תמונה צרך עזרה ענקייית עם הגוף המכוער שלי!בבקשה מכם..

מצב
השרשור נעול

hottible

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,אני בן 16 וכמה חודשים..קודם כל-בבקשה תקראו הכל זה יכול לעזור לי מאוד!
מאז שאני זוכר את הגוף שלי(כיתה ז')הוא ממש מכוער ולא התפתח(תמונות בהמשך)...
הסיבה היחידה שהיייתי בחדר הכושר לפני שנה היא הגוף-לשנותו!אני מאוד גבוה..
זה מפריע לי להוריד חולצה ובכלל עם עצמי אני לא רוצה את זה..הייתי בחדר כושר 8 חודשים ואכלתי מלא-ולא עזר...
עכשיו אני מתאמן בבית ואוכל גם כן די הרבה,אבל אני לא בטוח אם זה יעזור!אני דיי שחיף אבל איכפת לי רק מהגוף עצמו לא מידיים וכתפיים(איכפת אבל הברבה פחות!)...

לפני חצי שנננה הלכתי לרופא הוא אמר לי משהו שלא כל כך הבנתי אם זה יעבור לבד או לא יעבור או על ידי אוכל מרובה..אז השאלה:זה כזה בולט ?זה יעבור?איך?לבד?!אוכל?!

*מה כזה בולט אתם שואלים?חח מצטער הייתי צריך לרשום מההתחלה: העצמות שלי מימין ומשמאל לפופיק מאוד מדאיגות אותי..

*עוד דבר שמדאיג,הוא הבליטה בחזה-חזה יונה.הרופא שהייתי אצלו הפנה אותי למומחה והוא בנה לי חגורה שתדחוק את החזה אחורה-שאני לא בטוח שעוזרת משהו.זה בולט?יעבור?!איך?!

אין לכם מושג כמה אני אעריך את כל מי שיענה פה אני מצטער על החפירה...זה מאוד חשובב לי!
כל מי שיגיב-בבקשה תגובות בונות וארוכות תודה תודה תודה...והתמונות:

תעלה תמונות ברורות...בקשר לחזה יונה, ברגע שתעלה במסה זה יעלם זה שטויות גם אין לך כזה חזה יונה בולט צא מהסרט...
בקשר לצלעות זה כי אתה רזה אז הן בולטות אם תעלה במסת שריר גם שם תעלה מסת שריר ( בין הצלעות ) ווזה לא יראה ככה.
תכנס לפורטל המאמרים, תבנה לך תפריט למסה + תכנית אימונים , תעלה אותן לפורומים, תקבל ייעוץ וצא לדרך של עבודה.
ואם זה לא עוזר אפשר לשלב גם פסיכולוג למה אם אתה "שונא" את הגוף שלך זה לא ילך.

"אכלתי מלא" מוכן לשים כסף שזה לא עבר את ה2000 קלוריות

אתה יכול בקשה לתת תשובות על השאלות ששאלתי..

עניתי לך, אם היה לו משהו להוסיף הוא היה מוסיף לזה, אתה מתנהג כמו ילד קטן שלא הולך לו משהו מאשים את הכל..
אני מכיר אנשים עם חזה יונה שנראים מעולה, במיוחד שיש מסה בחזה ואנשים עם צלעות בולטות עם מסה מכובת וזה נראה יפה שיש את השרירים הבין צלעתיים. אז חבל על כל דקה מבוזבזת כנס לפורטל תקרא מאמרים ואם אחרי זה עוד יהיו לך שאלות ( שלא אמורות להיות לך אם תקרא כמו שצריך ) תשאל.
CYA

זה לא נראה כמו היפר-לורדוזיס?

זה נראה כמו היפר- ליצנוזיס

אני חושב שהגוף שלך לא נראה כזה רע כמו שאתה חושב,תעלה מסה ותראה טוב,יש לך גובה וזה דבר שהרבה אנשים היו רוצים,כמו שאמרו תקרא מאמרים ותבנה לך תפריט כמו שצריך או שפשוט תלך לתזונאי שיעזור לך.

יחודו של הפורום הזה כמו ששמתי לב שהוא באמת בא לעזור לאנשים וחבל על תגובותלא במקום לאחד שבא לקבל עזרה כי מבחינתו הוא במצוקה אבל זוכה לתשובות מעליבות.

אני חושב שהגוף שלך לא נראה כזה רע כמו שאתה חושב,תעלה מסה ותראה טוב,יש לך גובה וזה דבר שהרבה אנשים היו רוצים,כמו שאמרו תקרא מאמרים ותבנה לך תפריט כמו שצריך או שפשוט תלך לתזונאי שיעזור לך.

יחודו של הפורום הזה כמו ששמתי לב שהוא באמת בא לעזור לאנשים וחבל על תגובותלא במקום לאחד שבא לקבל עזרה כי מבחינתו הוא במצוקה אבל זוכה לתשובות מעליבות.

הוא קיבל את התשובות למה שהוא שאל מroei, זה שאח"כ הוא מבקש מעוד אנשים לענות לו על השאלות (שכבר נענו) זה מראה על זלזול מצידו.

"אכלתי מלא" מוכן לשים כסף שזה לא עבר את ה2000 קלוריות
וזה עוד אופטימי
אם הוא היה אוכל 2000 קלוריות ליום הוא לא היה כזה שחיף
ספק אם הוא היה עובר בממוצע את ה 1500

ועכשיו לחבר שחש שהוא בצרה
פשוט תבנה תפריט מאסה שיש בו מעל 2000 קלוריות אפילו לכיוון של 2500 ותתחיל להתאמן במכון כושר ולא בבית

אתה פשוט לא נראה טוב ולא רואה שרירים מכייון שהמסת שריר שלך שואפת ל0

• פותח/ת השרשור
מה יש לי בגה לא הבנתי?!

ומה זה ענו לך?כמה שיותר תגובות יותר טוב אני לא מבין מה זה מפריע לך?אני רוצה עוד דעות של אנשים לא רק שלך....עוד תגובות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית