הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

danielt4455

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני כרגע על משהו כמו 18-19 אחוז שומן, כמה זמן בערך ייקח לי להגיע ל10 אחוז במידה והמאזן הקלורי שלי שלילי ב500 קלוריות?
וכמה קלוריות בערך נשרפות תוך כדי אימון משקולות ממוצע?
ועוד שאלה, איזו דרך יש לדעת בקירוב איפה אני נמצא מבחינת אחוזי שומן, כי אין לי איך למדוד את זה ואני רוצה לעקוב אחרי ההתקדמות שלי.
תודה מראש

אני כרגע על משהו כמו 18-19 אחוז שומן, כמה זמן בערך ייקח לי להגיע ל10 אחוז במידה והמאזן הקלורי שלי שלילי ב500 קלוריות?
אני לא יודע לענות על זה, לדעתי זה תלוי בהרבה גורמים, בעקרון כמה חודשים, כמה בדיוק אולי המומחים כאן יוכלו לתת הערכה טובה

וכמה קלוריות בערך נשרפות תוך כדי אימון משקולות ממוצע?
באזור ה300 אבל זה פחות קריטי לירידה במשקל, האירובי מגדיל את הגרעון הקלורי, האימון משקולות בחיטוב נועד לגירוי השריר על מנת לשמור עליו שלא יאבד (כמובן שלתזונה רכיב משמעותי כאן)

ועוד שאלה, איזו דרך יש לדעת בקירוב איפה אני נמצא מבחינת אחוזי שומן, כי אין לי איך למדוד את זה ואני רוצה לעקוב אחרי ההתקדמות שלי.
אתה יכול להעלות תמונה בפורום "תמונות של חברי הפורום" ולקבל שם הערכה, תפתח הודעה ותעלה כל חודש ותקבל הערכה, בערך כל חודש זה זמן טוב למדידת שומן (השינוי הוא לא כמו במשקל שלוקח שבוע שבועים)

ו..בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך
לגבי הקלוריות שנשרפות באימון, אני לא משתמש באימון כאמצעי לשריפת קלוריות, השאלה הייתה יותר בשביל לדעת לתמרן יותר טוב עם המאזן הקלורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית