הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הרשמה לסמינר לימוד תרגילי בסיס בקרוספיט סביון-ב28.3.14

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה לסמינר הרמות בסיס מחזור 002
הסמינר יתקיים ביום שישי ה28/3 ב Crossfit Extreme FTG בסביון.

ההזמנה, לו"ז, פרטי ההרשמה המלאים ותשלום נמצאים בקבצים המצורפים למטה, מידע נוסף ותמונות מהסמינר הקודם תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של SNL.
בקרוב נעלה גם סקר שביעות רצון של משתתפי מחזור 001.

חשוב: כמו בסמינר הקודם מספר המקומות מוגבל על מנת להבטיח חניכה אישית בתרגילים, מהרו להבטיח מקומכם

נשמח לראותכם!

סרטון הדגמה של מחזור 001 עם טעימה קטנה מהסמינר:

קבצים מצורפים

• הזמנה לסמינר1.pdf
    KB 437.1 · צפיות: 239
  • לוז והרשמה סמינר.pdf
    KB 290.4 · צפיות: 187
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי שרוצה להירשם נא לפנות אלינו במייל [email protected], השאירו את הפרטים הבאים: טלפון, שם מלא, מייל זמין.

שימו לב שכמו פעם שעברה יש הסעות בחינם מאשדוד וחיפה בתאום מראש לסביון ובחזרה.

• פותח/ת השרשור
האם הסמינר יהיה באותה מתכונת כמו בפעם שעברה?

כן, עם הסקת מסקנות מהמחזור הראשון ומעט שיפורים
מה כולל הסמינר? הוא מתאים לכל הרמות? גם לכאלה שלא התנסו בקרוספיט?

הסמינר מתאים במיוחד למתאמנים חדשים שרוצים להתמקצע בתרגילים האלה, גם בסמינר הקודם היו אנשים שמעולם לא ביצעו סקוואט ודדליפט ולמדו מאפס(בנינו אותו למתאמנים חדשים או כאלה שקצת ותיקים ועדיין צריכים שיפורי טכניקה).

בגדול מה שייחודי לסמינר זה שב4 שעות אתה מקבל ידע מעשי+ידע לבית להתמודדות עצמית(מצגת+חוברת מקצועית), בניגוד לאימונים אישיים רגילים או סמינרים רגילים שמתמקדים רק בטכניקה ואחרי חודש אתה לא זוכר יותר מדי(יש דגש גדול מאוד בלתת ידע מקצועי וניתוח מעמיק על כל השגיאות שיכולות להיות בתרגילים, כולל פציעות אפשריות ודרכי פתרון)

מחר בערב נעלה את הדו"ח שביעות רצון של משתתפי מחזור 001 להתרשמות עם ציונים מ1-10 על מגוון שאלות

הסמינר מתאים במיוחד למתאמנים חדשים שרוצים להתמקצע בתרגילים האלה, גם בסמינר הקודם היו אנשים שמעולם לא ביצעו סקוואט ודדליפט ולמדו מאפס(בנינו אותו למתאמנים חדשים או כאלה שקצת ותיקים ועדיין צריכים שיפורי טכניקה).

בגדול מה שייחודי לסמינר זה שב4 שעות אתה מקבל ידע מעשי+ידע לבית להתמודדות עצמית(מצגת+חוברת מקצועית), בניגוד לאימונים אישיים רגילים או סמינרים רגילים שמתמקדים רק בטכניקה ואחרי חודש אתה לא זוכר יותר מדי(יש דגש גדול מאוד בלתת ידע מקצועי וניתוח מעמיק על כל השגיאות שיכולות להיות בתרגילים, כולל פציעות אפשריות ודרכי פתרון)

מחר בערב נעלה את הדו"ח שביעות רצון של משתתפי מחזור 001 להתרשמות עם ציונים מ1-10 על מגוון שאלות

שמח מאוד לשמוע!
לצערי הלינקים למעלה לא עובדים ואין לי אפשרות לראות כמה הסמינר עולה, שעות, פרטים וכ'ו.
יש אפשרות לקבל את הפרטים הללו? אם אני אשלח מייל אני אקבל מענה? או שהמייל מיועד רק לכאלה שרוצים להירשם סופי?

• פותח/ת השרשור
שמח מאוד לשמוע!
לצערי הלינקים למעלה לא עובדים ואין לי אפשרות לראות כמה הסמינר עולה, שעות, פרטים וכ'ו.
יש אפשרות לקבל את הפרטים הללו? אם אני אשלח מייל אני אקבל מענה? או שהמייל מיועד רק לכאלה שרוצים להירשם סופי?

הלינקים באמת נפלו משום מה
לחץ על הלינק לדף הפייסבוק שלנו, יש לך שם הודעה עם הפרטים המלאים על הסמינר
אני אעלה מחדש קבצים רלוונטיים מאוחר יותר בערב מחדש

אפשר לפנות אלינו במייל בקשר לכל שאלה

יש מצב שתהיה הסעה מהתחנת רכבת של תל אביב? אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים שרוצים לבוא. באוטובוסים זה לפחות 3 שעות נסיעה מהבית שלי
beautiful62nj6ht.gif
😵

• פותח/ת השרשור
יש מצב שתהיה הסעה מהתחנת רכבת של תל אביב? אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים שרוצים לבוא. באוטובוסים זה לפחות 3 שעות נסיעה מהבית שלי
beautiful62nj6ht.gif
😵

המטרה בגללה עברנו למרכז זה כדי שנסיעות לא יהיו גורם שמונע מאנשים להרשם, אם יהיו מספר משתתפים שיבקשו אפשרי לאסוף במיוחד מהתחנה המרכזית בת"א, אם מדובר בך או במישהו בודד אפשר לתאם להיפגש במקום מרכזי שלך ולי/לאופק יהיה נוח להגיע אליו על הדרך ונאסוף אותך משם.
או אולי אפילו נקשר בינך לבין מישהו שמגיע מת"א ברכב ויותר קרוב אליך.

בקיצור שהמרחק/נסיעה לא יהיו מה שמגביל אותך מלהגיע, אפשר לתאם ולסדר משהו, סה"כ המרחקים לא גדולים ואפשר להסתדר.

הנה שני הקבצים במקום הלינקים שנפלו. מוזמנים לעיין

קבצים מצורפים

• הזמנה לסמינר1.pdf
    KB 437.1 · צפיות: 173
  • לוז והרשמה סמינר.pdf
    KB 290.4 · צפיות: 143
מאוד ממליץ אנשים, צוות איכותי, אני עצמי נרשמיתי, למרות שיש לי בעיות קטנות מאוד מקווה ללמוד להשכיל .
מה שרע שזה בדיוק בסוף החיטוב כך שהיה חלש אבל נקווה לטוב (=

מאוד ממליץ אנשים, צוות איכותי, אני עצמי נרשמיתי, למרות שיש לי בעיות קטנות מאוד מקווה ללמוד להשכיל .
מה שרע שזה בדיוק בסוף החיטוב כך שהיה חלש אבל נקווה לטוב (=
עד כמה שאתה חושב שאתה יודע בסמינר יכפילו לך את הידע.
(אני לא מדבר עליך ספיציפית, אלא בכללי שהסמינר מלמד אותך דברים שאני אישית אחרי קריאת עשרות מאמרים בייחוד על הסקוואט חידשו לי המון והעיקר שיפרו לי את הטכניקה בצורה משמעותית).

נערך לאחרונה:

נשמע מצויין, בהצלחה!

ממליץ בחום חברה רצינים מאוד , לי אישית עזרו אין ספור פעמים לגבי טכניקה בתרגיל כזה או אחר.
מי שבא ירוויח סמינר מאנשי מקצוע רציניים ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית