הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Dhornet
  • פורסם בתאריך

Dhornet

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי שאלה, מקווה שלא תרצחו אותי..
אני יודע שחשוב לאכול בתקופת חיטוב או מסה ערכים מסויימים של חלבון פחמימות ושומן, אבל מאוד קשה לי לשמור על זה שאני אוכל את הערכים הספציפיים האלה.
רציתי לדעת אם זה בסדר שבתקופת החיטוב אני פשוט אמנע מג'אנק, אוכל בריא ואשתדל להכניס הרבה חלבון..
זה יהיה אפקטיבי? מה קורה במצב כזה שלא מקפידים על הערכים האלה?

זה יהיה אפקטיבי? מה קורה במצב כזה שלא מקפידים על הערכים האלה?

לא יורדים?

חיטוב=דיאטה=מאזן קלורי שלילי, מה שאומר שאתה צריך לאכול פחות ממה שאתה מוציא, אם לא תקפיד על הכמויות והערכים אז אחד אתה עלול לא לרדת כי אתה אוכל יותר מדי, או שתים אתה עלול להוריד משקל, אבל לא בהכרח שומן, ואז תגיע למצב שאתה במשקל נמוך אבל לא מרוצה בכלל מהתוצאה.

אי אפשר לברוח מאחריות, כדי להגיע למטרות מסוימות צריך לצאת מהאזור הנוח ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
לא יורדים?

חיטוב=דיאטה=מאזן קלורי שלילי, מה שאומר שאתה צריך לאכול פחות ממה שאתה מוציא, אם לא תקפיד על הכמויות והערכים אז אחד אתה עלול לא לרדת כי אתה אוכל יותר מדי, או שתים אתה עלול להוריד משקל, אבל לא בהכרח שומן, ואז תגיע למצב שאתה במשקל נמוך אבל לא מרוצה בכלל מהתוצאה.

אי אפשר לברוח מאחריות, כדי להגיע למטרות מסוימות צריך לצאת מהאזור הנוח ולהתחיל לעשות דברים כמו שצריך
אני מתכוון שאני כן אוכל במאזן קלורי שלילי, פשוט לא אקפיד על כמות החלבונים, פחמימות וכו'..
אני פשוט לא מצליח.. זה אף פעם לא יוצא מדויק ומאוזן...

הבעיה היא שאתה לא רוצה לאבד מסת שריר בזמן החיטוב. בלי להקפיד על כמות חלבון ובמיוחד כשהשורה התחתונה היא גרעון קלורי אתה תאבד שריר.
מציעה לך ללכת על תפריט יומי הכי פשוט שאפשר, שיהיה לך קל לעקוב אחרי הכמויות בו. משהו בסגנון: 2 טונה, 2 ביצים, 6 גבנ"צ, 2 פרוסות לחם...
לאט לאט תלמד לגוון ולהמיר במסגרת התפריט.

אני מתכוון שאני כן אוכל במאזן קלורי שלילי, פשוט לא אקפיד על כמות החלבונים, פחמימות וכו'..
אני פשוט לא מצליח.. זה אף פעם לא יוצא מדויק ומאוזן...
אתה לא צריך להקפיד על פחמימות.
תקפיד על חלבונים ועל השומן (אפשר לאכול יותר כל עוד זה במסגרת הקלוריות שלך) על חשבון פחמימות.
פחמימות זה הכי מיותר מתוך השלושה.

אני מקפיד קבוע על חלבון ועל שומן ותמיד יוצא שאני אוכל פחות פחמימות ממה שתיכננתי כי אכלתי יותר שומנים/חלבונים.

Back
למעלה תחתית