עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שהיי בר זה תחליף מספיק טוב לפרונט סקוואט(אלא אם זה לצורך וויטליפטינג) אבל מה הבעיה שלך עם פרונט? אם זה מבחינת האחיזה אז תנסה להרחיב/להצר את האחיזה ולהרים מרפקים או שתנסה את האחיזה שעושים X עם הידיים(לדעתי היא באמת לא נוחה אבל אולי לך היא תהיה טובה)אהלן!
אני מנסה כבר 3 שבועות את התוכנית BIG MAN ON CAMPUS מי שמכיר ומי שלא...
בכל אופן, באימון רגליים יש שם פרונט סקוואט...עכשיו ניסיתי את כל הוואריאציות ולא משנה מה זה לא נוח לי והייתי רוצה תחלופה...
יש רעיונות?
תודה:)
http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html
יודע שהיא עצימה מידי, עשיתי תקופה ארוכה ss ורק תוכניות עם תרגילים מורכבים... אני עד אמצע מרץ בין צבא לשחרור כזה הרבה בבית כי סיימתי תפקיד(קבע) ומשתעשע עד התוכנית הרצינית הבאה בשחרור בעוצמה שלא יכולתי בצבא
אני חושב שנטו עבודה של הקוואדס
חוץ מזה שפרונט סקוואט חושף את כל מה דפוק בגוף שלך
תנסה באק דדליפט
צודקזה לא בדיוק נטו,אבל יש פחות עבודה של ההאמס והגלוטס אז הקוואדס יעשה את רוב העבודה
לא אחי, פשוט האחיזה מבאסת את הנשמההשבירה בתרגיל מגיעה יותר מהברכיים מאשר מהאגן, כלומר הברכיים נעות קדימה. זאת אומרת שיש יותר עבודה על הקוואדס.
מה הסיבה שהתרגיל לא נוח? לאור מה שאתה אומר זה לא קשור באחיזת המוט כי ע"י טכניקת הרצועות בעיית חוסר הגמישות בשורש כף היד נפתרת.
מניח שפשוט קשה לך לשמור על עצמך זקוף מספיק לאורך התרגיל ולכן אתה מרגיש שהמוט נופל ממך.
לא אחי, פשוט האחיזה מבאסת את הנשמה