הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב תחתון

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
אני כרגע בss . באימון הקודם עשיתי דדליפט ובחזרה האחרונה בטעות המוט היה רחוק ממני (10-15 סנטימר רחוק ממני) ומאז הגב תחתון כואב ותשוש . כשאני לא עושה כלום הוא לא כואב אבל כשאני :
מכווץ אותו ("מפעיל") הוא כואב וכשאני מרפה אני מרגיש שהוא חלש כזה.
כשאני מתכופף ועולה הוא כואב וגם כשאני זז מהר ומזיז אותו מרגיש תקירות קטנות כאלה לפעמים.

ובכללי אני מרגיש שהוא מותש חלש ויש שם משהו אולי פגוע.

חשבתי על להפסיק עם הסקאווט ןהדדליפט למשך שבוע ולהמשיך את התכנית כרגיל.
לדעתם אני צריך לראות רופא?
והאם כדאי לי להמשיך לעשות סקאווט ודדליפט במשקל קל מאד עד שהכאב יעבור או לעשות הפסקה לגמרי למשך שבוע?

אני כרגע בss . באימון הקודם עשיתי דדליפט ובחזרה האחרונה בטעות המוט היה רחוק ממני (10-15 סנטימר רחוק ממני) ומאז הגב תחתון כואב ותשוש . כשאני לא עושה כלום הוא לא כואב אבל כשאני :
מכווץ אותו ("מפעיל") הוא כואב וכשאני מרפה אני מרגיש שהוא חלש כזה.
כשאני מתכופף ועולה הוא כואב וגם כשאני זז מהר ומזיז אותו מרגיש תקירות קטנות כאלה לפעמים.

ובכללי אני מרגיש שהוא מותש חלש ויש שם משהו אולי פגוע.

חשבתי על להפסיק עם הסקאווט ןהדדליפט למשך שבוע ולהמשיך את התכנית כרגיל.
לדעתם אני צריך לראות רופא?
והאם כדאי לי להמשיך לעשות סקאווט ודדליפט במשקל קל מאד עד שהכאב יעבור או לעשות הפסקה לגמרי למשך שבוע?

המשפט הארון שכתבת הוא אפשרות לא רעה.
סה"כ נשמע שמדובר בפציעה של רקמה רכה (שריר/גיד/רצועה) שאמורה להחלים תוך מספר ימים-שבועות ללא התערבות רפואית כלשהי. במידה והכאב נמשך , אפשר לשקול פנייה לגורם רפואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית