הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון 100*100 סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
הולך לבצע היום
במספר סטים כמובן, המטרה היא בכמה שפחות זמן
מה דעתכם לפתוח על כך אתגר?

וכן אני יודע שהרוב פה מעדיפים לבצע 20 סטים של 5 P:

אני עושה 1\3\5, ככה שיום שלישי יום דדליפט ויום שישי סקוואט..
ככה שדי יפריע לפי דעתי.
חוץ מזה לא אמרתי שאתם חייבים להאמין לי.. בשיא הרצינות עכשיו, אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים.. תוכיח תוכיח..
אני לא אחד שמשוויץ בכלל, אני הולך הרבה פעמים עם ארוך גם בחום כדי לא להבליט את הגוף ושפחות יראו.
ככה שהסיכוי שאני יעלה לפה סירטון קטן מאוד מאוד
ובקשר לEYAL , זה כאילו איום? לא מבין מה הקטע פה.

ברוך הבא לפורום,

עוד לא הספקנו להכיר אך לצערי נכנסת ברגל שמאל לפורום.

זוהי מדינה דמוקרטית אבל לנו יש את החוקים הפנימיים שלנו לטובתי ולטובת אחרים, בכדי למנוע מצב שאנשים סתם יזרקו מספרים לאוויר אנחנו מחייבים אותם לבצע את אותו התרגיל כפי שהם ציינו.

מה שעשית פה זה התרברבות בריבוע.

בכל מקרה יש לך חוב, מצפים.

ככה שדי יפריע לפי דעתי.
חוץ מזה לא אמרתי שאתם חייבים להאמין לי.. בשיא הרצינות עכשיו, אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים.. תוכיח תוכיח..
אני לא אחד שמשוויץ בכלל, אני הולך הרבה פעמים עם ארוך גם בחום כדי לא להבליט את הגוף ושפחות יראו.
הקטע פה, הוא שיש חוקים בפורום בנוגע לדיבורים על משקלים ועל כמה כל אחד סוס.
זרקת שאתה סוס על ועושה סופרדופרסט עם המשקלים שציינת?
זכית בחוב לראק.
אף אחד לא מחייב אותך, פשוט לפי החוק, אם לפי דבריך הסיכוי שתעלה לפה סרטון קטן מאוד מאוד, אז בהתאם לזה נקבע גם הסיכוי שתשאר בפורום הזה.

חבר, שים לב עם מי אתה מדבר. כנראה שהאימון בדיחה חסר תועלת הזה שאתה מציע עם 90 קילו סקווט ו100 קילו דדליפט הוא גג אירובי בשבילי. תחסוך ממני את השטויות האלה.

בהצלחה עם החוב לראק, מצפה בכיליון עיניים.

אני אגב מוכן לוותר לך על החוב לראק לטובת 140 סקווט ל20 חזרות unbroken. 😃

@daniel2x2

• פותח/ת השרשור
@daniel2x2 קודם כל הזלזול שלך בביצוע שלי נובע ממקום די סתום, הרי אם אתה עושה 10 סטים שכל אחד לפי מה שציינת לוקח 4 דקות, הרי שזה אימון שלם של מעל חצי שעה, אני ביצעתי את הסטים האלו (100 חזרות) ב24 דקות.
בכל אופן, אתה רברבן וקשקשן גדול, לא, זה לא ימנע לך שום התקדמות, אני 4 או 5 שבועות לפני תחרות צילמתי סקוואט כבד של 140 קילו ל10-9 חזרות רק כדי לנפץ חוב לראק, ובסוף עליתי לבמה ואין לי שום בעיות ושום עיכובים בשום דבר.

ככה שדי יפריע לפי דעתי.
ً@Eyal
החוב רק הולך וגדל
תמונה שלו בפוזינג כי הריי יש מה להסתיר? או שזה לא תופס פה? 🤣

ً@Eyal
החוב רק הולך וגדל
תמונה שלו בפוזינג כי הריי יש מה להסתיר? או שזה לא תופס פה? 🤣
לא כולם מעוניינים בתמונות של בחורים בלבוש מינמלי דופקים פוזות למראה ועוד על גבי הפורום :-P

יצא מהאשכול משהו טוב..😃
בעיני גם חוב לראק זה דבר מבורך, זה דוחף אנשים קדימה, שומר אגו בפרופורציות ומפריד חבר'ה רציניים מזייני שכל

מה שאני מעלה נעשה לפני יומיים, מודה לא ציפיתי ויכול להיות שהייתה שם עוד חזרה אבל הדופק השתולל לי.
Upload 48% done... לא מצליח כרגע לפתוח נושא חדש, מחכה שזה יפתר...

בעיני גם חוב לראק זה דבר מבורך, זה דוחף אנשים קדימה, שומר אגו בפרופורציות ומפריד חבר'ה רציניים מזייני שכל

מה שאני מעלה נעשה לפני יומיים, מודה לא ציפיתי ויכול להיות שהייתה שם עוד חזרה אבל הדופק השתולל לי.
Upload 48% done... לא מצליח כרגע לפתוח נושא חדש, מחכה שזה יפתר...
מחכה1
: )

רציתי לשאול אתכם, כמה משקל אתם עושים כאשר אתם נותנים דגש לטרפז?

האם אתם לוקחים דאמבלים או מעמיסים פלטות על מוט W.

מיותר לרשום חוב לראק אבל אני עושה שם 130 קילו על מוט W ל6-8 חזרות.

סתם מסקרן אותי לדעת מה אתכם.

אבל אני עושה שם 130 קילו על מוט W ל6-8 חזרות.
MyGeniousMeme333000.png

ודווקא אני אשמח לראות 130 קילו זזים להם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית