ייעוץ חוות דעת על תפריט חיטוב

בחור כארז

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
-4
49
0
משקל : 75
גובה : 178
א"ש : 11-14 ( כל אחד אומר משהו אחר , יש כאלה שאמרו לי גם 15 .. אני אתן תמונות בתגובה הבאה )
BMR : 1900
מטרה : 7-8% שומן

הערות : הייתי כחודשיים על 50 גרם פחמימה וגירעון של 600 קלוריות ביום , באיזשהו שלב המשקל שלי והאחוז שומן פשוט נתקעו .. אין לי ממש מושג למה , אבל לא איבדתי אפילו טיפת שריר ..

ראיתי סרטון של jeff seid ביוטיוב , והוא אומר שהוא ממליץ להיות על גירעון של עד 1,000 , שכן מאבדים ככה יותר שריר .. אבל זה מזרז את החיטוב בהרבה יותר .. ולשריר יש זכרון אז זה בעצם חוסך זמן שאפשר לגדול בו עוד ..

איכשהו השתכנעתי ובשבוע האחרון אני בגירעון של 700-900 קלוריות ..

אני חושב שהנקודה החלשה בתפריט היא שאני לא יודע לשלב את השומן .. אני מכין אורז עם כמה טיפות שמן זית אבל בכל זאת לא ממש מחשב את השומן או משהו ואני חושב שהשומן שלי במצטבר הוא מתחת ל 20 גרם ביום ... אני רוצה שתעזרו לי לשנות את התפריט בצורה כמה שיותר טובה ..

בוקר : קופאת קוטג' 1% , 100 גרם אורז לבן

צהריים : 100 גרם חזה עוף מתובלן בבצל , 100 גרם אורז

ערב : 100 גרם חזה עוף מתובלן בבצל , 100 גרם אורז

עוד ארוחה בערב : 100 גרם חזה עוף מתובלן בבצל

לקראת שינה : 100 גרם אורז או 500 גרם מלפפון

קלוריות : 1054
חלבון : 125
פחמימות : 100
שומנים : אין לי שמץ של מושג .. תמונה מיום שבת אחרי העמסת פחמימות :
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1902018_10203039599374952_257401883_n.jpg

BMR או RMR?
הערות : הייתי כחודשיים על 50 גרם פחמימה וגירעון של 600 קלוריות ביום , באיזשהו שלב המשקל שלי והאחוז שומן פשוט נתקעו .. אין לי ממש מושג למה , אבל לא איבדתי אפילו טיפת שריר ..
כמה זמן אתה בחיטוב? עושה העמסות?

איכשהו השתכנעתי ובשבוע האחרון אני בגירעון של 700-900 קלוריות ..
קרא בפורטל יש חישוב לגרעון קלורי מקסימלי, גרעון גדול מדי עלול לתקוע תדיאטה

שומנים : אין לי שמץ של מושג ..
זה סוג של קריטי..

זה אחרי העמסה? למה אתה רוצה לחטב עוד? אני במקומך עולה עוד מסה עד אפריל אפילו סוף אפריל ורק אז מתחיל חיטוב..לדעתי יהיה לך קשה להמשיך לחטב

מבחינת תפריט תזונה אתה יכול לקחת מכאן:

http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

• פותח/ת השרשור
BMR או RMR?

כמה זמן אתה בחיטוב? עושה העמסות?

קרא בפורטל יש חישוב לגרעון קלורי מקסימלי, גרעון גדול מדי עלול לתקוע תדיאטה

זה סוג של קריטי..

זה אחרי העמסה? למה אתה רוצה לחטב עוד? אני במקומך עולה עוד מסה עד אפריל אפילו סוף אפריל ורק אז מתחיל חיטוב..לדעתי יהיה לך קשה להמשיך לחטב

מבחינת תפריט תזונה אתה יכול לקחת מכאן:

http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/
BMR
עושה העמסה אחת לשבוע
אני רוצה להתחטב עוד כי הייתי על 18% שומן וזה כבר היה מוגזם והייתי חייב להוריד את זה , והחלטתי שאם אני כבר מתחיל עם זה אני מסיים עם זה עד הסוף ונשאר על 8-10% עד תמיד .. לא אמשיך יותר מאסה אחרי 10% שומן , כל פעם אני אעלה 2% ואוריד 2% בשביל שזה לא יהיה מייאש כל פעם לעשות חיטוב של איזה ארבעה חודשים .. סיבה נוספת זה שאני מתאמן בשביל מראה ולא במטרה להתחרות .. כמובן שאני צריך יותר מאסת שריר אבל מאסת שריר גבוהה יותר עם אחוז שומן גבוהה לא תעזור .. מעבר לעובדה שאנשים בעליי אחוז שומן גבוהה עולים בשריר לאט.. יש לי גם קפסולות של אומגה 3 .. כמה גרם שומן יש בכל אחת ? רשום שזה 10 קלוריות לכדור אז זה בטח 1 גרם שומן לכדור ?
אני חושב להוסיף כף שמן לקוטג' שבבוקר , נראה לכם שזה מספיק או שצריך עוד ?

1 אתה אוכל מעט מידי אז החילוף חומרים שלך בטח ברצפה.
2 תעשה העמסה ותראה אם ירדת בשבוע שאחריה.
אם כן- מצאת פתרון, העמסה כל שבוע שבועיים ונגמרו הבעיות.

• פותח/ת השרשור
1 אתה אוכל מעט מידי אז החילוף חומרים שלך בטח ברצפה.
2 תעשה העמסה ותראה אם ירדת בשבוע שאחריה.
אם כן- מצאת פתרון, העמסה כל שבוע שבועיים ונגמרו הבעיות.
אני עושה העמסה כל שבוע

בתור אחד שעבר הרבה דיאטות ונמצא בחיטוב כרגע, גרעון של 1000 קבוע זה טימטום, סגנון דיאטת יאוו יואוו, יוריד מעט ואז יתקע אותך מבחינת חילוף חומרים.
צא לנטרלי למשך שבועיים שלוש ותתחיל דיאטה מסודרת מגירעון של 300-350 ותוריד כל שבוע עוד 50 עד ל500- 600, אם אחרי זה עוד תיתקע, תעבור לדלת פחמימה.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שעבר הרבה דיאטות ונמצא בחיטוב כרגע, גרעון של 1000 קבוע זה טימטום, סגנון דיאטת יאוו יואוו, יוריד מעט ואז יתקע אותך מבחינת חילוף חומרים.
צא לנטרלי למשך שבועיים שלוש ותתחיל דיאטה מסודרת מגירעון של 300-350 ותוריד כל שבוע עוד 50 עד ל500- 600, אם אחרי זה עוד תיתקע, תעבור לדלת פחמימה.
אני דווקא התחלתי את הדיאטה על גירעון 500 .. רק אחרי שהוא נתקע קצת עברתי לגירעון 700-900 ..
כדאי באמת בדיאטות ארוכות לחזור מדי פעם לגירעון חיובי לתקופה ארוכה ? כי אני עושה את זה רק בהעמסת פחמימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית