הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם Texas לא בשבילי?

Benny Gamus

משתמש מתחיל
19
4
נק' מוניטין:
26
19
4
הי חברים,
חדש פה אבל משתמש המון בכתבות שלכם.

התחלתי את החורף עם SS והגעתי למשקלי שיא שלי, אבל נתקעתי לחלוטין.

ניסיתי Texas method במהלך כמה שבועות.
הרגשתי בעיקר עייף, ולבסוף התחלתי לרדת במשקלים (די משמעותית).
זה נראה לי כמו סימן מובהק שאני לא מצליח להתאושש.
ניסיתי ריסט כללי להכל, ולהוסיף באוכל... אבל יכול להיות שזה פשוט לא בשבילי?

המלצות לתוכנית טובה אחרי SS?
אני משאיר את 5x5 לינארי לקיץ בדרכ. היא עובדת לי טוב יחסית גם כשאני לא אוכל כמו חזיר.
אף פעם לא ניסיתי WSB. כדאי?

נתונים: בן 23
סקווט 155X5, דד-ליפט 190X4, חזה 120X4 (אחרי זה ירדתי משמעותית בעקבות פציעה), קלין 90X2. שמתי לב שאתם קשוחים פה לגבי פרסום משקלים.
זה טוב!

הינה סרטון של הדד-ליפט

אין לי סרטון של סקווט מקסימלי. הינה 140X6

המון תודה!
אני אנסה את הטיפים שלך מהשבוע הבא.

2. כואב בשניהם, אבל סט בודד אני מצליח ללחוץ בלי שזה יגביל אותי יותר מידי, לעומת זאת ביום הנפח זה עוצר אותי.
3. את אחת הואריאציות שהצעת לעשות 1X5 או 5X5 במשקל קל?
חשוב לי להתמיד בקלינים כי אני רוצה לשפר טכניקה. אתה ממליץ להעביר ליום ההתאוששות? אבל אז 5X3 קצת מאסיבי מידי, לא?
אני עושה היום סנצ'ים ביום ההתאוששות, היות והמשקל שלי שם זניח (60 קילו). משמש אותי בעיקר כאימון אינטרוולים ועבודה על טכניקה.
10. כמה קריטי להחליף בין הבנצ' פרסס לפרסס כל שבוע? בעיקר שיש לי חזה חלש.

2. כמו ש @RussianHotGirl כתב, אין בעיה עם לחיצות צרות ביום הנפח. אתה יכול גם לשלב מקבילים עם משקל.
3. 1x5 כבד או כתרגיל עזר (6-8 חזרות ל2-3 סטים), לא הייתי עושה 5x5 אם התכנון הוא יום נפח אחד.
4. אתה יכול לעשות 3x3 ביום ההתאוששות, אם אתה לא מתאושש ליום העצימות (קשה לי להאמין בהתחשב ביחס בין הדדליפט לקלין) צריך לשנות.
5. פרס - בספר השני של ג'סטין לאסק על טקסס (ממליץ לקרוא, יש שם זהב!) הפרס נעשה רק ביום ההתאוששות כששבוע אחד הוא פרס כבד 3X5 ושבוע שני הוא פרס בינוני 3X5, ימי הנפח/עצימות שמורים לבנץ' בלבד. אחרי שניסיתי כמה חודשים אני ממליץ בחום.

אני אגב לא חושב שהחזה שלך חלש, גם הרבה יותר קשה לקדם אותו מאשר הדדליפט/סקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית