הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט חיטוב מה אתם חושבים?

Maor Elbaz

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
פורמה חדרה
בוקר טוב לכולם החודש התחלתי את התפריט חיטוב שלי במטרה להגיע לכמה שפחות אחוזי שומן כמובן
אני בן 27 שוקל 83 קילו 176
מתאמן בערבים
לא חדש בתחום פושט עכשיו התחלתי יותר לשמור על האוכל

בוקר : שני ביצים, טונה במים,סלט עם מלפפון עגבנייה חסה ושני כפיות שמן זית
ביניים: קוטג' אחוז 1 ושלוש פריכיות
צהריים: 220 גרם חזה עוף וכוס וחצי אורז מבושל
ביניים: 80 גרם פסטרמה דלת שומן ותפוח
לפני אימון : לחם מלא דגנים חמאת בוטנים ושייק חלבון סקופ אחד במים
לילה אחרי אימון : 200 גרם כתף בקר - כרוב ניצנים\ברוקולי\ירקות מאודים
100 גרם תפוח אדמה בתנור
לפני השינה שייק חלבון סקופ אחד במים

• פותח/ת השרשור
65 גרם שומן
230 גרם חלבון
116 פחמימה
זה בלי ירקות שלא כללתי בתפריט
1887 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אפשר להוריד סקופ חלבון ביום
מה אתה ממליץ להוסיף מבחינת שומנים?
האם להפחית עוד בקלוריות?

תוריד סקופ אחד תוריד לחם לא לאכול בכלל אפילו שאומרים לך שזה לחם שחור מלא עם דגנים זה הכול שטויות עדיין יש בזה חומרים משמרים וזה הרבה קלוריות ופחמימות גם בפירות תוריד כי בכול זאת פירות אפילו שזה בריא עדיין יש בזה הרבה קלוריות...
תתחיל לעשות ארובי לפחות פעמים בשבוע של שעה ארובי תשדל להיות במאזן שלילי של קלוריות ופחמימות בשביל לרדת באחוזי שומן

לפחות פחות מ100 גרם פחמימות ביום כי ברגע שאין לך פחמימות בגוף הגוף שלך יתחיל לשרוף את השומן [אחוזי שומן]

שיהיה לך בהצלחה 😃)

כן ו...?

שזה לא כזה טבעי כמו שכולם חושבים הרבה אנשים חושבים שהם בדיאטה או חיטוב אז אפשר לאכול לחם שחור מלאה בגלל שזה מחיטה מלאה או יותר בריא משהו כזה אז זהו שלא כי עדיין יש בזה חומרים משמרים אז שזה לא כזה טבעי ויותר טוב מלחם רגיל..

שזה לא כזה טבעי כמו שכולם חושבים הרבה אנשים חושבים שהם בדיאטה או חיטוב אז אפשר לאכול לחם שחור מלאה בגלל שזה מחיטה מלאה או יותר בריא משהו כזה אז זהו שלא כי עדיין יש בזה חומרים משמרים אז שזה לא כזה טבעי ויותר טוב מלחם רגיל..

לא הבנתי לאן אתה חותר

מה למה תגיד אתה באמת שואל ??

הגוף שלך זה כמו אוטו...
אוטו תכניס לו דלק יתחיל לנסוע...

גוף האדם אותו דבר רק עם פחמימות וברגע שאין לו מה לשרוף שזה פחמימות יתחיל לשרוף לך את השומן בגוף..

מה אתה אומר? אז כדאי לי להפסיק לאכול פחמימות, בדרך הזו לא ישאר לי שומן בגוף.

נערך לאחרונה:

נו ולמה אתה צריך שומן בגוף חחחחחחחחחחחח אנשין מנסים להגיע לכמה שהכי פחות אחוזי שומן בגוף ומסת שריר גבוהה אתה לא צריך שומן מי אמר שאתה צריך ??

למרות שהקצנת את זה למקום ציני - בגדול זה מה שעושים בחיטוב, מורידים לאט לאט פחמימות.. לא חלבון שמיועד לשריר ולא שומן שחשוב לתפקוד תקין של הגוף.

לדעתי כדאי לך להעיף את הפסטרמה( גם מבחינת מחיר שזה בערך 70 שקל לקילו וגם מבחינת כמויות עצומות של נתרן) ולהוסיף קצת שומן. אבל מבחינת קלוריות זה סבבה להתחיל ככה חיטוב, בטח כשיש גם את הירקות 😃

למרות שהקצנת את זה למקום ציני - בגדול זה מה שעושים בחיטוב, מורידים לאט לאט פחמימות.. לא חלבון שמיועד לשריר ולא שומן שחשוב לתפקוד תקין של הגוף.
זו כנראה השיטה היעילה ביותר בדרך למטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית