שלום לכולם,
נתונים: בן 19, 1.86 מטר, 88 - 90 ק"ג משקל כניסה לחיטוב.
ערכים תזונתיים - תפריט דל פחמימה:
קלוריות - 2000
שומן - 123 גר'
פחמימה - 34 גר'
חלבון - 176.5 גר'
תכנית אימונים מתוכננת:
ראשון, שלישי וחמישי - SS במתכונת מצומצמת. קיצוץ של 10-15% במשקלי עבודה + ללא רגליים ביום חמישי. פרוטוקול 1 בכל אחד מהימים.
ימים שני ורביעי - פרוטוקולים 3/4.
1 - מה דעתכם לגבי צריכה של L-Tyrosine? עפ"י לייל מקדונלד בפרוטוקולים - התוסף מומלץ. כמו כן, מהו המינון המומלץ? 1-3 גרם מעט פשטני מידיי.
2 - בהנחה שעד שאכנס לחיטוב אשקול 88, הRMR שלי יהיה 2343. האם לדעתכם חסרים בתוכנית התזונה קלוריות? או שאולי אפילו יש יותר מידיי?
3 - מה לגבי תוכנית האימונים? נשמעת בסדר? או שלמרות הקיצוצים עדיף לעשות FBW?
כמו כן, אני מתכנן לצרוך BCAA בזמן האימון עקב העובדה שזה אימון בצום.
נאמר לי על ידי משה שבמידה ואני צורך BCAA אז אין צורך בגלוטמין גם כן. הבעיה היחידה היא שאני מתכנן לקנות את הBCAA של BSN שאין בה בכלל גלוטמין. קריטי ולקנות אחד אחר? או שאין צורך בכלל?
כמו כן, מהו מינון מספק של BCAA שיילקחו אך ורק בזמן האימון עצמו מפני שהן קיימות גם בסקופ חלבון שיילקח מיד לאחר האימון?
תודה רבה!
נתונים: בן 19, 1.86 מטר, 88 - 90 ק"ג משקל כניסה לחיטוב.
ערכים תזונתיים - תפריט דל פחמימה:
קלוריות - 2000
שומן - 123 גר'
פחמימה - 34 גר'
חלבון - 176.5 גר'
תכנית אימונים מתוכננת:
ראשון, שלישי וחמישי - SS במתכונת מצומצמת. קיצוץ של 10-15% במשקלי עבודה + ללא רגליים ביום חמישי. פרוטוקול 1 בכל אחד מהימים.
ימים שני ורביעי - פרוטוקולים 3/4.
1 - מה דעתכם לגבי צריכה של L-Tyrosine? עפ"י לייל מקדונלד בפרוטוקולים - התוסף מומלץ. כמו כן, מהו המינון המומלץ? 1-3 גרם מעט פשטני מידיי.
2 - בהנחה שעד שאכנס לחיטוב אשקול 88, הRMR שלי יהיה 2343. האם לדעתכם חסרים בתוכנית התזונה קלוריות? או שאולי אפילו יש יותר מידיי?
3 - מה לגבי תוכנית האימונים? נשמעת בסדר? או שלמרות הקיצוצים עדיף לעשות FBW?
כמו כן, אני מתכנן לצרוך BCAA בזמן האימון עקב העובדה שזה אימון בצום.
נאמר לי על ידי משה שבמידה ואני צורך BCAA אז אין צורך בגלוטמין גם כן. הבעיה היחידה היא שאני מתכנן לקנות את הBCAA של BSN שאין בה בכלל גלוטמין. קריטי ולקנות אחד אחר? או שאין צורך בכלל?
כמו כן, מהו מינון מספק של BCAA שיילקחו אך ורק בזמן האימון עצמו מפני שהן קיימות גם בסקופ חלבון שיילקח מיד לאחר האימון?
תודה רבה!