הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסה וחיטוב

matanM88

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
האם לאחר שעליתי במסת שריר ע"פ התפריט של עליה במסה ואני מתחיל חיטוב לא נפגעת לי מסת שריר ע"פ התפריט של החיטוב?
בנוסף, האם כאשר ביצעתי חיטוב ואני רוצה לעלות מסה שוב מה אני עושה? פשוט חוזר לתפריט עליה במסת שריר? זה מרגיש לה קצת כמו להגיע ולחזור לאותה נקודה כל הזמן ולא להמשיך ולגדול.
תודה

האם לאחר שעליתי במסת שריר ע"פ התפריט של עליה במסה ואני מתחיל חיטוב לא נפגעת לי מסת שריר ע"פ התפריט של החיטוב?
אם אתה עושה אימונים טובים, אוכל מספיק חלבון אתה לא מאבד מסת שריר משמעותית

בנוסף, האם כאשר ביצעתי חיטוב ואני רוצה לעלות מסה שוב מה אני עושה? פשוט חוזר לתפריט עליה במסת שריר? זה מרגיש לה קצת כמו להגיע ולחזור לאותה נקודה כל הזמן ולא להמשיך ולגדול.
קודם כל עושה שבועיים נייטרלי כדי לאזן חילוף חומרים ולהרגיל את הגוף לאחוז השומן שבו הוא נמצא על מנת שלא יהיה לך ריבאונד של שומן. ולאחר מכן מתחיל מסה.

אתה לא הולך הלוך חזור, קצת מתמטיקה והכול מסתדר

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה!
שנית, האם אתה יכול לתת יותר דגש מה זה אימונים טובים בתקופת החיטוב. האם צריך להיות הבדל בין האימון בתקופת העלאה לאימון בתקופת החיטוב?

Back
למעלה תחתית