עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב, כנראה שהכללתי.
אגב, תעדכן אותנו קצת באימונים העוברים עליך, איך ההתקדמות וכו'... הרבה זמן לא שמענו (מאז התחרות?).
טוב, כנראה שהכללתי.
אגב, תעדכן אותנו קצת באימונים העוברים עליך, איך ההתקדמות וכו'... הרבה זמן לא שמענו (מאז התחרות?).
מצטרף לבקשה.
בעזהי"ת
ביום ראשון אני נכנס עמוק לתוך המרתף, לקראת התחרות בפסח, ומתחיל את שלב הנפח של קורטה 3X3. באופן מובן מאליו, משקלי העבודה של השלב הזה כבדים יותר מבעבר, עד כדי טירוף: טונאז' אימון בודד נמצא באזור ה-20 טון. וכמו בכל פעם קודמת, אני ניגש אל שלב הנפח בלי בטחון שבאמת אצליח לסיים אותו...
(EliC ,זה לא הנושא, אני מתנצל).
תרגיש חופשיבעזהי"ת
ביום ראשון אני נכנס עמוק לתוך המרתף, לקראת התחרות בפסח, ומתחיל את שלב הנפח של קורטה 3X3. באופן מובן מאליו, משקלי העבודה של השלב הזה כבדים יותר מבעבר, עד כדי טירוף: טונאז' אימון בודד נמצא באזור ה-20 טון. וכמו בכל פעם קודמת, אני ניגש אל שלב הנפח בלי בטחון שבאמת אצליח לסיים אותו...
(EliC ,זה לא הנושא, אני מתנצל).
חחחח מה אתה רומז פה בעצם?אלי, אתה רוצה להוריד פרופיל לקראת הגיוס?🤭
חחחח מה אתה רומז פה בעצם?
הוא התחיל עם זה כשאמר ג'ף סעידמספיק עם שפת הג׳יפה בפורום.
איזה שפת ג'יפה? לא הבנתי.מספיק עם שפת הג׳יפה בפורום.
זה נערךאיזה שפת ג'יפה? לא הבנתי.
לפני עידן הסמארטפון מילה היתה שווה משהו..לא צולם לא קרה
תפסיק לקנאות יא מרובע, ואני רציני.לא צולם לא קרה
אתה האחרון שאני יקנא בו,ממש"מעניין" אותי שעשיתה 100 חזרות אזה אושר.תפסיק לקנאות יא מרובע, ואני רציני.
לא צולם לא קרה, אמרתם את זה פעם קודמת והוכחתי לכם
עזבו אותי בשקט
אז תוריד שתי מילים מההודעה שלי זה עדיין תקףאתה האחרון שאני יקנא בו,ממש"מעניין" אותי שעשיתה 100 חזרות אזה אושר.
לא טוב. עדיין לא אמין מספיק. כפי שנאמר :"לא צולם לא קרה". אם הוא יבוא ויצלם אותך מתאמן.. זה כבר סיפור אחר..אז תוריד שתי מילים מההודעה שלי זה עדיין תקף
תגיע למכון שלי אתה מוזמן לבוא ולראות אותי מתאמן בצןרה חיה