הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת פרונט סקוואט

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אהלן!
אני מנסה כבר 3 שבועות את התוכנית BIG MAN ON CAMPUS מי שמכיר ומי שלא...
בכל אופן, באימון רגליים יש שם פרונט סקוואט...עכשיו ניסיתי את כל הוואריאציות ולא משנה מה זה לא נוח לי והייתי רוצה תחלופה...
יש רעיונות?
תודה:)

אהלן!
אני מנסה כבר 3 שבועות את התוכנית BIG MAN ON CAMPUS מי שמכיר ומי שלא...
בכל אופן, באימון רגליים יש שם פרונט סקוואט...עכשיו ניסיתי את כל הוואריאציות ולא משנה מה זה לא נוח לי והייתי רוצה תחלופה...
יש רעיונות?
תודה:)
נראה לי שהיי בר זה תחליף מספיק טוב לפרונט סקוואט(אלא אם זה לצורך וויטליפטינג) אבל מה הבעיה שלך עם פרונט? אם זה מבחינת האחיזה אז תנסה להרחיב/להצר את האחיזה ולהרים מרפקים או שתנסה את האחיזה שעושים X עם הידיים(לדעתי היא באמת לא נוחה אבל אולי לך היא תהיה טובה)

פרונט לרוב לא נוח בשתי האחיזות אבל צריך ללמוד את השיטה לתפוס את זה..
תעלה סרטון שמראה איך אתה אוחז ונוכל להגיד לך מה הבעיה.

לגבי תרגיל חלופי אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר את התוכנית, אני אשמח אם תשים פה קישור

• פותח/ת השרשור
http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

יודע שהיא עצימה מידי, עשיתי תקופה ארוכה ss ורק תוכניות עם תרגילים מורכבים... אני עד אמצע מרץ בין צבא לשחרור כזה הרבה בבית כי סיימתי תפקיד(קבע) ומשתעשע עד התוכנית הרצינית הבאה בשחרור בעוצמה שלא יכולתי בצבא

http://www.bodybuilding.com/fun/steve-cook-big-man-on-campus-12-week-college-trainer.html

יודע שהיא עצימה מידי, עשיתי תקופה ארוכה ss ורק תוכניות עם תרגילים מורכבים... אני עד אמצע מרץ בין צבא לשחרור כזה הרבה בבית כי סיימתי תפקיד(קבע) ומשתעשע עד התוכנית הרצינית הבאה בשחרור בעוצמה שלא יכולתי בצבא

תנסה... אבל תקפיד גם על התזונה שהוא נותן

יש טכניקה ממש מגניבה לפרונט סקואט ע"י שימוש ברצועות אחיזה, אופציה טובה למי שיש פרק כף יד לא גמיש במיוחד.

אפשר לחפש בגוגל, עולים כמה סרטונים של הדגמה.

מחזק את זה שמעליי
תנסה עם רצועות אחיזה
אם בכל זאת לא נוח תנסה באק דדליפט
דדליפט שהמוט ממוקם מאחוריך זה בעצם האק סקוואט חופשי שנותן עבודה חזקה מאוד על הקוואדס

• פותח/ת השרשור
אגב ניסיתי עם רצועות אבל לא היה לי נוח עדיין/: בתכלס מה ההבדל המשמעותי מסקוואט רגיל?

אני חושב שנטו עבודה של הקוואדס
חוץ מזה שפרונט סקוואט חושף את כל מה דפוק בגוף שלך
תנסה באק דדליפט

אני חושב שנטו עבודה של הקוואדס
חוץ מזה שפרונט סקוואט חושף את כל מה דפוק בגוף שלך
תנסה באק דדליפט

זה לא בדיוק נטו,אבל יש פחות עבודה של ההאמס והגלוטס אז הקוואדס יעשה את רוב העבודה

השבירה בתרגיל מגיעה יותר מהברכיים מאשר מהאגן, כלומר הברכיים נעות קדימה. זאת אומרת שיש יותר עבודה על הקוואדס.

מה הסיבה שהתרגיל לא נוח? לאור מה שאתה אומר זה לא קשור באחיזת המוט כי ע"י טכניקת הרצועות בעיית חוסר הגמישות בשורש כף היד נפתרת.

מניח שפשוט קשה לך לשמור על עצמך זקוף מספיק לאורך התרגיל ולכן אתה מרגיש שהמוט נופל ממך.

• פותח/ת השרשור
השבירה בתרגיל מגיעה יותר מהברכיים מאשר מהאגן, כלומר הברכיים נעות קדימה. זאת אומרת שיש יותר עבודה על הקוואדס.

מה הסיבה שהתרגיל לא נוח? לאור מה שאתה אומר זה לא קשור באחיזת המוט כי ע"י טכניקת הרצועות בעיית חוסר הגמישות בשורש כף היד נפתרת.

מניח שפשוט קשה לך לשמור על עצמך זקוף מספיק לאורך התרגיל ולכן אתה מרגיש שהמוט נופל ממך.
לא אחי, פשוט האחיזה מבאסת את הנשמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית