הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופש של שחיתות

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לחברי הפורום היקרים.אז אחרי תקופה מאד ארוכה שבה שמרתי על עצמי חזק מבחינת התזונה(בעיקר דל פחמימה +גירעון/נייטרלי)והצלחתי לרדת ולשמור באיזור ה7% שומן בא סופש של התפרקות-3 ימים שבהם אכלתי הכל מהכל,הלכתי לישון עם בטן נפוחה ומוגזת...להתרשמות וסיפורים אישיים מוזמנים לפנות לחברה שלי שלא ישנה כבר 2 לילות..
בד"כ במצב כזה הייתי חוזר לשבוע של דל פחמימה וגירעון כדי לנסות ולחזור לעצמי אבל מכיוון שהשבוע כבר שברתי את הכלים אז חשבתי שזו הזדמנות להתחיל תפריט נורמלי ומאוזן ופשוט בסופש לעשות קצת צ'יטים.
בכל מקרה,המטרה עכשיו היא לנצל את החודשיים הקרובים לעלייה מתונה במאסה(כבר עושה 5*5 לכוח) אז אשמח לשמוע רעיונות(אפילו מקוריים)לאיך ממשיכים מכאן,חשוב לי להשאיר את כמות הפחמימה מדודה(עד 150ג')זה עובד בשבילי טוב והשאר שומן חלבון.לגבי קלוריות חשבתי נייטרלי/+200-300. לא סגור עוד לגבי החלוקה,כאמור אשמח לשמוע רעיונות.

תעלה תמונה..קשה לי להאמין ש7%.
לדעתי 5X5 יהיה כבד עלייך עם מאזן קלורי חיובי כזה קטן... תנסה אולי מתכונת ליניארית.
אל תשכח לעשות נייטרלי כדי לאזן את המטבוליזם ולא לקבל ריבאונד של שומן

תעלה תמונה..קשה לי להאמין ש7%.
לדעתי 5X5 יהיה כבד עלייך עם מאזן קלורי חיובי כזה קטן... תנסה אולי מתכונת ליניארית.
אל תשכח לעשות נייטרלי כדי לאזן את המטבוליזם ולא לקבל ריבאונד של שומן
הוא פתח אשכול בתמונות חברי האתר... אבל מהאשכול עולה תמונה לא ברורה ביחס לשאר פלג הגוף או אם התמונות בכלל שלו.

• פותח/ת השרשור
הוא פתח אשכול בתמונות חברי האתר... אבל מהאשכול עולה תמונה לא ברורה ביחס לשאר פלג הגוף או אם התמונות בכלל שלו.
צילמתי בחיטוב בעיקר תמונות של אמצע פלג גוף עליון,לא עשיתי לעצמי BOOK.ועובד באמת לפי הליניארית.
עד עכשיו הייתי עושה תפריט בו-תחילת שבוע בגירעון קל ואז עולה לנייטרלי ואז לקראת סופש בעודף קל.כאמור רוצה לשנות את זה אחרי שבסופש האחרון באמת נסחפתי ואמרתי יאללה,אתחיל במאסה ומחפש איזה כיוון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית