הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הרשמה לסמינר לימוד תרגילי בסיס בקרוספיט סביון-ב28.3.14

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה לסמינר הרמות בסיס מחזור 002
הסמינר יתקיים ביום שישי ה28/3 ב Crossfit Extreme FTG בסביון.

ההזמנה, לו"ז, פרטי ההרשמה המלאים ותשלום נמצאים בקבצים המצורפים למטה, מידע נוסף ותמונות מהסמינר הקודם תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של SNL.
בקרוב נעלה גם סקר שביעות רצון של משתתפי מחזור 001.

חשוב: כמו בסמינר הקודם מספר המקומות מוגבל על מנת להבטיח חניכה אישית בתרגילים, מהרו להבטיח מקומכם

נשמח לראותכם!

סרטון הדגמה של מחזור 001 עם טעימה קטנה מהסמינר:

קבצים מצורפים

• הזמנה לסמינר1.pdf
    KB 437.1 · צפיות: 239
  • לוז והרשמה סמינר.pdf
    KB 290.4 · צפיות: 187
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל מי ששלח לי הודעות פרטיות בפורום והגיב בפורום נא לשלוח הודעה למייל שרשום בהודעה הראשונה: [email protected]

אחרי הסמינר הקודם הרבה אנשים התאכזבו שלא נרשמו בזמן ואמרו לי בדיעבד כמה הם מקווים שיהיה מחזור נוסף וכו' אז עכשיו זו ההזדמנות שלכם להרשם ולשפר את הטכניקה שלכם בצורה משמעותית.

מי שעוד מתלבט, כל המידע נמצא גם בדף הפייסבוק שלנו:
https://www.facebook.com/snl.seminars

*מזכיר לכם שבין ה200 הראשונים שיעשו לייק יוגרל קופון לסמינר בהנחה ממשמעותית(תשלום עבור כניסה ומנהלות, קופון של כ150 ש"ח )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלום לכולם,
ההרשמה לסמינר הנוכחי נסגרה

עקב הביקוש אנחנו נפתח סמינר כבר לאחר חג הפסח בחודש מאי, ככה שמי שלא יכל להירשם הפעם יוכל להירשם גם לסמינר הבא
פרטים ועדכונים נוספים בקרוב בדף הפייסבוק שלנו

ממליץ בחום חברה רצינים מאוד , לי אישית עזרו אין ספור פעמים לגבי טכניקה בתרגיל כזה או אחר.
מי שבא ירוויח סמינר מאנשי מקצוע רציניים ביותר.
מאוד רציתי אבל אני קוראת אדוקה של הפורום, ואני רואה ששניהם בוגרי וינגייט...😆
(מצטערת באמת שניסיתי להתאפק)🤣

נשמע מעולה ואני באמת צריכה הדרכה כזו.
אולי לסמינר הבא..

שלום לכולם,
ההרשמה לסמינר הנוכחי נסגרה

עקב הביקוש אנחנו נפתח סמינר כבר לאחר חג הפסח בחודש מאי, ככה שמי שלא יכל להירשם הפעם יוכל להירשם גם לסמינר הבא
פרטים ועדכונים נוספים בקרוב בדף הפייסבוק שלנו

הסמינר יהיה בסביון גם במאי?

אני מתכנן להגיע עם רכב לקורס הקרוב אבל במידה ולא יתאפשר לי יש מישו מאזור המרכז או הדרום שאני יכול לקחת איתו טרמפ ?

• פותח/ת השרשור
אני צריך לראות את המסלול נסיעה שלי, יש מצב שאני נוסע דרך חולון מזרח בכביש 4... אני אעדכן מחר

• פותח/ת השרשור
יהיו בסמינר 12 משתתפים בכל הסמינר ועוד 2 שרק צופים(לא משתתפים בחלק המעשי).
העבודה המעשית תהיה בקבוצות של 4-5 מקסימום בכל תרגיל על מנת שהחלק המעשי יהיה ממוקד ובקבוצות קטנות.

ההרצאות יהיו בנוכחות כולם וכל משתתף יקבל חוברת מידע שכוללת אנטומיה, פיזיולוגיה, דגשים לביצוע עם כל הטעויות האפשריות ועוד טיפים

לצערי בטוח לא תהיה לי אפשרות להגיע עם רכב ביום שישי ככה שאעריך מאוד מישו שיוכל לתת לי טרמפ.

אגב, האם צריך להביא ביום שישי דברים מסוימים ? יש במקום מקרר ? אולי אכין לעצמי שייק עם חלב ואביא.

לצערי בטוח לא תהיה לי אפשרות להגיע עם רכב ביום שישי ככה שאעריך מאוד מישו שיוכל לתת לי טרמפ.

אגב, האם צריך להביא ביום שישי דברים מסוימים ? יש במקום מקרר ? אולי אכין לעצמי שייק עם חלב ואביא.
מאיפה אתה מגיע ?

• פותח/ת השרשור
מצטער שלא ענינו פה, אופק חולה(גם אני אבל פחות) ולי יש היום יומולדת:) ככה שאני לא פנוי לזה כ"כ.

אני ו/או הוא מחר נסגור את כל העניינים האלה בערב וגם נשלח מייל לכל מי שמשתתף בסמינר עם הוראות מדוייקות מה להביא כמה ולמה ונדווא שכולם קיבלו את ההודעה ואישרו.
נסגור גם את נושא הנסיעה שלך מחר

למי שיש שאלות נוספות לפני הסמינר נא לרכז בפוסט הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית