הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הרשמה לסמינר לימוד תרגילי בסיס בקרוספיט סביון-ב28.3.14

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה לסמינר הרמות בסיס מחזור 002
הסמינר יתקיים ביום שישי ה28/3 ב Crossfit Extreme FTG בסביון.

ההזמנה, לו"ז, פרטי ההרשמה המלאים ותשלום נמצאים בקבצים המצורפים למטה, מידע נוסף ותמונות מהסמינר הקודם תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של SNL.
בקרוב נעלה גם סקר שביעות רצון של משתתפי מחזור 001.

חשוב: כמו בסמינר הקודם מספר המקומות מוגבל על מנת להבטיח חניכה אישית בתרגילים, מהרו להבטיח מקומכם

נשמח לראותכם!

סרטון הדגמה של מחזור 001 עם טעימה קטנה מהסמינר:

קבצים מצורפים

• הזמנה לסמינר1.pdf
    KB 437.1 · צפיות: 239
  • לוז והרשמה סמינר.pdf
    KB 290.4 · צפיות: 187
נערך לאחרונה:
מצטער שלא ענינו פה, אופק חולה(גם אני אבל פחות) ולי יש היום יומולדת:) ככה שאני לא פנוי לזה כ"כ.

אני ו/או הוא מחר נסגור את כל העניינים האלה בערב וגם נשלח מייל לכל מי שמשתתף בסמינר עם הוראות מדויקות מה להביא כמה ולמה ונוודא שכולם קיבלו את ההודעה ואישרו.
נסגור גם את נושא הנסיעה שלך מחר

למי שיש שאלות נוספות לפני הסמינר נא לרכז בפוסט הזה

היי אביב קודם כל מזל טוב ומקווה שאתה מעמיס עכשיו.

רציתי לשאול אם באקסטרים קרוספיט יש מקרר ? ואם כן האם יש אפשרות להכין לעצמי שייק ולשים שם ? כי אם כן אכין לעצמי שייק עם חלב.

• פותח/ת השרשור
אין שם מקרר, אבל אפשר להביא מקס' ולשים בצל שעה וחצי-שעתיים עם הדברים לא חושב שתהיה בעיה

מישהו מגיע מהרצליה או יכול לתת לי טרמפ מהתחנת רכבת בתל אביב?
אני וחברה שלי מגיעים, כנראה שאנחנו יוצאים מהרצליה, אבל עוד לא ודאי. אם זה יקרה תוכל להצטרף אלינו.

כל משתתפי הסמינר - שלחנו מייל עם הנחיות. נא לקרוא ולאשר את קבלת ההודעה.

כל משתתפי הסמינר - שלחנו מייל עם הנחיות. נא לקרוא ולאשר את קבלת ההודעה.

מאשר

אגב אופק אפשר הנחיות איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית(רק בשביל לדעת) ?

ובנוגע לקביעת זמן ומקום לטרמפ - נא לשלוח לי בבקשה הודעה לפני שאתם מתקשרים.

• פותח/ת השרשור
מאשר

אגב אופק אפשר הנחיות איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית(רק בשביל לדעת) ?

ובנוגע לקביעת זמן ומקום לטרמפ - נא לשלוח לי בבקשה הודעה לפני שאתם מתקשרים.

אני אסמס לך מחר לפני שאני מתקשר.
בקשר להגעה בתחבורה ציבורית, ניתן לתפוס קו 56 מת"א/ר"ג/אונ' בר אילן ושאר המקומות בהם הוא עובר

לחילופין אפשר להגיע לאור יהודה ונאסוף אותך משם(כ5 דק' נסיעה ברכב מהסמינר) או לחילופין אפשר להגיע מאור יהודה בקו 555 לסביון, קווים לאור יהודה: 36, 37

בתוך סביון ההתנהלות לא בעייתית כבר/מקום קטן

עכשיו נכנסתי הביתה אחרי שהייתי בסמינר.

ויש לי רק דבר אחד להגיד: כל מי שיכול להרשות לעצמו בין אם זה גבר או אישה, לכו תעשו ת'סמינר הזה.

שיפרתי את הדדליפט שלי ב-180 מעלות בעזרתו של אביב, טל לימד אותי איך לעשות בנץ' בטכניקה נכונה(הרבה אנשים לא מייחסים חשיבות לתרגיל הזה) ושונה מכל מה שהכרתי עד כה, ובסקוואט יש עוד מה לשפר אבל אני בכיוון הנכון בעזרתו של אופק.

סה"כ היה מהנה, היו חבר'ה טובים, יצא להכיר גם את המדריכים והנפשות הפועלות כאן בפורום(נחמד לחבר פרצופים למשתמשים כאן).

שבת שלום לכולם.

עכשיו נכנסתי הביתה אחרי שהייתי בסמינר.

ויש לי רק דבר אחד להגיד: כל מי שיכול להרשות לעצמו בין אם זה גבר או אישה, לכו תעשו ת'סמינר הזה.

שיפרתי את הדדליפט שלי ב-180 מעלות בעזרתו של אביב, טל לימד אותי איך לעשות בנץ' בטכניקה נכונה(הרבה אנשים לא מייחסים חשיבות לתרגיל הזה) ושונה מכל מה שהכרתי עד כה, ובסקוואט יש עוד מה לשפר אבל אני בכיוון הנכון בעזרתו של אופק.

סה"כ היה מהנה, היו חבר'ה טובים, יצא להכיר גם את המדריכים והנפשות הפועלות כאן בפורום(נחמד לחבר פרצופים למשתמשים כאן).

שבת שלום לכולם.
כיף לשמוע (-:

שמחתי להכיר ולהדריך, התרשמתי שיש לך מוטיבציה גבוהה, ומהשיפור המהיר בבנץ' נראה שאתה בדרך הנכונה.

הסמינר היה מצויין, שמחתי לקחת בו חלק, הגיעו חבר'ה טובים והיה כיף לחבר שמות לפרצופים.
תודה רבה לאביב ואופק.

אני יעתיק מה שרשמתי בפייסבוק:

סחטיין על היוזמה והארגון
סמינר מצוין גם לאנשים שמעולם לא ביצעו את התרגילים וגם למתאמנים מתחילים/בינוניים
אופק אביב וטל סופר מקצועיים ויודעים לתת את הדגשים לכל מתאמן פרטנית
ממליץ לכל מי שמתחיל להתאמן או שיש לו ספק אפילו קטן בטכניקה של התרגילים להירשם לסמינר הבא

מחזק את עוז ולירן היה סמינר מדהים.
מומלץ לכל מי שרוצה להתאמן/מתאמן ולא משנה באיזה רמה.
אם ייפתח עוד מחזור - כדאי לכל מי שהתלבט אם לבוא ולא בא הפעם לבוא בפעם הבאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית