים והכל בלי לאכול זה דרך מאוד טובה לגמור את עצמך .
אנשים שמתעסקים ברצינות באחד מהתחומים ולא שניהם צורכים כמויות רציניות של אוכל (הם עדיין על נטרלי ) אבל אצלך ממה שאני קורא פה יש בעיה יותר פסיכולוגית וקשה לי להאמין שתוכל לשלב בין שני הדברים .

אין שום בעיה פסיכולוגית, אני מדבר על סמך ניסיון שבתקופות שבהן עליתי במסה פשוט היה לי יותר קשה לרוץ, אין כאן שום עניין פסיכולוגי, באמת שלא.

שוגרזזה, באמת שלא היה אכפת לי לעלות במסה, אבל זה מקשה עלי בריצות.

אין שום בעיה פסיכולוגית, אני מדבר על סמך ניסיון שבתקופות שבהן עליתי במסה פשוט היה לי יותר קשה לרוץ, אין כאן שום עניין פסיכולוגי, באמת שלא.

שוגרזזה, באמת שלא היה אכפת לי לעלות במסה, אבל זה מקשה עלי בריצות.

העניין הפסיכולוגי מתבטא באובססיביות שלך לאוכל .
אין קשר לעלייה או ירידה במשקל , קשה לי להאמין שאתה תאכל 5000 קלוריות שמותכן 600 גרם פחמימות ביום , שזה אגב לא הרבה עבור אצנים למרחקים .

• פותח/ת השרשור
העניין הפסיכולוגי מתבטא באובססיביות שלך לאוכל .
אין קשר לעלייה או ירידה במשקל , קשה לי להאמין שאתה תאכל 5000 קלוריות שמותכן 600 גרם פחמימות ביום , שזה אגב לא הרבה עבור אצנים למרחקים .

לאצנים של 100+ ק"מ זאת אכן הכמות קלוריות שצריך לאכול.
אני נכון לעכשיו בשבוע עושה בסביבות ה-60 ק"מ.
ואין לי בעיה לאכול 5-6K באמת שלא..

לאצנים של 100+ ק"מ זאת אכן הכמות קלוריות שצריך לאכול.
אני נכון לעכשיו בשבוע עושה בסביבות ה-60 ק"מ.
ואין לי בעיה לאכול 5-6K באמת שלא..

אם תשלב אימוני כח אתה תיהיה חייב .
קשה לי להאמין על פי התפריטים שאתה רושם .

• פותח/ת השרשור
אם תשלב אימוני כח אתה תיהיה חייב .
קשה לי להאמין על פי התפריטים שאתה רושם .

תפריט חיטוב אני על 1700-1800 קלוריות ואם אני אשלב אימוני כוח, כדי להיות על נייטראלי אני אצטרך באזור ה-2500 קלוריות ליום:

BMR - 1900
שריפת קלוריות מאימוני אירובי - 3500~
שריפת קלוריות מ-3 אימוני כוח - 500~

בשבוע- 17300 הוצאה קלוריות / 7 = 2470

רועי, אתה יכול לעשות משהו בסגנון ANABOLIC DIET, נניח אתה צריך 5-6 ביום, שזה כמות שבועית של 36-42 אלף קלוריות, תעשה 5000 קלורית כל יום משומן וחלבון, וסופי שבוע איזה 6-7 מהעמסה, ואתה מסודר

• פותח/ת השרשור
רועי, אתה יכול לעשות משהו בסגנון ANABOLIC DIET, נניח אתה צריך 5-6 ביום, שזה כמות שבועית של 36-42 אלף קלוריות, תעשה 5000 קלורית כל יום משומן וחלבון, וסופי שבוע איזה 6-7 מהעמסה, ואתה מסודר

זה מה שהייתי עושה בעבר ובאמת לא עליתי בשומן והרגשתי שהתחזקתי. נכון לעכשיו אני גם במין סוג של AD רק עם פחות קלוריות.

התפריט חיטוב שלי נראה ככה :
50 ג' אגוזי מלך
30 ג' טחינה
גביע קוטג'
יוגורט 0%
תפוח עץ
טונה במים
150 ג' חזה עוף
200 סלק
עגבניה
מלפפון
גביע קוטג'
כפית שמן זית
10 ג' טחינה
כף קטשופ
כף מיונז דיאט
70 ג' אורז
30 ג' זרעי פשתן

1740
156
42 ( 28 מתוך זה סיבים )
96

אני לא מאבד כוח ולא מסת שריר, אני שומר על ירידה מתונה של 0.5 ק"ג בשבוע. וביום שבת אני מפרק כל מה שזז..

תפריט חיטוב אני על 1700-1800 קלוריות ואם אני אשלב אימוני כוח, כדי להיות על נייטראלי אני אצטרך באזור ה-2500 קלוריות ליום:

BMR - 1900
שריפת קלוריות מאימוני אירובי - 3500~
שריפת קלוריות מ-3 אימוני כוח - 500~

בשבוע- 17300 הוצאה קלוריות / 7 = 2470

מ2500 קלוריות ביום אתה לא תוכל לתפקד לאורך זמן או בכלל לראות שיפור.

אבל הנייטראלי במקרה הזה הוא 2500 אז למה שאני לא אוכל לתפקד/לראות שיפור.

הנוסחאות חישוב שאתה קובע איתן את הBMR (נניח והן מדוייקות ) לא אומרות לך כמה קלוריות
הגוף שלך צריך בשביל להתאושש .
ביולוגיה זה לא התחום שלי אבל תזכור שהבעיה העיקרית של ההתאוששות מהאימונים היא מערכת העצבים ולא רק השרירים .

• פותח/ת השרשור
הנוסחאות חישוב שאתה קובע איתן את הBMR (נניח והן מדוייקות ) לא אומרות לך כמה קלוריות
הגוף שלך צריך בשביל להתאושש .
ביולוגיה זה לא התחום שלי אבל תזכור שהבעיה העיקרית של ההתאוששות מהאימונים היא מערכת העצבים ולא רק השרירים .

גם נכון..
הקיצר אתה אומר להתחיל עם 3K לרוב עם הגוף מתאושש ואיך הוא מגיב לזה ורק לאחר מכן לקבוע עם צריך להוסיף/להוריד.

גם נכון..
הקיצר אתה אומר להתחיל עם 3K לרוב עם הגוף מתאושש ואיך הוא מגיב לזה ורק לאחר מכן לקבוע עם צריך להוסיף/להוריד.

תתחיל מאיזה כמות קלרויות שנראת לך , כל עוד אתה מתקדם ונשאר על אותו משקל תמשיך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית