עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעט מאודמה לגבי גד טונה, האם הוא בעל אומגה 3?
וואו חידשת לי ממש, הייתי בטוח שכמעט ואין בזה, אם קונים נתח שלם של טונה זה גם טוב?מי שיאכל כל יום טונה במים דווקא יגיע לכמות יפה של אומגה 3, אבל תמיד עדיף לתסף. (הדגש הוא על טונה במים, שם הכמות של האומגה 3 גדולה יותר)..
אין בזה הרבה, ברור שבדג כמו סלמון יש יותר. אבל בגלל שטונה זה דג מאוד נגיש ואפשר לאכול אותו 7 פעמים בשבוע בלי בעיה, אפשר להגיע גם ככה לכמות יפה. אם אתה כבר קונה נתח, אז כבר עדיף שזה יהיה דג כמו סלמון. כמו שאמרתי, כל היתרון בטונה שהוא נגיש... אם תאכל כל יום טונה במים ועוד פעמיים בשבוע דג סלמון או משהו בסגנון, אתה מסודר.וואו חידשת לי ממש, הייתי בטוח שכמעט ואין בזה, אם קונים נתח שלם של טונה זה גם טוב?
@Anabolizm - ידוע שבטונה יש כספית וממש לא מומלץ לאכול כזאת כמות של טונה בשבוע. תקרא על זה קצת - אני לא הייתי ממליץ לאכול 10-12 טונות בשבוע. מה לגבי להחליף כמה מנות באבקת חלבון?
@shahar18 - באמת?! וואו - הייתי בטוח שאין בזה כלום!
זה אומר שבמידה ואני אוכל 4 טונות בשבוע - מספיק לתסף רק בנניח 1.2 גרם אומגה 3? 2.4 גרם?
אני לא יודע על המחקר אבל הנה הצהרה של משרד הבריאות מ 2012:לא חושב שעשו מחקר על כמות הכספית בטונות בארץ לעומת כמות הכספית בטונות בחו"ל,
בטח בים המלח.הדגי טונה בארץ גודלים כאן
פשתן הוא מקור טוב אבל הוא מכיל חומצת ALA ולא את ה EPA וה DHA שיש בדגים ואשר נחשבות יותר בריאות (למיטב ידיעתי).עוד מקור טוב יהיה פשתן.