עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא כל חזרה? ככה זה הכי טובאל תחליף כל חזרה, תחליף כל סט/אימון או שתעשה את החימום הפוך מהרגיל
זה תוקע את הסטלמה לא כל חזרה? ככה זה הכי טוב
אם הוא עושה רק סט אחד זה בעייתיזה תוקע את הסט
אם זה ככה למה לא עושים דדליפט עם שני הידיים בסופינציה? מטעמי נוחות? (לא ניסיתי לעשות דדליפט ככה אבל אני מאמין שהאחיזה די לא נוחה).כי תחשוב שהיד היא וו וכששני הם באותו כיוון הרבה יותר קל למוט ליפול כי הם נוטים לאותו כיוון וכשהווים בפונים אחד אל השני הם כאילו תומכים אחד בשני ...
כן כי אז צד אחד הרבה יותר חזק בחלק מין השרירים וגם הפוך , לפחות
אצלי זה כך וזה משפיע בכל המורכבים במידה.....
סה״כ מה שמומלץ לעשות זה כל חזרה להחליף בין היד לסופנציה לפרונציה ולהפך ואז אתה מסודר 😃
כדאי שיש יד אחת תתמוך השניהאם זה ככה למה לא עושים דדליפט עם שני הידיים בסופינציה? מטעמי נוחות? (לא ניסיתי לעשות דדליפט ככה אבל אני מאמין שהאחיזה די לא נוחה).
מכיוון שהאחיזה לא מתחזקת בסופינציה, אלא בפרונציה. אז עדיף לא לעבוד על האחיזה בכלל? 😛אם זה ככה למה לא עושים דדליפט עם שני הידיים בסופינציה? מטעמי נוחות? (לא ניסיתי לעשות דדליפט ככה אבל אני מאמין שהאחיזה די לא נוחה).
כדי לא לקרוע את הבייספסאם זה ככה למה לא עושים דדליפט עם שני הידיים בסופינציה? מטעמי נוחות? (לא ניסיתי לעשות דדליפט ככה אבל אני מאמין שהאחיזה די לא נוחה).
מה עם חימום?אם הוא עושה רק סט אחד זה בעייתי
לא הבנתימה עם חימום?
אין סכנה ממשית לפציעה כל עוד הטכניקה נכונה [זה כולל מרפקים ישרים].
אל תשכח שיש כמה סטים של חימום לפני הסט הבודד של העבודה, שם בדיוק אפשר להחליף ידיים.לא הבנתי
אני מתכוון שאם הוא עושה סט אחד אז איך הוא יוכל לעבוד על שני הידיים?