הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בברך

• פותח/ת השרשור Mike96
  • פורסם בתאריך

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
לפני כבערך שלושה שבועות הייתי אצל אורתופד והתלוננתי על כאבים חזקים בברך והוא אמר לי שזה דלקת בגיד.
הוא אמר לי לקחת מנוחה עד שאני לא ארגיש כאב אבל אמרצי לו שיש לי תחרות בזמן הקרוב והוא נתן לי כדורים אנטי דלקתיים שאמורים להקל על הכאב עד התחרות.
בהתחלה הכדורים השפיעו בצורה משמעותית והיום הכאבים חזרו להיות חזקים. בנוסף אני מורח בתחילת כל אימון מישחה שמחמת את האיזור.
יש למישהו עצה מניסיון איך להעביר את הפציעה?

לפני כבערך שלושה שבועות הייתי אצל אורתופד והתלוננתי על כאבים חזקים בברך והוא אמר לי שזה דלקת בגיד.
הוא אמר לי לקחת מנוחה עד שאני לא ארגיש כאב אבל אמרצי לו שיש לי תחרות בזמן הקרוב והוא נתן לי כדורים אנטי דלקתיים שאמורים להקל על הכאב עד התחרות.
בהתחלה הכדורים השפיעו בצורה משמעותית והיום הכאבים חזרו להיות חזקים. בנוסף אני מורח בתחילת כל אימון מישחה שמחמת את האיזור.
יש למישהו עצה מניסיון איך להעביר את הפציעה?

יש לך אבחנה כתובה של הרופא? באיזה גיד מדובר?
מתי התחרות?

• פותח/ת השרשור
יש לך אבחנה כתובה של הרופא? באיזה גיד מדובר?
מתי התחרות?
אין לי אבחון מדוייק
התחרות בשישי הקרוב..
מצב הברך כבר יותר טוב אני עושה סקוואטים באיזור ה 70%.
פשוט דאגתי לעלות את המשקלי אימון לאט לאט בחזרה כל פעם שהרגשתי שיפור העלתי קצת. ודאגתי לחמם אותה טוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית