הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העמסה בחיטוב לא דל פחמימה בכלל

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
הי , אני בתחילת חיטוב אחרי מסה ארוכה שכללה 400 גרם פחמימה ביום. החלטתי בשביל לצמצם כמה שיוצר השפעה על מסת שריר , להטריד את כמות הפחמימות באופן הדרגתי ולא ישר לדל פחמימה, כלומר להוריד 100 גרם פחמימה כל שבוע . השאלה היא מתי לעשות את העמסה הראשונה ? רק כשאני אגיע לדל פחמימה ? ואם לפני - אז איך העמסה אמורה להיראות מבחינת כמומיות ?

אחרי שתגיע למצב שאתה על 30 גר ומטה למשך 3-4 שבועות רק אז תתחיל את העמסה..
400 גר' פחממה ביום שלא נדע..עד שאנשים לא יחלו בסכרת הם לא ירגעו..

400 גר' פחממה ביום שלא נדע..עד שאנשים לא יחלו בסכרת הם לא ירגעו..
יש לך הוכחה שזה גורם ישיר לסוכרת? כשנמצאים בבקרה קלוריות ותחת הרבה אימונים? אם כן אשמח לרפרנס.

אחרי שתגיע למצב שאתה על 30 גר ומטה למשך 3-4 שבועות רק אז תתחיל את העמסה..
עד כמה שאני יודע בכל דיאטה יש צורך בהמעסת פחמימות. עצם זה שאתה בדיאטה=מאזן קלורי שלילי אתה צריך לעשות העמסה, אפשר כבר מהשבוע הראשון.

ש לך הוכחה שזה גורם ישיר לסוכרת?
לא יכולה להיות לו שום "הוכחה" שזה גורם לסוכרת. אם תבקש הוכחה לכך שזה גורם סיכון לסוכרת יש סיכוי שתקבל, אם כי אני מסופק שמישהו בדק את זה ספציפית לאוכלוסיה שאתה מדבר עליה. אבל אם זה נכון לאוכלוסיה הכללית, כולל כאלה שאינם במשקל עודף, ההנחה ש"הרבה אימונים" מבטלים לגמרי את הסיכון הזה נראית לי מפוקפקת. הם מקטינים אותו, ללא ספק, אבל 400 גרם פחמימה ביום הם גורם כבד משקל (תרתי משמע) בכיוון ההפוך.

בתיאבון.

לא יכולה להיות לו שום "הוכחה" שזה גורם לסוכרת. אם תבקש הוכחה לכך שזה גורם סיכון לסוכרת יש סיכוי שתקבל, אם כי אני מסופק שמישהו בדק את זה ספציפית לאוכלוסיה שאתה מדבר עליה. אבל אם זה נכון לאוכלוסיה הכללית, כולל כאלה שאינם במשקל עודף, ההנחה ש"הרבה אימונים" מבטלים לגמרי את הסיכון הזה נראית לי מפוקפקת. הם מקטינים אותו, ללא ספק, אבל 400 גרם פחמימה ביום הם גורם כבד משקל (תרתי משמע) בכיוון ההפוך.
בתיאבון.

אין לי ספק ש400 גרם פחמימה ביום זה המון, אני גם לא מבין איך הצליח לדחוף כל כך הרבה..בהעמסה אני אמור להגיע לזה ובסוף היום בוכה מכאב בטן. רק רציתי לדעת אם יש קשר ישיר..בהנחה שמתאמנים כמובן..

רק רציתי לדעת אם יש קשר ישיר
כל מה שאני יכול להוסיף בנושא הוא שכל המקורות שאני מכיר (מסיבות אישיות קראתי לא מעט בנושא ואני משתדל לעקוב אחרי מה שמתפרסם) אומרים שפעילות גופנית, אירובית ואנאירובית, מפחיתה את הסיכוי לפתח תנגודת אינסולין וסוכרת (סוג 2), לא מבטלת אותו. צריכה מוגברת של פחמימות נחשבת גורם סיכון(*), לא ברור לי למה אתה קורא "גורם ישיר".

http://ajcn.nutrition.org/content/79/5/774.short.
מחקר ממש קטן על סכרת ופחמימות שמראה על ''קשר ישיר''
באמת שיש עוד מיליון מחקרים כאלה סתם הבאתי לדוגמא .
אני יכול להוכיח לך שגם ירקות לא בריאים ואף רעילים לגוף ושאפילו הסיבים התזונתיים הכל כך ''בריאותיים'' לגוף הם בעצם לא נחוצים וגם מזיקים לגוף. אבל עזוב אני בעצמי לא תומך עדיין בהימנעות מהם ונשאר את זה בצד .

נראה לי שאתה בעצמך לא יודע מה התפקיד בעצם של העמסת פחמימות, אנשים כל כך ממהרים להעמיס כי הם שמעו ממישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו ששיש לו בייספס 50 ס''מ שאומר שזה תורם בצורה כזו או אחרת לגוף אבל הם סתם מעכבים את החיטוב שלהם .

כל עוד אתה בתזונה מבוססת פחמימות אין צורך בהעמסות !
אם אתה דל פחמימה קטוגני יש להעמיס רק אם חשוב לך להתחזק באימונים ולא יכול להרשות לעצמך להוריד ביצועים למשך חצי שנה.
במידה אתה רוצה להיות בן אדם בריא וחזק יש להימנע מפחמימות לגמרי (5 גר' ומטה) ואחרי חצי שנה -שנה השינוי הגדול יקרה,
ותוכל להנות מכל כך הרבה בונוסים בנוגע לבריאות הגוף התחזקות ושלא נדבר על גדילה במסת שריר שהיא מטורפת.

http://ajcn.nutrition.org/content/79/5/774.short.
מחקר ממש קטן על סכרת ופחמימות שמראה על ''קשר ישיר''
באמת שיש עוד מיליון מחקרים כאלה סתם הבאתי לדוגמא .
אני יכול להוכיח לך שגם ירקות לא בריאים ואף רעילים לגוף ושאפילו הסיבים התזונתיים הכל כך ''בריאותיים'' לגוף הם בעצם לא נחוצים וגם מזיקים לגוף. אבל עזוב אני בעצמי לא תומך עדיין בהימנעות מהם ונשאר את זה בצד .

נראה לי שאתה בעצמך לא יודע מה התפקיד בעצם של העמסת פחמימות, אנשים כל כך ממהרים להעמיס כי הם שמעו ממישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו ששיש לו בייספס 50 ס''מ שאומר שזה תורם בצורה כזו או אחרת לגוף אבל הם סתם מעכבים את החיטוב שלהם .

כל עוד אתה בתזונה מבוססת פחמימות אין צורך בהעמסות !
אם אתה דל פחמימה קטוגני יש להעמיס רק אם חשוב לך להתחזק באימונים ולא יכול להרשות לעצמך להוריד ביצועים למשך חצי שנה.
במידה אתה רוצה להיות בן אדם בריא וחזק יש להימנע מפחמימות לגמרי (5 גר' ומטה) ואחרי חצי שנה -שנה השינוי הגדול יקרה,
ותוכל להנות מכל כך הרבה בונוסים בנוגע לבריאות הגוף התחזקות ושלא נדבר על גדילה במסת שריר שהיא מטורפת.
גם אני חשבתי ככה, @Moshe טוען אחרת

אשמח אם יתקנו אותי בנושא.. באמת

Back
למעלה תחתית