הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון 100*100 סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
הולך לבצע היום
במספר סטים כמובן, המטרה היא בכמה שפחות זמן
מה דעתכם לפתוח על כך אתגר?

וכן אני יודע שהרוב פה מעדיפים לבצע 20 סטים של 5 P:

בעזהי"ת

טוב, כנראה שהכללתי.
אגב, תעדכן אותנו קצת באימונים העוברים עליך, איך ההתקדמות וכו'... הרבה זמן לא שמענו (מאז התחרות?).

מצטרף לבקשה.

ביום ראשון אני נכנס עמוק לתוך המרתף, לקראת התחרות בפסח, ומתחיל את שלב הנפח של קורטה 3X3. באופן מובן מאליו, משקלי העבודה של השלב הזה כבדים יותר מבעבר, עד כדי טירוף: טונאז' אימון בודד נמצא באזור ה-20 טון. וכמו בכל פעם קודמת, אני ניגש אל שלב הנפח בלי בטחון שבאמת אצליח לסיים אותו...

(EliC ,זה לא הנושא, אני מתנצל).

בעזהי"ת

ביום ראשון אני נכנס עמוק לתוך המרתף, לקראת התחרות בפסח, ומתחיל את שלב הנפח של קורטה 3X3. באופן מובן מאליו, משקלי העבודה של השלב הזה כבדים יותר מבעבר, עד כדי טירוף: טונאז' אימון בודד נמצא באזור ה-20 טון. וכמו בכל פעם קודמת, אני ניגש אל שלב הנפח בלי בטחון שבאמת אצליח לסיים אותו...

נשמע לא צחוק 20 טון.
מה עשית בזמן הזה בעצם, מהתחרות ועד כרגע?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תרגיש חופשי

אני דווקא מאמין, בסה"כ בנאדם שעומד תמיד מאחורי מה שהוא אומר ומתמיד משתיק אותנו(באופן החיובי), לא תמיד אוהב את הדעות שלו אבל בן אדם ענק(באמת!), אלי כל הכבוד תותח! 😃

• פותח/ת השרשור
אתה האחרון שאני יקנא בו,ממש"מעניין" אותי שעשיתה 100 חזרות אזה אושר.
אז תוריד שתי מילים מההודעה שלי זה עדיין תקף
תגיע למכון שלי אתה מוזמן לבוא ולראות אותי מתאמן בצןרה חיה

אז תוריד שתי מילים מההודעה שלי זה עדיין תקף
תגיע למכון שלי אתה מוזמן לבוא ולראות אותי מתאמן בצןרה חיה
לא טוב. עדיין לא אמין מספיק. כפי שנאמר :"לא צולם לא קרה". אם הוא יבוא ויצלם אותך מתאמן.. זה כבר סיפור אחר..

שמע אלי כולנו יודעים שאתה חזק והוכחת אתזה כמה פעמים , אבל אם בגלל זה שהוכחת שאתה חזק אתה חושב שכל מה שתגיד עכשיו נצטרך להאמין לך ? זה כמו שתגיד אני עושה 140*6 press ותגיד אני חזק כבר הוכחתי לכם , עכשיו אני לא אומר שזה לא קרה , אני רק אומר שבגלל דברים כאלה נוצר החוב לראק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית