עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה 1\3\5, ככה שיום שלישי יום דדליפט ויום שישי סקוואט..
ככה שדי יפריע לפי דעתי.
חוץ מזה לא אמרתי שאתם חייבים להאמין לי.. בשיא הרצינות עכשיו, אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים.. תוכיח תוכיח..
אני לא אחד שמשוויץ בכלל, אני הולך הרבה פעמים עם ארוך גם בחום כדי לא להבליט את הגוף ושפחות יראו.
ככה שהסיכוי שאני יעלה לפה סירטון קטן מאוד מאוד
ובקשר לEYAL , זה כאילו איום? לא מבין מה הקטע פה.
הקטע פה, הוא שיש חוקים בפורום בנוגע לדיבורים על משקלים ועל כמה כל אחד סוס.אני עושה 1\3\5, ככה שיום שלישי יום דדליפט ויום שישי סקוואט..
ככה שדי יפריע לפי דעתי.
חוץ מזה לא אמרתי שאתם חייבים להאמין לי.. בשיא הרצינות עכשיו, אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים.. תוכיח תוכיח..
אני לא אחד שמשוויץ בכלל, אני הולך הרבה פעמים עם ארוך גם בחום כדי לא להבליט את הגוף ושפחות יראו.
ً@Eyalאני עושה 1\3\5, ככה שיום שלישי יום דדליפט ויום שישי סקוואט..
ככה שדי יפריע לפי דעתי.
לא כולם מעוניינים בתמונות של בחורים בלבוש מינמלי דופקים פוזות למראה ועוד על גבי הפורום :-P
סבבה
@Eyal לא משנה קבל ביטול
מה זה קבל ביטול י'צעיר שלא נעשה עליך זובור 😛סבבה
@Eyal לא משנה קבל ביטול
הסבר? 🆘מה זה קבל ביטול י'צעיר שלא נעשה עליך זובור 😛
כשתגדל תביןהסבר? 🆘
טוב שכנעתם אותי, אני מעלה סרטון חדש שיהיה לכם משהו אחר להתעסק בו עם קצת פחות דיבורים וקצת יותר משקל על המוט 😃כשתגדל תבין
יצא מהאשכול משהו טוב..😃אני מעלה סרטון חדש שיהיה לכם משהו אחר להתעסק בו עם קצת פחות דיבורים וקצת יותר משקל על המוט 😃
בעיני גם חוב לראק זה דבר מבורך, זה דוחף אנשים קדימה, שומר אגו בפרופורציות ומפריד חבר'ה רציניים מזייני שכליצא מהאשכול משהו טוב..😃
מחכה1בעיני גם חוב לראק זה דבר מבורך, זה דוחף אנשים קדימה, שומר אגו בפרופורציות ומפריד חבר'ה רציניים מזייני שכל
מה שאני מעלה נעשה לפני יומיים, מודה לא ציפיתי ויכול להיות שהייתה שם עוד חזרה אבל הדופק השתולל לי.
Upload 48% done... לא מצליח כרגע לפתוח נושא חדש, מחכה שזה יפתר...
זה הועלה למקום אחר? 🙄לא מצליח כרגע לפתוח נושא חדש, מחכה שזה יפתר...
לפייסבוק שלי ולקהילת פאוורליפטינג ישראל בפייסבוקזה הועלה למקום אחר? 🙄
אבל אני עושה שם 130 קילו על מוט W ל6-8 חזרות.