נק' מוניטין:
12
- 124
- 12
אני כרגע עושה את התוכנית ss ומקפיד על תזונה ושינה, עכשיו העניין שאני חייל ואני עושה 2 אימונים בבית ואחד בצבא, כלומר חמישי ושבת בבית ושני בחד״כ בצבא. הבעיה שבצבא אין ספא לבנץ׳ (יש רק בשיפוע חיובי), ואין ראק בשביל סקוואט והאפשרות היחידה היא להוציא את המוט מהספה של הבנץ׳ חיובי וללכת אחורה וזה לא הרגיש לי טוב כשניסיתי (ואי אפשר ממתח מקבילים), לכן כרגע אני עושה לג פרס.
בקיצור ארבע שאלות עיקריות:
1. באיזה תרגיל הייתם ממליצים להחליף את הבנץ׳ פרס?
2. מה אפשר לעשות עם הסקוואט, אופציה של פרונט סקוואט תרגיש לי יותר בטוחה לדעתי מה החסרונות בלערבב אותה גם בתוכנית יחד עם הlb?
3. אפשר להחליף אימון לפעמים לשלישי במקום שני? זה יביא למצב שיש 2 ימי מנוחה רק אחרי 4 אימונים ולא אחרי שלושה, כמה זה קריטי?
4. האם בכלל כדאי לעשות ss או להחליף תוכנית כי התנאים לא מספיק טובים בשביל להתקדם טוב?
תודה מראש!
@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo
בקיצור ארבע שאלות עיקריות:
1. באיזה תרגיל הייתם ממליצים להחליף את הבנץ׳ פרס?
2. מה אפשר לעשות עם הסקוואט, אופציה של פרונט סקוואט תרגיש לי יותר בטוחה לדעתי מה החסרונות בלערבב אותה גם בתוכנית יחד עם הlb?
3. אפשר להחליף אימון לפעמים לשלישי במקום שני? זה יביא למצב שיש 2 ימי מנוחה רק אחרי 4 אימונים ולא אחרי שלושה, כמה זה קריטי?
4. האם בכלל כדאי לעשות ss או להחליף תוכנית כי התנאים לא מספיק טובים בשביל להתקדם טוב?
תודה מראש!
@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus