הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ללא מקרר ומיקרו? 😃

• פותח/ת השרשור Ariel
  • פורסם בתאריך

Ariel

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
35
51
0
אני יוצא לאבט"ש השבוע, ולפי מה שהבנתי יש מצב טוב שלא יהיה לי שם גישה למקרר ומיקרו 😵

חלק מהמאכלים שאני אוכל ביומיום שצורך קירור/חימום: חלב (עם הקוואקר), פסטרמה, טחינה, ביצים, חמאת בוטנים, פסטה/ספגטי, ובהקפאה פיתות ולחם.
החלב זה הנושא הכי בעייתי.. יהיה מזעזע נראה לי לאכול את הקוואקר (אני אוכל את הדגנים של קוואקר ולא את הש"ש שבא בשקית.. פי 2 במחיר אבל שווה את ההבדל בטעם 😛) בלי חלב.

עכשיו בעיקרון זה בתהליכי בירור האם תהיה לי שם גישה או לא, אבל בינתיים אשמח לשמוע הצעות לדברים שאפשר להחליף בדברים שרשמתי - ללא צורך בקירור או חימום..

או שמה אני פשוט אשרוד 4 ימים על פחות קלוריות?..

🆘

נערך לאחרונה:
אתה יודע מה יפה אצלכם? שאתם אוהבים להתווכח, אבל תמשיכו. ובקשר לאותו אבו סמחי שגולש פה כמה שזה נשמע הזוי, אבל זה מה שקורה על גבי הרשת. אינטרנט = בית חרושת למודיעין ולא צריך להוסיף לזה עוד מידע.

כך תהנה וזה רק הקמצוץ.
http://he.wikipedia.org/wiki/יחידות_מובחרות_בצה"ל

ואל תזלזלו באספקת המזון 🥷

http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=2028&secid=945

התנאים ללוחמים ביחידת "עוקץ"
זה מתחיל באוהלים ובתנאים לא קלים, אבל בהמשך מגיעים ליחידות, שיהיו הבית שלכם להמשך השירות, ולכן עושים הכל כדי שגם תרגישו כמו בית. אין מה לדאוג, בסך הכל היחידה נחשבת ליוקרתית ומובחרת, והתנאים לה זוכים הלוחמים והלוחמות בהתאם.
אגב, הבסיסים של היחידה הם בסיסי "עוקץ" – "פלגת צפון" בבית הלל; אדם.

ממש לא, אתה מדבר מנקודת הנחה שגם ככה אפשר לדעת הכל אז אני אזרוק עוד מידע וזאת גישה שגויה.

זה נכון שאפשר לדעת היום הכל באינטרנט, אבל זה לא פרטים חסויים או סודיים.
גם אם תשאל נהג אוטובוס איך להגיע למתקן אדם הוא יגיד לך בידיוק מה יש שם ואיך להגיע, כנ"ל לתעשיות צבאיות כגון רפא"ל, תע"ש.

עזוב אין לי כוח לזה אנחנו הורסים דיון.

חחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן כל מה שהוא רצה זה שלא תרשמו איפה היחידות נמצאות ואתם פרסמתם להם את הנקודות ציון של הבסיס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית