הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר מרכיבים טיבעיים

Pink Steel

משתמש פעיל
640
331
נק' מוניטין:
982
640
331
VIM
ש דבר כזה גיינר שלא מלא בכול מיני צבעי מאכל ושאר הדברים הלא ידידותיים/מסרטנים....

הלא ידידותיים/מסרטנים....
בגיינר אין דברים מסרטנים..
איך להכין גיינר ביתי?
אבקת חלבון + שיבולת שועל, רק שבאבקת חלבון יש בדיוק את אותם חומרי טעם וריח שיש בגיינר, ככה שזה לא ממש משנה.

ה"בעיה" התזונתית בגיינר היא שהפחמימות מגיעות מסוכר ענבים - ויש שיגידו שזה לא בריא..ויש שיגידו שבסוף גם שיבולת שועל מתפרקת לאותם מרכיבים בדיוק ולכן זה לא כל כך משנה. בפועל זה קצת משנה כי בשיבולת שועל יש יותר ויטמינים ומינרלים. התוספים שיש מעבר לכך זה משפרי טעם וריח, וזה הדבר הכי פחות נורא שאנחנו צורכים ביום יום מכל מני מוצרים מעובדים

סקופ אבקת חלבון, בננה (קפואה), כף חמאת בוטנים, 300 מ"ל חלב, קוביות קרח.
תערבבי את הכל יחד בבלנדר כשתי דקות, אני מבטיח לך שאת תהני.
הבננה כשהיא קפואה נותנת לשייק מרקם ממש טוב!

• פותח/ת השרשור
סקופ אבקת חלבון, בננה (קפואה), כף חמאת בוטנים, 300 מ"ל חלב, קוביות קרח.
תערבבי את הכל יחד בבלנדר כשתי דקות, אני מבטיח לך שאת תהני.
הבננה כשהיא קפואה נותנת לשייק מרקם ממש טוב!

תודה. אני ינסה את זה באמת.
משפרי טעם וריח

אני מעדיפה לימנע כמה שיותר מכול הכימיה.
יש סוגים שונים שלהם. חלקם טבעין וחלקם פחות.....
סקופ אבקת חלבון,
רק מה יש באבקת חלבון? גם תוספות כימיות למנהם?

אני יודע שקיימות בשוק אבקות שעשויות מרכיבים טבעיים בלבד.
אני לא יודע מה ההבדל בינן לבין אבקות סטנדרטיות, אבל אני מניח שהן פשוט ללא ממתיקים.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שקיימות בשוק אבקות שעשויות מרכיבים טבעיים בלבד.
אני לא יודע מה ההבדל בינן לבין אבקות סטנדרטיות, אבל אני מניח שהן פשוט ללא ממתיקים.
ההבדל בטח במייצבים. ישנם כאלה שבאו ממקור טבעי ויש כאלה מהמעבדה.... מהסוג השני עדי, להמנע.

ישנם כאלה שבאו ממקור טבעי ויש כאלה מהמעבדה.... מהסוג השני עדי, להמנע.
החלוקה לפיה מה שטבעי תמיד עדיף על מה שמיוצר במעבדה פשוט לא נכונה. ציאניד הוא חומר טבעי, ארס של נחשים הוא חומר טבעי, אופיום הוא חומר טבעי, אלכוהול הוא חומר טבעי, פורמאלדהיד הוא חומר טבעי, שאמשיך? עובשים שונים יוצרים חומרים מסרטנים הרבה יותר פוטנטיים מחומרי השימור שלא מאפשרים להם להתפתח.

• פותח/ת השרשור
החלוקה לפיה מה שטבעי תמיד עדיף על מה שמיוצר במעבדה פשוט לא נכונה. ציאניד הוא חומר טבעי, ארס של נחשים הוא חומר טבעי, אופיום הוא חומר טבעי, אלכוהול הוא חומר טבעי, פורמאלדהיד הוא חומר טבעי, שאמשיך? עובשים שונים יוצרים חומרים מסרטנים הרבה יותר פוטנטיים מחומרי השימור שלא מאפשרים להם להתפתח.

יהושע, אתה נשמע כמו משרד הבריאות בדיון על קאנביס מול התרופות שמיוצרות במעבדה ובאים להחליף אותו....
אני בחרתי קאנביס....

יהושע, אתה נשמע כמו משרד הבריאות
נראה כמו משרד הדתות, מריח כמו המשרד לאיכות הסביבה ונשמע כמו משרד הבריאות. נראה לי שזה מתאר אותי לא רע.

אני בחרתי קאנביס....
בעניין הזה אני דווקא בעדך (ביחוד אם את לא מעשנת אותו אלא אופה עוגיות) - אגב, זה לא פותר לך את בעיית חוסר התיאבון?

• פותח/ת השרשור
תאבון יש לי בשפע. מקום בקיבה קצת פחות. וכשאני בסטרס או בדיכאון אני לא אוכלת בכלל מצרי....
ולצערי לא חסר לי סטרס בתקופה האחרונה. אוכל איכותי יש לו נפח... וג'נק, עד שלמדתי לחיוץ בלעדיו 🙁

תאבון יש לי בשפע. מקום בקיבה קצת פחות. וכשאני בסטרס או בדיכאון אני לא אוכלת בכלל מצרי....
ולצערי לא חסר לי סטרס בתקופה האחרונה. אוכל איכותי יש לו נפח... וג'נק, עד שלמדתי לחיוץ בלעדיו

לסיכום ההמלצה שלי זה גיינר. את בדיוק מתאימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית