הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

tendoben

מושעה
96
2
נק' מוניטין:
2
96
2
שלום לכולם,

למי שיצא לעקוב אחריי (ואז המצב באמת קשה) אני נמצא בחיטוב דל פחמימה
משקל נוכחי 70.8 גובה 1.72 גיל 23.

על כל מקרה, אניחושב בנוסף למולטי ויטמין (שאני עוד מחכה שיגיע) להוסיף אומגה 3 לתיסוף שלי.

אני ביום יום אוכל כבר כ 25/50 גרם אגוזי מלך וכ 25 אגוזי מקדמיה.

זה רעיון חכם? (מזיק זה לא אני יודע, השאלה היא כמה זה רלוונטי)
בנוסף, אם כן, יש איזה חברה ספציפית שהיא מומלצת בנושא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טעות הקלדה... 😛

על כל מקרה, איך האומגה 3 הנ"ל בחינת נתונים:
Supplement Facts
Serving Size: 2 Softgels
Servings per Container: 120
Amount Per Serving% Daily Value
Calories25
Calories from Fat20
Total Fat2 g3%†
Polyunsaturated Fat1.5 g*
Cholesterol10 mg3%
Purified Fish Oil (molecularly distilled)
Omega-3 Fatty Acids2126 mg*
EPA (eicosapentaenoic acid)800 mg
DHA (docosahexaenoic acid)400 mg

יותר זול וגם חברה מעולה.

1. לא כתוב שם מה התכולה של כל גלולה. הייתי מצפה שבמקום האמירה הכללית " כל כמוסה מכילה מינון מועשר במיוחד" הם יטרחו לציין בדיוק כמה מ"ג EPA ו DHA יש בכל כמוסה. איך אפשר להשוות "מינון מועשר במיוחד" עם מוצרים אחרים כדי לחשב עלות/תועלת?

2. חברה מעצבנת שעוסקת בפרסום סמוי בפורומים רבים (בזאת אינני טוען שום דבר ספציפי בקשר אליך) .

בלינק הזה תלחץ למטה על "לתווית המוצר"
תודה. לחצתי.

הנה החישוב שעשיתי שמתבסס על סה"כ התכולה (EPA+DHA) בכל כמוסה:

סולגאר : תמורת 44 גרם של שני אלה ( (0.504+0.378)*50=44.1 ) אתה משלם, במחיר מבצע, 106 ש"ח, כלומר 2.40 ש"ח לגרם.
דרך חיים: תמורת 104 גרם אתה משלם 169 ש"ח, כלומר 1.63 ש"ח לגרם אם אתה חבר קופ"ח, או 143 ש"ח כלומר 1.38 ש"ח לגרם אם יש לך כללית מושלם.

אני משאיר לקורא את ההמשך. רמז: אם לא מצאתם מקום - שאסור לדבר עליו - זול פי שלושה מסולגאר, אתם לא יודעים לחפש! אפילו אם לא מצרפים את זה להזמנה אחרת, כך שצריך לשלם את כל דמי המשלוח, זה יוצא הרבה יותר זול ממחיר העושק הנהוג במקום שמותר לדבר עליו...

הערת אזהרה: היחס בין החומצות שונה בכל מוצר, כך שייתכן שהמחיר מבטא איזה הבדל בין מחיר ה-EPA ל-DHA. לא בדקתי, ואני לא יודע מה היחס האופטימלי בין שתי אלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית