עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע מדהים!יש לי מלא רעיונות הבעיה זה שאין זרימה של חברים וגם הם לא כל כך ראליים
טיול מים לים(מנהריה לכינרת 3-4 ימים), לרדת לאילת ,ללכת לאיזה ספא להתפנק, קורס צלילה, אם אתה מסודר כלכלית גיחה קצרה לחו"ל,לקרוא ספרים,לראות את סרטים בטופ ב-IMBD ,להשתתף באיזה ריצה בתחרות של חובבנים,סנפלינג,קומזיץ עם החברים ,להתפרק על איזה מסעדה של אכול כפי יכולתך או כל דיל מאתגר אחר.
הייתי אומר לך גם לעשות צניחה חופשית אבל אתה צונח גם כך 🤣
איזה עוד רעיונות (בעיקר פנטזיות) אפשר להכניס לרשימה ?
ספרדית וגרמנית אתה יכול ללמוד דרך duolingo. יש אפליקציה של זה ואפשר במחשב וזה ממש נחמד. אני עכשיו לומד גרמנית משהו כמו שלושה חודשים מדי פעם כשיש זמן ואני כבר יכול להבין משפטים בסיסיים ויודע קצת דקדוק.חשבתי לכיוון יפנית (מחבב מאוד את המדינה, עד לרמה שאני שוקל לגור שם כמה שנים בעתיד), גרמנית או ספרדית...יש לך הצעה לשפה פרקטית שאפשר לקלוט ברמת בסיס טוב שלא יאבד לי ב3 שנים של הצבא? לא רואה סרט שאני מצליח לתרגל תוך כדי פשוט...פוחד שהכל יילך
אני ירושלמי אז לגלוש לא אופציה עכשיו...בהחלט מתכנן אחרי הצבא! תודה על האתר, אבדוק אותו 😃...נשמע מדהים!
ספרדית וגרמנית אתה יכול ללמוד דרך duolingo. יש אפליקציה של זה ואפשר במחשב וזה ממש נחמד. אני עכשיו לומד גרמנית משהו כמו שלושה חודשים מדי פעם כשיש זמן ואני כבר יכול להבין משפטים בסיסיים ויודע קצת דקדוק.
חוץ מזה נראה לי שווה לך ללמוד כלי נגינה ולגלוש(רוח!). זה שני הדברים שאני הייתי מתחיל ללמוד אם היה לי זמן פנוי.
כמה ספאםםםםם @Mosheהוילונת של סבתא - בלוג הוילונות שאסור לפספס - מידע חיוני בנושא עיצוב וילונות לכל מטרה
אתה יכול גם ללחוץ על דיווח ואז כל המנהלים יראו ויוכלו לטפל בזה, להבא.כמה ספאםםםםם @Moshe