הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי בישול של חזה עוף הקלוריות עולות?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
שאני מחשב שתפריט חזה עוף לחשב אותו אחרי בישול או לפני בישול?

למה שהקלוריות יעלו?בדיוק ההפך המים מתאדים ולכן זה שוקל פחות
מחשבים אחרי בישול בדיוק מהסיבה שיש משקל מים

• פותח/ת השרשור
למה שהקלוריות יעלו?בדיוק ההפך המים מתאדים ולכן זה שוקל פחות
מחשבים אחרי בישול בדיוק מהסיבה שיש משקל מים
בגולינגו לפני בישול רשום 100 קלוריות ואחרי בישול 150 וגם החלבון עולה ב 5 גרם...

לפני ואחרי בישול יש אותם ערכים, ההבדל הוא שרוב הנוזלים מתאדים ואז המשקל יורד, נניח 100 גרם ירד ל85 גרם (סתם דוגמא), אבל זה לא משנה כלום.

פשוט תדע אם המקור שלך באינטרנט מתייחס לזה לפני או אחרי בישול

תחשב לפי מתי שאתה מניח על המשקל. אם אתה שוקל ואז צולה את הבשר - אז תחשב לפי לפני, ואם אתה צולה ורק אז שוקל - תחשב לפי אחרי.
אני תמיד מעדיף לשקול לפני כי זה קצת בעייתי להכין, לשקול ורק אז להגיד לעצמך "אוי! הכנתי יותר/פחות מידיי - מה אעשה עכשיו?!" ;-)

אז יכול להיות כש100 גרם מאודה יש בו יותר קלוריות וחלבון זה כי עכשיו ה100 גרם הם נטו חזה עוף וקודם עשו לך חישוב של 100 גרם שכוללים בפנים נוזל לפני אידוי..(אולי..)

אז יכול להיות כש100 גרם מאודה יש בו יותר קלוריות וחלבון זה כי עכשיו ה100 גרם הם נטו חזה עוף וקודם עשו לך חישוב של 100 גרם שכוללים בפנים נוזל לפני אידוי..(אולי..)
כן, זה בדיוק המצב.

תחשב לפי מתי שאתה מניח על המשקל. אם אתה שוקל ואז צולה את הבשר - אז תחשב לפי לפני, ואם אתה צולה ורק אז שוקל - תחשב לפי אחרי.
אני תמיד מעדיף לשקול לפני כי זה קצת בעייתי להכין, לשקול ורק אז להגיד לעצמך "אוי! הכנתי יותר/פחות מידיי - מה אעשה עכשיו?!" ;-)
שמעת על מקרר?
עדיף לך לשקול אחרי הבישול לדעתי, כי יכול להיות שיש בשר עם הרבה נוזלים ובשר עם קצת נוזלים ככה שיש סטייה במשקל/קלוריות.
החלטה שלך.

גם אחרי הבישול יכולות להיות בדיוק את אותן הסטיות - לפעמים אתה צולה את העוף/הודו יותר וככה מייבש אותו יותר ויש בו פחות נוזלים ולפעמים טיפה פחות. אי אפשר להיות מדוייקים על הגרם חלבון. מעבר לזה שגם ככה חזה זה חלק יחסית יבש של העוף, אז עוד להכין ולהכניס למקרר? לא עושה לי את זה בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית