נק' מוניטין:
982
- 640
- 331
- VIM
ש דבר כזה גיינר שלא מלא בכול מיני צבעי מאכל ושאר הדברים הלא ידידותיים/מסרטנים....
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכיף! אך.....?את יכולה להכין באופן עצמאי, לקנות גיינר זה פשוט בזבוז כסף לדעתי.
בגיינר אין דברים מסרטנים..הלא ידידותיים/מסרטנים....
סקופ אבקת חלבון, בננה (קפואה), כף חמאת בוטנים, 300 מ"ל חלב, קוביות קרח.
תערבבי את הכל יחד בבלנדר כשתי דקות, אני מבטיח לך שאת תהני.
הבננה כשהיא קפואה נותנת לשייק מרקם ממש טוב!
משפרי טעם וריח
רק מה יש באבקת חלבון? גם תוספות כימיות למנהם?סקופ אבקת חלבון,
ההבדל בטח במייצבים. ישנם כאלה שבאו ממקור טבעי ויש כאלה מהמעבדה.... מהסוג השני עדי, להמנע.אני יודע שקיימות בשוק אבקות שעשויות מרכיבים טבעיים בלבד.
אני לא יודע מה ההבדל בינן לבין אבקות סטנדרטיות, אבל אני מניח שהן פשוט ללא ממתיקים.
החלוקה לפיה מה שטבעי תמיד עדיף על מה שמיוצר במעבדה פשוט לא נכונה. ציאניד הוא חומר טבעי, ארס של נחשים הוא חומר טבעי, אופיום הוא חומר טבעי, אלכוהול הוא חומר טבעי, פורמאלדהיד הוא חומר טבעי, שאמשיך? עובשים שונים יוצרים חומרים מסרטנים הרבה יותר פוטנטיים מחומרי השימור שלא מאפשרים להם להתפתח.ישנם כאלה שבאו ממקור טבעי ויש כאלה מהמעבדה.... מהסוג השני עדי, להמנע.
החלוקה לפיה מה שטבעי תמיד עדיף על מה שמיוצר במעבדה פשוט לא נכונה. ציאניד הוא חומר טבעי, ארס של נחשים הוא חומר טבעי, אופיום הוא חומר טבעי, אלכוהול הוא חומר טבעי, פורמאלדהיד הוא חומר טבעי, שאמשיך? עובשים שונים יוצרים חומרים מסרטנים הרבה יותר פוטנטיים מחומרי השימור שלא מאפשרים להם להתפתח.
נראה כמו משרד הדתות, מריח כמו המשרד לאיכות הסביבה ונשמע כמו משרד הבריאות. נראה לי שזה מתאר אותי לא רע.יהושע, אתה נשמע כמו משרד הבריאות
בעניין הזה אני דווקא בעדך (ביחוד אם את לא מעשנת אותו אלא אופה עוגיות) - אגב, זה לא פותר לך את בעיית חוסר התיאבון?אני בחרתי קאנביס....
תאבון יש לי בשפע. מקום בקיבה קצת פחות. וכשאני בסטרס או בדיכאון אני לא אוכלת בכלל מצרי....
ולצערי לא חסר לי סטרס בתקופה האחרונה. אוכל איכותי יש לו נפח... וג'נק, עד שלמדתי לחיוץ בלעדיו